Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έκοψε ακόμα πιο κοντά τα à la garçonne μαλλιά της & όλοι συμφώνησαν σε 1 πράγμα

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έκοψε ακόμα πιο κοντά τα à la garçonne μαλλιά της & όλοι συμφώνησαν σε 1 πράγμα
Instagram

Το à la garçonne της Ευδοκίας σε συνδυασμό με το χρώμα, θα σε κάνει να κλήσεις πιο γρήγορα ραντεβού στο κομμωτήριο. 

Τον καλό της φίλο και ταλαντούχο κομμωτή Πάνο Καλλίτση επισκέφτηκε την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου η Ευδοκία Ρουμελιώτη όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία είναι λάτρης του short hair εδώ και χρόνια, ανανέωσε το à la garçonne κούρεμά της, κόβοντας ακόμα περισσότερο τα ήδη κοντά μαλλιά της. Με το νέο pixie και το πιο φιλαριστό κούρεμα στο πίσω μέρος, η Ευδοκία έδωσε περισσότερο κίνηση και όγκο ενώ συνδυαστικά με το ξανθό- μελί χρώμα μπορούμε να πούμε πως πρόκειται για ένα άκρως νεανικό και φρέσκο look που της ταιριάζει πολύ.

«Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια ….❤️», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στη λεζάντα του post. Στις δύο φωτογραφίες που θα δεις παρακάτω, η Ευδοκία ποζάρει με τον αγαπημένο της hair expert και οι followers εκθείασαν και τους δύο.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη γιορτάζει 12 χρόνια γάμου με τρεις αδημοσίευτες φωτογραφίες

https://www.instagram.com/p/CygKrf1Irg4/

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη γιόρτασε τα γενέθλιά της με πάρτι έκπληξη από τη Μαρία Καβογιάννη

Τα σχόλια των followers

Όσο για το πώς αντέδρασαν οι followers της Ευδοκίας σε αυτή την αλλαγή; Όλοι συμφώνησαν πως της ταιριάζει απίστευτα, χαρακτηρίζοντάς τη μεταξύ άλλων, κούκλα, ενώ τα ίδια κολακευτικά σχόλια εισέπραξε και ο γοητευτικός κομμωτής, Πάνος Καλλίτσης.

Στη φωτό των Ρουμελιώτη - Πρίντζου με μαγιό, όλοι πρόσεξαν την κοινή αλλαγή στην εμφάνισή τους

Θυμήσου το προηγούμενο κούρεμα της Ευδοκίας

https://www.instagram.com/p/CyGa1wzobuk/

H Eυδοκία Ρουμελιώτη με 3 λέξεις τα είπε όλα στον σύζυγό της & αυτά είναι τα κλικ των διακοπών τους

Πριν από έναν χρόνο είχε βάλει tapes και extensions για τις ανάγκες ενός ρόλου

Τον Ιούνιο του 2022, η Ευδοκία όχι μόνο άλλαξε κούρεμα αλλά έβαψε τα μαλλιά της σε ένα σκούρο καστανό χρώμα με αποτέλεσμα να υιοθετήσει ένα super fresh look. Και για αυτή τη μεγάλη αλλά υπέροχη αλλαγή της ηθοποιού μίλησε στο Queen.gr ο hairstylist, Πάνος Καλλίτσης.

https://www.instagram.com/p/CenjaDqrWR7/

«Η Ευδοκία είχε ένα πολύ κοντό pixie cut, που της άρεσε πολύ. Για τις ανάγκες του νέου της ρόλου, όμως, κάναμε αυτό το shaggy cut βάζοντας tapes και extensions, ενώ βάψαμε σκούρα καστανά τα μαλλιά της. Στην αρχή είχε φρικάρει με τη διαφορά στο look της και κυρίως με το χρώμα, όμως στο τέλος της άρεσε πάρα πολύ. Πάντα κάνουμε looks βολικά και ανεπιτήδευτα, γιατί και η Ευδοκία δεν θέλει να ασχολείται πολύ με το styling των μαλλιών της. Νομίζω ότι με αυτήν την αλλαγή δείχνει ακόμα πιο φρέσκια και όμορφη», είπε στο Queen.gr ο Πάνος Καλλίτσης για την καλή του φίλη η οποία και ορκίζεται στο «κοντό».

https://www.instagram.com/p/Ce9OFvOMvm9/

Ποιες γυναίκες κολακεύει το shaggy cut

Πέραν του look της Ευδοκίας Ρουμελιώτη ο Πάνος Καλλίτσης είχε μιλήσει στο Queen.gr και γενικότερα για το shaggy cut, το οποίο είναι μεγάλη τάση και το 2023. «Το κούρεμα αυτό έχει 80’s και 90’s αναφορές και ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα, γιατί πολύ απλά μπορεί να προσαρμοστεί στην εκάστοτε γυναίκα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο hairstylist.

«Το shaggy cut είναι ιδανικό για τις γυναίκες που έχουν λεπτά μαλλιά και θέλουν όγκο. Κι αυτό, γιατί έχει βαθύ φιλάρισμα σε συνδυασμό με τα ασύμμετρα μήκη αριστερά και δεξιά, που δίνουν ένα μακρύτερο, μονοκόμματο αποτέλεσμα».