Η Ευδοκία Ρουμελιώτη είναι εκδηλωτική με όσους αγαπά και τα γενέθλια του αδερφού της το αποδεικνύουν

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη είναι εκδηλωτική με όσους αγαπά και τα γενέθλια του αδερφού της το αποδεικνύουν

«Το αδελφάκι μου που λατρεύω γράφει άλλον ένα χρόνο ….Υγεία και χαρά», έγραψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη σε ανάρτησή της στο Instagram.

Με μία ανάρτηση γεμάτη αγάπη θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά η Ευδοκία Ρουμελιώτη στον αδερφό της, Γιώργο, ο οποίος έκλεισε τα 47 του χρόνια.

Η ηθοποιός, που έχει λάβει μία ξεχωριστεί θέση στις καρδιές του κοινού, ανέβασε ένα post στο Instagram με εκείνη, τον αδερφό της και μία τούρτα με ένα κερί, το οποίο ήταν έτοιμος να σβήσει ο δημοσιογράφος και επιχειρηματίας.

Η Ευδοκία στεκόταν δίπλα του, όπως ακριβώς επιλέγει να στέκεται σε κάθε στιγμή της ζωής του.

Στη λεζάντα της εικόνας, η Ρουμελιώτη έγραψε «Σήμερα είναι μέρα γιορτής !!!!Το αδελφάκι μου που λατρεύω γράφει άλλον ένα χρόνο ….Υγεία και χαρά».

https://www.instagram.com/p/CzzaGU-Lp7a/

«Κρυφό ταλέντο ο Δημήτρης» έγραψαν στην Ευδοκία Ρουμελιώτη για τον 8χρονο γιο της που τη φωτογράφισε

Ο έρωτας με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη και τα «τρία» παιδιά τους

Εκτός από την αγάπη που τρέφει για τον αδερφό της, όμως, η Ευδοκία Ρουμελιώτη έχει δημιουρήσει και μία πολύ δυνατή σχέση αγάπης και έρωτα με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη.

Η ηθοποίος είναι εκδηλωτική με τους δικούς της ανθρώπους και παρότι φέτος έκλεισαν 12 χρόνια από τη μέρα που παντρεύτηκαν με τον Νικηφόρο δεν παύει να του δείχνει την αγάπη της με κάθε τρόπο.

https://www.instagram.com/p/Ccc_sBOs6it/

Ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης έχει και δυο αγόρια από τον πρώτο του γάμο, κάτι που όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στην ευτυχία του με την Ευδοκία Ρουμελιώτη, αφού όπως ανέφερε εκείνη το 2020 σε συνέντευξή της στην εκπομπή Πάμε Δανάη! κατάφεραν να βρουν τις ισορροπίες.

«Ήμουν τυχερή που τα παιδιά του άντρα μου ήταν αγοράκια. Επιπλέον εγώ δεν πήγα ποτέ να πάρω τη θέση της μητέρας τους. Αυτό ήταν πολύ ξεκάθαρο. Ότι η μαμά τους είναι η μαμά τους. Έχουν μια υπέροχη μαμά. Ο μπαμπάς τους είναι ο μπαμπάς τους. Δεν τα βρήκανε οι δυο τους, οπότε αποφάσισε να κάνει οικογένεια με μια άλλη γυναίκα. Επειδή λοιπόν οι ρόλοι ήταν τελείως ξεκάθαροι και κανένας δεν πήγε να πάρει τον ρόλο του άλλου ώστε να δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές, νομίζω ότι στα παιδιά αυτό πέρασε πολύ φυσιολογικά και πολύ κανονικά. (....) Δεν μπορείς να αγαπάς έναν άνθρωπο και να μην αγαπάς τα παιδιά του, αυτό που έχει δημιουργήσει. Για αυτά τα παιδιά είμαι τρομερά περήφανη και με συγκινούν απίστευτα. Ο ένας ήταν 4 και ό άλλος 6. Και τώρα ο ένας έχει γίνει 17 και ο άλλος 15. Και πάω και ζητιανεύω την αγκαλιά τους, είναι δύο υπέροχα παιδιά και είμαι πολύ τυχερή» είχε πει η ίδια χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CxIXsB3oFCA/