Το καλύτερο δώρο γενεθλίων για την Κλέλια Ανδριολάτου είναι οι φίλοι που έχει αποκτήσει

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το καλύτερο δώρο γενεθλίων για την Κλέλια Ανδριολάτου είναι οι φίλοι που έχει αποκτήσει

Η Κλέλια Ανδριολάτου γιορτάζει τα γενέθλιά της και δέχθηκε τις ωραιότερες ευχές. Η τρυφερή ανάρτηση της Μαριάννας Τουμασάτου και η σπάνια φωτογραφία από την παιδική ηλικία της ηθοποιού.

Κάθε λόγο να χαμογελά και να γιορτάζει έχει σήμερα η Κλέλια Ανδριολάτου αφού γίνεται 27 ετών.

Η νεαρή πρωταγωνίστρια του «Maestro» διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους στα επαγγελματικά της αφού μετά την καταχώρηση της σειράς στο Netflix, η δημοτικότητά της έχει αυξηθεί κατακόρυφα και η ίδια έχει fan club σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το μοντέλο-ηθοποιός δέχθηκε από νωρίς το πρωί ευχές φίλων και συνεργατών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την ίδια να κάνει λίγο αργότερα repost στον δικό της λογαριασμό όλες τις γλυκές αναρτήσεις.

Οι τρυφερές ευχές της Μαριάννας Τουμασάτου και η ιδιαίτερη σχέση των δύο ηθοποιών

Πριν λίγες ώρες η Μαριάννα Τουμασάτου δημοσίευσε μια φωτογραφία σε Instagram-story θέλοντας να ευχηθεί δημόσια στην «μικρή της κόρη», Κλέλια Ανδριολάτου.

Screenshot-2023-10-12-174132.png

«Χρόνια σου πολλά μικράκι μου!», έγραψε η ηθοποιός σε Instagram-story.

Το παρακάτω #tbt κολάζ φωτογραφιών που είχε δημοσιεύσει παλαιότερα η εορτάζουσα αποδεικνύει την άψογη σχέση που ανέπτυξαν οι δύο ηθοποιοί όσο πρωταγωνιστούσαν στη θεατρική παράσταση «Ένα εξοχικό παρακαλώ» του Βασίλη Θωμόπουλου πίσω στο 2016.

klelia12.webp

Η 27χρονη υποδύθηκε επιτυχώς την κόρη της Μαριάννας Τουμασάτου και έκτοτε οι δύο γυναίκες συνδέονται με φιλία και αλληλοεκτίμηση.

Κλέλια Ανδριολάτου: Η αποκάλυψη για τον Maestro, η ψυχοθεραπεία και η μεγάλη της αγάπη

Η σπάνια #tbt φωτογραφία και το γλυκό μήνυμα του μπαμπά της

O μπαμπάς της Κλέλιας Ανδριολάτου της ευχήθηκε μέσω Instagram, δημοσιεύοντας μια σπάνια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία στην οποία έγραψε: «Χρόνια σου πολλά μωράκι μου».

Το γλυκό κοριτσάκι της φωτογραφίας έχει μεταμορφωθεί σε μια πολύ όμορφη νεαρή γυναίκα ωστόσο η 27χρονη δεν έχει αλλάξει πολύ, με τα ανοιχτόχρωμα μάτια και μαλλιά της να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Screenshot-2023-10-12-181217.png

«Οι γονείς μου ποτέ δεν μου φώναξαν ή δεν μου έβαλαν τιμωρία. Είναι ελεύθεροι άνθρωποι, μου είχαν εμπιστοσύνη, ακόμη και τώρα που ζω μόνη. Αλλά και εγώ δεν τους έφερα ποτέ σε δύσκολη θέση και δεν έκανα πράγματα που θα κλόνιζαν την εμπιστοσύνη τους», έχει δηλώσει παλαιότερα η 27χρονη για τους γονείς της.

Μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη η Κλέλια Ανδριολάτου είχε εξομολογηθεί: «Η εφηβεία μου είχε φουλ επαναστάσεις. Ο μπαμπάς μου με έλεγε για πλάκα «η κόρη μου η σοσιαλίστρια». Είμαι ένας άνθρωπος που πηγαίνω κόντρα σε πολλά.Αυτό ευτυχώς το έχω μετουσιώσει πια σε πιο δημιουργικά πράγματα. Αλλά όταν ένας έφηβος με τσίτα ενέργεια έχει και νεύρα, τότε γίνεται επανάσταση. Έβγαινα από πολύ μικρή ηλικία, πήγαινα παντού, ακόμα και με τους γονείς μου, πήγαινα πάντα μαζί τους. Είχα χαλάσει και την εφηβεία της αδελφής μου γιατί ήθελα να είμαι συνέχεια μαζί της, αυτοκόλλητη. Ήθελε να βγει με τους φίλους της και πήγαινα κι εγώ. Γενικά έκανα αυτό που ήθελα».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της εορτάζουσας.

Πηγή κεντρικής: klelia_andriolatou