Ο γιος της Ευδοκίας Ρουμελιώτη γιορτάζει και η τηλεοπτική κολλητή της «Άσπα» έστειλε τις ευχές της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο γιος της Ευδοκίας Ρουμελιώτη γιορτάζει και η τηλεοπτική κολλητή της «Άσπα» έστειλε τις ευχές της

Ο Δημήτρης, ο γιος της Ευδοκίας Ρουμελιώτη γιορτάζει και στην φωτογραφία τους από την Ολλανδία, η Σύλβια Δεληκούρα έγραψε από τους πρώτους τις ευχές της.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο σύζυγός της, Νικηφόρος Χαραγκιώνης είναι από τα πιο αγαπημένα γνωστά ζευγάρια και δεν χάνουν ευκαιρία μόλις το πρόγραμμά τους τους το επιτρέψει να κάνουν κάποιο ταξίδι είτε στο εξωτερικό είτε στο εσωτερικό. Αυτή τη φορά επέλεξαν την Ολλανδία, σε ένα ταξίδι στο οποίο - απ' ότι φάνηκε από τα social media της ηθοποιού - συνδύασαν και τη γιορτή του 8χρονου γιου τους Δημήτρη, αφού ήταν κι αυτός μαζί τους.

H ηθοποιός μάλιστα, δημοσίευσε κάποιες πολύ ωραίες φωτογραφίες από το ταξίδι τους στον λογαριασμό της στο Instagram

Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία και οι ευχές στον Δημήτρη της

Η γιορτή του Αγίου Δημητρίου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 26 Οκτωβρίου και καθώς ο μονάκριβος γιος της ηθοποιού λέγεται Δημήτρης, εκείνη θέλησε να του ευχηθεί δημόσια με μια οικογενειακή φωτογραφία από το ταξίδι τους στην Ολλανδία, γράφοντας στη λεζάντα: «Γιορτάζει σήμερα η ζωή μας ,το γέλιο μας ,η χαρα μας...Αυτός που ήρθε και μου άλλαξε για πάντα αυτά που θέλω και αυτό που είμαι !!!!Χρόνια σου πολλά Άγγελε της ζωής μου!!!».

https://www.instagram.com/p/Cy2zTSuIomQ/

Φυσικά η ανάρτηση της ηθοποιού γέμισε με ευχές από συναδέλφους της αλλά και μη.

Οι ευχές από την Σύλβια Δεληκούρα ή αλλιώς «Άσπα»

Τις ευχές της έσπευσε να δώσει στην Ευδοκία Ρουμελιώτη και η Σύλβια Δεληκούρα. Οι δυο γυναίκες είχαν συνεργαστεί στην τηλεοπτική σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» το 2005, όπου υποδύονταν τις έφηβες κολλητές φίλες.

https://www.instagram.com/reel/Cx8nR7oInGu/

Όπως φαίνεται όμως, «Μαρίζα» και «Άσπα» έχουν πολύ καλές σχέσεις και στην πραγματική ζωή.

«Να τον χαίρεστε κοριτσάκι μου όμορφο!!! Υγεία, αγάπη και τύχη στη ζωή του» έγραψε η ηθοποιός.

396063481_974569713638708_2254617014967426542_n.jpg

Ο έρωτας με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη και τα «τρία» παιδιά τους

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη είναι πολύ ερωτευμένη με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη και παρότι φέτος έκλεισαν 12 χρόνια από τη μέρα που παντρεύτηκαν δεν παύει να του δείχνει την αγάπη της με κάθε τρόπο και στις περισσότερες από τις αναρτήσεις της.

Παράλληλα, για εκείνη τα δυο παιδιά που έχει εκείνος από τον πρώτο του γάμο είναι σαν να είναι και δικά της κι όπως έχει αναφέρει «δεν τα ξεχωρίζει» από τον Δημήτρη. Σε συνέντευξή της έχει πει χαρακτηριστικά: «Όταν γέννησα τον Δημήτρη, ο άντρας μου, μ' έσπρωξε να γυρίσω στη δουλειά. Τα παιδιά του συζύγου μου από τον πρώτο του γάμο δεν τα ξεχωρίζω από το παιδί μου. Μεγάλωσα με αυτά τα παιδιά. Στην αρχή φοβήθηκα πολύ, αλλά μετά βρήκαμε την ισορροπία».

https://www.instagram.com/p/CRgyFR6LOyI/