Η Δήμητρα Παπαδοπούλου τραγουδά «Όμορφη Θεσσαλονίκη» και η Μαρία Μπακοδήμου της χαρίζει 12 points

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου τραγουδά «Όμορφη Θεσσαλονίκη» και η Μαρία Μπακοδήμου της χαρίζει 12 points

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου πολλές φορές έχει κάνει χιουμοριστικές αναρτήσεις, παρά το γεγονός ότι δεν είναι από εκείνους που αισθάνονται την ανάγκη να αναρτούν τακτικά εικόνες και βίντεο στα social media.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο τραγουδούσε «Όμορφη Θεσσαλονίκη» συνοδεία μίας λατέρνας. Στο βίντεο στέκεται σε ένα πεζοδρόμιο και τραγουδά, ενώ στη λεζάντα γράφει με χιούμορ «Το τραγούδι που κόπηκε από τη Eurovision».

https://www.instagram.com/reel/CzjfiwmI3z9/

Η ανάρτησή της δέχτηκε δεκάδες σχόλια από fans που της έγραφαν ενθαρρυντικά μηνύματα αγάπης. Ένας από αυτούς της έγραψε, συνεχίζοντας το δικό της «αστείο»: «Δήμητρα σ’ αγαπάμε αλλά δικαίως κόπηκε!».

Το ωραιότερο σχόλιο, όμως, ήρθε από την Μαρία Μπακοδήμου, η οποία θέλησε να ενθαρρύνει τις προσπάθειες της Δήμητρας Παπαδοπούλου και να της δώσει… 12 points!

mpakodimou-sxolio.jpg

Η αγαπημένη ηθοποιός και σεναριογράφος πολλές φορές έχει κάνει χιουμοριστικές αναρτήσεις, παρά το γεγονός ότι δεν είναι από εκείνους που αισθάνονται την ανάγκη να αναρτούν τακτικά εικόνες και βίντεο στα social media.

Μετά τον Αύγουστο και τις καλοκαιρινές διακοπές, μάλιστα, η Δήμητρα έχει κάνει μόλις τρεις αναρτήσεις, οι οποίες, όμως, «φωνάζουν» από μακριά το όνομά της, αφού έχουν χιούμορ όπως ακριβώς και εκείνη.

Μία από αυτές δείχνει την Δήμητρα με παλιά και νέα ταυτότητα, όπως ενημερώνει τους φίλους και fans της.

https://www.instagram.com/p/CwyI4BYLk6o/

Σε εκείνη τη δημοσίευση ο Κώστα Κόκλας θέλησε να αφήσει το δικό του στίγμα, γράφοντάς της «Ασυζητητί αυτή με το χάραγμα καλύτερηηη», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο και την αγάπη του για εκείνη αλλά και την κωμική του πλευρά.

368359538_307313148860969_8410410580555148186_n.jpg

Παπαδοπούλου και Γερμανού ποζάρουν με μαγιό και η Ναταλία τα «είπε όλα» για τη Δήμητρα