Timberlake και Biel απαντούν έμμεσα στην Britney με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο

Πατούλια Κατερίνα
Timberlake και Biel απαντούν έμμεσα στην Britney με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο
ImagezbyLB

Biel και Timberlake Trollάρουν κανονονικά όσους έβγαλαν hate τον τελευταίο μήνα εναντίον τους εξαιτίας της Britney. 

Περίπου έναν μήνα μετά τις αποκαλύψεις της Britney Spears στην αυτοβιογραφία της The Woman in Me, κι ενώ σιώπησαν στα social media και απέφυγαν τις εμφανίσεις όλο το προηγούμενο διάστημα, ήρθε η ώρα για δυναμικό comeback.

Ο 42χρονος και η 41χρονη, έκαναν μια σπάνια κοινή εμφάνιση με νόημα στο κόκκινο χαλί, στο πλαίσιο της περιοδείας της ταινίας Trolls: Band Together!

Ντυμένοι στα μαύρα και κρατώντας σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου, αντάλλαξαν αγκαλιές, τρυφερά βλέμματα και χαμόγελα στέλνοντας μήνυμα στους απανταχού αποδέκτες πως τίποτα δεν θα τους λυγίσει.

Jessica και Justin είναι παντρεμένοι εδώ και έντεκα χρόνια και τον περασμένο μήνα, λίγο πριν τις αποκαλύψεις της Britney, έκαναν μια απόδραση μόνο για δύο στο Cabo San Lucas. Την επέτειό τους για τον γάμο τους του 2012, την γιόρτσαν βουβά, απενεργοποιώντας ο Justin τα σχόλια στα posts του στο Instagram.

Ο Timberlake δανείζει την φωνή του στον Κλωνάρη από τα Trolls από το 2016 ως σήμερα.

Ο δύσκολος μήνας που πέρασε ο Justin

Η Page Six επιβεβαιώνει πως ο Justin δεν είναι καθόλου χαρούμενος με το βιβλίο και δεν έχει μιλήσει καθόλου το διάστημα αυτό με την Spears γιατί δεν έχει κάτι να σχολιάσει σε όσα έγραψε, μιας και αποτελούν τη δική της αλήθεια. Η Jessica πάντως, δεν είναι χαρούμενη με το timing αυτό, στο οποίο δεν μπορεί καν να χαρεί για την επέτειό της τονίζει πηγή της Daily Mail και συμπληρώνει:

Το βιβλίο της Britney με όλες του τις αποκαλύψεις δεν ήταν το καλύτερο δώρο επετείου για την Jessica και τον Justin. Κανένας από τους δύο δεν είναι χαρούμενος με όλη αυτή τη φρενίτιδα και με το γεγονός πως είναι θέμα συζήτησης σε όλες τις social πλατφόρμες. Οι δυο τους μιλάνε γι’ αυτό που συμβαίνει, ξέρουν τη δική τους αλήθεια αλλά σίγουρα το timing με την επέτειό τους είναι κακό.

Στο βιβλίο της η Britney Spears εξηγεί πώς κατάφερε να τη διατηρήσει κρυφή την εγκυμοσύνη και την άμβλωση ακόμη και από τους γονείς της.

«Ήταν σημαντικό να μην μάθει κανείς για την εγκυμοσύνη ή την έκτρωση, πράγμα που σήμαινε ότι έπρεπε να κάνουμε τα πάντα στο σπίτι. Δεν το είπαμε καν στην οικογένειά μου. Το μόνο άτομο που γνώριζε εκτός από τον Justin και εμένα ήταν η Felicia Culotta, (πρώην βοηθός της Spears), η οποία ήταν πάντα κοντά μου για να με βοηθήσει. Μου είπαν: Μπορεί να πονέσει λίγο, αλλά θα είσαι μια χαρά», αποκάλυψε η σταρ.

Και πρόσθεσε: «Την καθορισμένη ημέρα, με μόνο τη Felicia και τον Justin εκεί, πήρα τα μικρά χάπια. Σύντομα άρχισα να έχω αφόρητες κράμπες. Πήγα στο μπάνιο και έμεινα εκεί για ώρες, ξαπλωμένη στο πάτωμα, κλαίγοντας και ουρλιάζοντας. Ο Justin ήρθε στο μπάνιο και ξάπλωσε στο πάτωμα μαζί μου. Κάποια στιγμή σκέφτηκε ότι ίσως η μουσική θα βοηθούσε, οπότε πήρε την κιθάρα του και ξάπλωσε εκεί μαζί μου χτυπώντας την».

britney.jpg

Γάμος με σκαμπανεβάσματα

Μιλώντας το 2022, για τον γάμο της με τον Justin, η Biel είχε δηλώσει:

«Μερικές φορές νιώθω ότι τα 10 χρόνια πέρασαν από τη μία στιγμή στην άλλη και άλλες φορές σκέφτομαι: "Θεέ μου, 10 χρόνια, είναι ένα πραγματικά μεγάλο διάστημα για τη ζωή κάποιου". Νιώθω υπερηφάνεια γι' αυτό.

Έχουμε σίγουρα τα πάνω και τα κάτω μας όπως όλοι, είμαι υπερήφανη και ακόμη πολύ ευτυχισμένη και αγαπώ τη ζωή μου».

11 χρόνια γάμου συμπλήρωσαν Biel - Timberlake: Η μεγάλη σιωπή λόγω Britney Spears