Η Σοφία Αλιμπέρτη ετοιμάζεται να στολίσει το σπίτι της για τα Χριστούγεννα και ελπίζει ένα πράγμα

Η Σοφία Αλιμπέρτη ετοιμάζεται να στολίσει το σπίτι της για τα Χριστούγεννα και ελπίζει ένα πράγμα

H Σοφία Αλιμπέρτη φαίνεται ότι αγαπά ιδιαίτερα την περίοδο των Χριστουγέννων.

Σε εορταστικό mood μπήκε η Σοφία Αλιμπέρτη ενόψει των Χριστουγέννων, αφού αποφάσισε να ξεκινήσει να στολίζει το σπίτι της για τις γιορτές, με την… ελπίδα να έχει τελειώσει μέχρι την άφιξη των Χριστουγέννων.

Πιο αναλυτικά, η αγαπημένη του κοινού παρουσιάστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της ακόλουθους για τις γιορτινές προετοιμασίες, αφού το Σάββατο 18 Νοεμβρίου ανέβασε ένα βίντεο και μία φωτογραφία σε stories στο Instagram με χριστουγεννιάτικα στολίδια που φαίνεται να ψάχνουν τη θέση τους σε κάποιο σημείο του σπιτιού της.

Στην φωτογραφία που ανέβασε έγραψε «Ξεκινάμε!! Θα πάρει μέρες!!! Ελπίζω μέχρι τα Χριστούγεννα να έχω στολίσει»!!!

Stigmiotypo-o8onhs-2023-11-19-124002.png

Η Σοφία Αλιμπέρτη είπε την «πιο γλυκιά αλήθεια» για τον Θανάση Ευθυμιάδη σχολιάζοντας το post του

Η Σοφία Αλιμπέρτη φαίνεται ότι αγαπά ιδιαίτερα την περίοδο των Χριστουγέννων. Πέρσι, μάλιστα, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχε δώσει και μία συμβουλή σχετικά με την διακόσμηση του σπιτιού τις ημέρες των γιορτών.

Συγκεκριμένα, είχε προτείνει ζωγραφική στα τζάμια. Όπως έγραφε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσής της, βγαίνει εύκολα με ένα βρεγμένο πανί από το τζάμι και μπορείς να σχεδιάσεις ό,τι θέλεις.

«Τον βρίσκεται σε βιβλιοπωλεία συνήθως. Εγώ παίρνω ιδέες από το Pinterest αλλά νομίζω ότι παντού μπορείτε να βρείτε ωραίες εικόνες! Χαίρομαι παρά πολύ που σας άρεσε και θα ήθελα να μου στείλετε φωτό μόλις το κάνετε!!! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε όλοι μας!» έγραφε πέρσι η Σοφία Αλιμπέρτη.

https://www.instagram.com/p/CllYLq1ICgq/

Η Σοφία Αλιμπέρτη με λευκό φόρεμα και φόντο το απέραντο γαλάζιο, λέει πως δεν φοβάται τον χρόνο

Το ταξίδι για χαλάρωση

Πρόσφατα η Σοφία Αλιμπέρτη είχε ταξιδέψει στην Κέρκυρα. Όπως άφησε να εννοηθεί μέσα από την ανάρτησή της με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό της μέσα από το αεροπλάνο, επέλεξε να ταξιδέψει στο νησί για να χαλαρώσει λίγο από την πραγματικότητα με έναν νέο πόλεμο να έχει ξεσπάσει. Χαρακτηριστικά έγραψε: «Και επειδή η πραγματικότητα έχει γίνει πολύ εύθραυστη πάμε να ζήσουμε το τώρα».

Stigmiotypo-o8onhs-2023-11-19-134027.png

Όπως θα δεις κι από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε έκανε βόλτες όχι μόνο στο κέντρο της Κέρκυρας αλλά και στο Ποντικονήσι βλεποντας όλα τα αξιοθέατα, όπως το Aχίλλειον, το φρούριο της Κέρκυρας και το σπίτι του Διονύσιου Σολωμού.

Μάλιστα η ίδια, βλέποντας την αρχιτεκτονική στην πόλη του νησιού έθεσε κι ένα ερώτημα στους followers της σχετικά με το πού θα πίστευαν ότι βρίσκεται αν δεν ήξεραν ότι είναι στην Κέρκυρα, με τους πιο πολλούς να της απαντούν την Ιταλία. Και είναι πολύ λογικό αφού για χρόνια τα Επτάνησα ήταν υπό ιταλική κατοχή.