H Eυδοκία Ρουμελιώτη με 3 λέξεις τα είπε όλα στον σύζυγό της & αυτά είναι τα κλικ των διακοπών τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Eυδοκία Ρουμελιώτη με 3 λέξεις τα είπε όλα στον σύζυγό της & αυτά είναι τα κλικ των διακοπών τους

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη φαίνεται πως έχει «βρει τον δάσκαλό της» στο πρόσωπο του συζύγου της Νικηφόρου Χαραγκιώνη και μαζί με τον γιο τους ζουν το πιο όμορφο καλοκαίρι.

H Ευδοκία Ρουμελιώτη ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Νικηφόρου Χαραγκιώνη με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί, τον 8χρονο Δημήτρη, τον οποίο και λατρεύουν. Βέβαια, ο σύζυγος της ηθοποιού έχει κι άλλους δύο γιους από τον πρώτο του γάμο, με τους οποίους η Ευδοκία Ρουμελιώτη έχει πολύ καλή σχέση. Κατά κάποιον τρόπο έχουν μεγαλώσει μαζί, αν σκεφτεί κανείς πως με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη έκλεισαν φέτος 12 χρόνια γάμου, γι' αυτό και δεν τους ξεχωρίζει από τον 8χρονο Δημήτρη και τους θεωρεί εξίσου παιδιά της.

https://www.instagram.com/p/CRgyFR6LOyI/

Οι αναρτήσεις αφιερωμένες στον σύζυγό της

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε ευρύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά του ANT1 «Θα βρεις τον δάσκαλό σου», είναι αρκετά ενεργή στα social media, ενώ είναι και αρκετά εκδηλωτική όσον αφορά τον σύζυγό της, στον οποίο πολύ συχνά αφιερώνει τις αναρτήσεις της είτε με αφορμή την επέτειο τους είτε όταν απλά θέλει να εξομολογηθεί τα συναισθήματά της σε αυτόν.

Κάπως έτσι και καθώς απολαμβάνουν τις διακοπές τους οικογενειακώς η Ευδοκία Ρουμελιώτη εξομολογήθηκε στον Νικηφόρο Χαραγκιώνη μέσα από μια κοινή τους φωτογραφία πως τον αγαπάει «Μέχρι τον ουρανό», όπως έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/Cv66eakI0K1/

Το άλμπουμ των διακοπών τους

Το ευτυχισμένο ζευγάρι αφού βρέθηκε στις αρχές του καλοκαιριού με τον γιο τους Δημήτρη, στη Γεωργία, επέστρεψαν στην Ελλάδα κι αυτή τη στιγμή είναι στο Πήλιο, όπου χαίρονται τον καθαρό αέρα και τις βουτιές στη θάλασσα παρέα και με οικογενειακούς τους φίλους.

Στην gallery θα δεις κάποιες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός από τις φετινές τους διακοπές.