Τα «παράπονα» της Ανδριολάτου στην Παπαγεωργίου και ο ξεχωριστός τρόπος που υποδέχεται τις γιορτές

Τα «παράπονα» της Ανδριολάτου στην Παπαγεωργίου και ο ξεχωριστός τρόπος που υποδέχεται τις γιορτές

Και ενώ οι φίλες της διασκέδαζαν με έναν cool τρόπο, η Κλέλια υποδέχτηκε τα Χριστούγεννα στο προφίλ της στο Instagram με μία εντυπωσιακή φωτογραφία.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η παίκτρια του πρώτου My Style Rocks, Βασιλική Ρούσου, ανέβασαν ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο η μια προσπαθεί να ανέβει πάνω στην άλλη, κρατώντας τους καφέδες τους στο χέρι.

Αφού καταφέρνουν να πάρουν την επιθυμητή πόζα ξεσπούν σε γέλια και φαίνεται γενικά τα το διασκεδάζουν πολύ.

https://www.instagram.com/reel/Cz01L1yoiRE/

Η Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία κάνει στενή παρέα και με τις δυο, σχολίασε με χιούμορ το βίντεο γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αααα τρελαίνομαι!!! Που είστε ρε και εμένα με αφήσατε πίσω?», δείχνοντας με αυτόν τον τρόποι την «παραπονιάρικη» εκδοχή του εαυτού της.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα τρία κορίτσια μαζί , αφού συχνά διασκεδάζουν σε κοινές παρέες και περνούν χρόνο οι τρεις τους.

60s hair look! Πώς θα αντιγράψεις μόνη σου το vintage χτένισμα της Κλέλιας Ανδιολάτου

https://www.instagram.com/p/CfCNLxfoGF2/

Και ενώ οι φίλες της διασκέδαζαν με έναν cool τρόπο, η Κλέλια υποδέχτηκε τα Χριστούγεννα στο προφίλ της στο Instagram με μία εντυπωσιακή φωτογραφία που εύκολα θα μπορούσε να είχε βγει από περιοδικό μόδας.

Φορώντας ένα κατακόκκινο μαγιό η Κλέλια θέλησε να πει «Merry Christmas» με έναν όχι και τόσο αναμενόμενο -για τα ελληνικά δεδομένα- τρόπο.

402751432_2117151288628910_7275195779080701538_n.jpg

Ο λόγος που το προφίλ της Κλέλιας Ανδριολάτου γέμισε με αρνητικά σχόλια

Αφορμή γι' αυτό το αδικαιολόγητο - θα λέγαμε - «κράξιμο», που δέχθηκε η ηθοποιός ήταν το γεγονός πως η Κλέλια Ανδριολάτου αποφάσισε να δημοσιεύσει στο Instagram της μια φωτογραφία της στην οποία έχει σηκώσει το μπλουζάκι της και δεν φαίνεται να φοράει σουτιέν.

Stigmiotypo-o8onhs-2023-11-19-160927.png

Η ίδια είχε μάλιστα τραβήξει και μια γραμμή στο «επίμαχο» σημείο, οπότε η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είχε κάτι το προκλητικό για να δημιουργηθεί αυτή η «αναστάτωση» στους followers.

Το βαθύτερο νόημα της φωτογραφίας

Μία από τις follower, ωστόσο της Κλέλιας Ανδριολάτου σημείωσε στα σχόλιά της, πως ίσως ο λόγος που η ηθοποιός φωτογραφήθηκε κατ' αυτόν τον τρόπο ήταν ότι κάθε χρόνο στις 13 Οκτωβρίου είναι η Ημέρα Χωρίς Στηθόδεσμο, κατά την οποία οι γυναίκες αφαιρούν τα σουτιέν τους ως ένδειξη ενθάρρυνσης για την ευαισθητοποίηση του καρκίνου του μαστού.