Mαρία Σολωμού και Mente Fuerte στόλισαν χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα σχόλια ήταν πολλά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Mαρία Σολωμού και Mente Fuerte στόλισαν χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα σχόλια ήταν πολλά
NDP PHOTOS

«Άντε και του χρόνου Vol3» έγραψαν οι fans του Mente Fuerte και της Mαρίας Σολωμού κάτω από το βίντεο που στολίζουν δέντρο για 2η χρονιά μαζί.

H Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte, παρότι δεν φαίνεται να παραδέχονται τελικά πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους, συνεχίζουν να περνούν μαζί χρόνο και να μοιράζονται με τους followers τους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Η ηθοποιός άλλωστε, είχε δηλώσει όσον αφορά την προσωπική της ζωή τον περασμένο Νοέμβριο: «Δεν είμαι σχεσάκιας, η μενταλιτέ μου είναι single. Και μέσα σε μία μου σχέση θέλω την ελευθερία μου. Τα τελευταία 4-5 χρόνια δεν ήθελα να απασχολώ με τα προσωπικά μου. Αλλά από εκεί και πέρα δεν θα κλειδωθώ και μέσα στο σπίτι. Δεν είμαι τρελή. Και αν κάποιος με δει έξω με κάποιον δεν θα πω "Δεν είναι αυτό που νομίζετε". Και επίσης να σου πω και κάτι; Δεν αφορά κανέναν τι κάνω».

Από την άλλη ο Mente Fuerte μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σε ερώτηση της δημοσιογράφου, εκείνος παρέπεμψε το κοινό στη Μαρία Σολωμού, που όπως ισχυρίστηκε θα λύσει τις απορίες για τη σχέση των δυο τους. «Ρωτήστε τη Μαρία Σολωμού γιατί δεν παραδέχεται ότι είμαστε μαζί» είχε πει χαρακτηριστικά.

mentefuerte_official_1692454346_3172859482970599561_219915562.jpg

Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte μπήκαν σε Christmas mood κι οι followers σχολίασαν

Κάπως έτσι λοιπόν, οι δυο τους για 2η χρονιά στόλισαν χριστουγεννιάτικο δέντρο και ο γνωστός τράπερ, όπως είχε κάνει και πέρσι, δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok του που δείχνει στους followers του την όλη διαδικασία και φυσικά το αποτέλεσμα.

Βέβαια, απ' ότι φαίνεται στο παραπάνω βίντεο οι δυο τους φέτος στόλισαν στο σπίτι της Μαρίας Σολωμού ένα νέο πιο πυκνό δέντρο, ενώ πέρσι είχαν στολίσει στο σπίτι του Mente Fuerte.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής πέρσι είχε απαθανατίσει την ηθοποιό να γράφει και γράμμα στον Άγιο Βασίλη, στο οποίο αφού έκανε έναν mini απολογισμό, ευχήθηκε «υγεία και αγάπη» για εκείνη και τον γιο της, «μυαλό και συνείδηση» στους φίλους της και αν κερδίσει το λαχείο, στο ταξίδι που θα πάει με τα λεφτά να «στείλει» και κάποιον «ερωτευμένο» να έχει παρέα.

Τα σχόλια κάτω από το φετινό τους δέντρο

Οι followers του Mente Fuerte πέρα από τα likes που έκαναν, σχολίασαν στη νέα του ανάρτηση στο TikTok πως αφενώς το φετινό τους δέντρο ήταν ακόμα καλύτερο από το περσινό και αφετέρου ότι χαίρονταν πολύ που τους έβλεπαν για ακόμα μια χρονιά μαζί αλλά και σε ακόμα ένα βίντεο.

Aρκετοί σχολίασαν πως τελικά οι δύο «κολλητοί» μπορεί στα fun βίντεο που δημοσιεύει κατά καιρούς ο τράπερ να φαίνεται πως διαφωνούν σε διάφορα θέματα, όμως «τελικά μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν».

Το σπίτι της Μαρίας Σολωμού στην καρδιά της Αθήνας

Η Μαρία Σολωμού μένει τα τελευταία χρόνια σε μια από τις ωραιότερες περιοχές της πρωτεύουσας, τον Λυκαβηττό. Η ηρεμία που αποπνέει η περιοχή άλλωστε, είναι ιδανική για έναν καλλιτέχνη. Αν κρίνουμε δε από τα post, το σπίτι της έχει minimal αισθητική και διαθέτει μια τεράστια βεράντα από την οποία βλέπει κανείς όλη την Αθήνα.

Στο σαλόνι κυριαρχεί το λευκό χρώμα ενώ όσον αφορά τη διακόσμηση θα την χαρακτηρίζαμε λιτή.

https://www.instagram.com/p/B9qCQIHgMe7/

O μαύρος καναπές αλλά και η πολύχρωμη πολυθρόνα κλέβουν τις εντυπώσεις ενώ το ιδιαίτερο πορτατίφ, τα βάζα και οι κορνίζες με φωτογραφίες ολοκληρώνουν επιτυχώς το deco του σπιτιού. Οι έντονοι πορτοκαλί τοίχοι δίνουν pop στοιχεία στον χώρο και αποτελούν αγαπημένο spot της Μαρίας Σολωμού, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ποζάρει εκεί, δημοσιεύοντας αργότερα τις λήψεις στο Instagram. Το μόνο σίγουρο είναι πως το σπίτι της έχει άποψη όπως εκείνη ενώ αποτελεί την πιο cozy επιλογή για ένα τραπέζι/μάζωξη με αγαπημένους φίλους.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP PHOTOS