H Ζενεβιέβ Mαζαρί λατρεύει τις στιγμές με την έφηβη κόρη της αλλά στη Ρούλα Ρέβη είπε την «αλήθεια»

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Ζενεβιέβ Mαζαρί λατρεύει τις στιγμές με την έφηβη κόρη της αλλά στη Ρούλα Ρέβη είπε την «αλήθεια»

«Δεν ξέρω ποτέ έγινε έφηβη, για μένα είναι και θα είναι πάντα το μωρό μου» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία με τη 12χρονη κόρη της η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μπορεί να φαινόταν κάπως πιο «σκληρή» και απαιτητική όταν την παρακολουθούσαμε στο GNTM αλλά όταν πρόκειται για τα παιδιά της είναι η πιο τρυφερή μαμά. Μαζί με τον σύζυγό της, τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 12χρονη Ροζαλία και τον 6χρονο Μιχάλη.

Η ίδια είναι ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ και πολύ συχνά αυτοσαρκάζεται για τη σχέση της με τα παιδιά της, όπως έκανε και πρόσφατα στα γενέθλια του γιου της όπου μαζί με κάποιες κοινές τους φωτογραφίες δήλωσε στα social media πως «θα γίνει η χειρότερη πεθερά ever γιατί μπορεί».

«Χρόνια πολλά απίστευτο μου πλάσμα, είσαι ο πιο cool τύπος, είσαι το καλύτερο μου. Είμαι η μεγαλύτερη χαζομαμά και ναι θα γίνω χάλια πεθερά γιατί μπορώ - μπορώ - μπορώ» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης.

https://www.instagram.com/p/Cyz9QkJoMU1/

Αντίστοιχα η Ζενεβιέβ μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της και με την έφηβη, πλέον, κόρη της, την Ροζαλία.

Η Ζενεβιέβ περιέγραψε ακριβώς πώς είναι να είσαι μαμά έφηβης

Έτσι, λοιπόν οι δυο τους όπως δημοσίευσε στο Instagram της μέσα από κάποιες φωτογραφίες τους απολαμβάνουν το Σάββατό τους κάνοντας βόλτα στα μαγαζιά αλλά και ψάχνοντας παντού για μια συγκεκριμένη μπλούζα.

Όλες στην εφηβεία μας το έχουμε κάνει κάποια στιγμή αυτό, παίρνοντας «σβάρνα» όλα τα μαγαζιά στην Ερμού για να βρούμε εκείνο το t-shirt ή το παντελόνι που θα ταιριάζει τέλεια με τo look που έχουμε σκεφτεί, επομένως η Ζενεβιέβ μέσα από την ανάρτησή της περιέγραψε τέλεια πώς είναι να είσαι στην εφηβεία. Η αγάπη για την κόρη της ωστόσο, είναι τόσο μεγάλη που ακόμα κι αυτή την μικρή «ταλαιπωρία» η ίδια δήλωσε πως την «λατρεύει».

«Δεν ξέρω ποτέ έγινε έφηβη, για μένα είναι και θα είναι πάντα το μωρό μου και λατρεύω να χάνομαι στους δρόμους του κέντρου μαζί της ψάχνοντας μια συγκεκριμένη μπλούζα χωρίς κανέναν λόγο απλά γιατί χωρίς αυτή την μπλούζα δεν είναι Σάββατο» έγραψε η Ζενεβιέβ στην ανάρτησή της.

Το σχόλιο της Ρούλας Ρέβη και η απάντηση της Ζενεβιέβ

Αν και η Ζενεβιέβ Μαζαρί δείχνει ενθουσιασμένη που η κόρη της μεγαλώνει, ωστόσο δεν κρύβει και την ανησυχία της για την Ροζαλία. Όταν ένα παιδί μπαίνει στην εφηβεία, αρχίζει να γίνεται πιο αυτόνομο και αυτό μπορεί να γίνει είναι πολύ αγχωτικό για έναν γονιό, ο οποίος μέχρι τότε είχε συνηθίσει να το έχει κάτω από τις «φτερούγες» του. Οι κίνδυνοι άλλωστε, είναι πολλοί, πόσο μάλλον αν είσαι κορίτσι. Γι' αυτό, η Ζενεβιέβ απάντησε με ειλικρίνεια στην Ρούλα Ρέβη που την ρώτησε αν είναι «έτοιμη για παρακολούθηση» λέγοντας «ξεκάθαρα».

401041145_6746406665455258_5855189329161259644_n.jpg

Η Ροζαλία αγαπάει τη μόδα όπως η μαμά της

Η 12χρονη κόρη της Ζενεβιέβ δεν γινόταν να μην κληρονομήσει το ταπεραμέντο της μαμάς της και την αγάπη της για τη μόδα. Αν και ακόμα είναι πολύ μικρή, κάνει ήδη τους δικούς της στυλιστικούς πειραματισμούς ενώ είχε κάποια στιγμή βάψει και τα μαλλιά της μπλε.

Το καλοκαίρι η 12χρονη Ροζαλία είχε βρεθεί στην παρουσίαση της νέας ταινίας της Barbie και πόζαρε μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - με την οποία η Ζενεβιέβ έχει αρκετά καλές σχέσεις - με τους followers να μην μπορούν να ξεχωρίσουν ποια από τις δύο είναι το top model μιας και η 12χρονη έχει μεγαλώσει και ψηλώσει αρκετά.

Πάντως, μεγαλώνοντας θα έλεγε κανείς πως άνετα θα μπορούσε κι η ίδια να εξελιχθεί σε top model ή να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας, αφού έδειξε φοβερά ενθουσιασμένη όταν με τη μαμά της περπάτησαν δίπλα δίπλα στην πασαρέλα της Εβδομάδα μόδας της Αθήνας, για την 31η Athens Xclusive Designers Week, φορώντας δημιουργίες Vassilis Zoulias. Μάλιστα, η ίδια περπάτησε και πάνω σε ψηλά τακούνια.

2916_ROZALIA_KARIDI_ZENEVIEV_MAZARI_16112022.jpeg

NDP PHOTOS