Η Κάτια αποκαλύπτει στο Πρώτος από εμάς το μυστικό της αλλά άλλο ζευγάρι θα φτάσει μέχρι τον γάμο

Κατερίνα Μπούσιου
Η Κάτια αποκαλύπτει στο Πρώτος από εμάς το μυστικό της αλλά άλλο ζευγάρι θα φτάσει μέχρι τον γάμο

Η Αθηνά Οικονομάκου αντιμετωπίζει τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη στο Πρώτος από εμάς και πατέρα του παιδιού της.

Η σειρά Πρώτος από εμάς θα μπει πλέον σε μία άλλη σεναριακή διάσταση, καθώς από σήμερα οι σχέσεις της τηλεοπτικής παρέας θα αλλάξουν ριζικά, με τα νέα δεδομένα. Η Αθηνά Οικονομάκου ως Κάτια θα αναγκαστεί να προδώσει το μεγάλο της μυστικό και η Λένα Δροσάκη καθοδηγείται πλέον προς σε εκείνον που θα γίνει το κάρμα της.

https://www.instagram.com/reel/CztDt0jIpSy/

Η εγκυμοσύνη ανακοινώνεται και δύο άντρες έχουν δύο διαφορετικές αντιδράσεις

Η παρέα του Πρώτος από εμάς περνά πλέον σε μεγαλύτερα διλήμματα για το πώς θα πορευτούν συλλογικά και ατομικά στη συνέχεια της ζωής τους. Δεν είναι μόνο η συμβουλή που τους έδωσε εξαρχής ο Άλκης να αναθεωρήσουν και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Είναι και η ίδια η καθημερινότητα που αναγκαστικά τους οδηγεί σε αλλαγές.

Η Κάτια θα πάψει από σήμερα να ζει μέσα στην αγωνία. Αναγκαστικά οι αδιαθεσίες της θα δημιουργήσουν υποψίες στον Έβαν και τελικά θα του πει πως είναι έγκυος. Εκείνος παρόλο που δεν ήθελε να κάνει παιδί, είναι τρισευτυχισμένος με αυτή την εξέλιξη.

Από ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας, ο Άλκης την ίδια μέρα και ενώ από ένστικτο ανησυχεί για την Κάτια, το μαθαίνει πια από τον Έβαν. Οι δύο άντρες έχουν εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση. Ο ένας χαρούμενος, ο άλλος προβληματισμένος.

Αθηνά Οικονομάκου: «Η πιο σημαντική επιλογή της ζωής μου ήταν η ψυχοθεραπεία, τώρα νιώθω ελεύθερη»

https://www.instagram.com/reel/CzsqB9Gr-u0/

Ενδόμυχα ξέρει πως υπάρχει σοβαρή περίπτωση το παιδί να είναι δικό του. Αλλά αυτό η Κάτια δεν θα του το αποκαλύψει ακόμη. Θα περάσει καιρός. Πάντως η γέννηση του παιδιού θα συμπέσει χρονικά με το τέλος της ζωής του. Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα προλάβει να δει να γεννιέται το δεύτερο παιδί του και αν τελικά η Κάτια αποφασίσει να χωρίσει τον Έβαν.

Μία ακόμη εξέλιξη θα χαροποιήσει ωστόσο τους φανς. Στη συνέχεια του χθεσινού δείπνου, η Έλενα θα μείνει στο τέλος μαζί με τον Νικόλα (Γιάννη Τσιμιτσέλη). Και θα δεν συγκρατηθούν αυτή τη φορά. Μην περιμένεις ότι όλο αυτό θα εξελιχθεί τόσο εύκολα σε σχέση. Οι δυο τους θα περάσουν πολλά μέχρι να γίνουν ζευγάρι, θα αναθεωρήσουν, θα ξαναπροσπαθήσουν, θα χωρίζουν και θα ξαναβρίσκονται.

https://www.instagram.com/p/Cyd-O6Uo1s9/

Όμως η κατάληξη θα είναι αυτή που και οι φανς της σειράς θέλουν. Οι δύο τους θα γίνουν επίσημα ζευγάρι. Και θα φτάσουν μέχρι και τον γάμο. Με κουμπάρο φυσικά τον Άλκη. Δεν είναι τόσο απλό όσο σου το λέω, αλλά είναι μία εξέλιξη που αλλάζει τις ζωές των δύο φίλων.