To Fame Story χάρη στο live streaming μπήκε ξανά στα trends του Twitter και τα σχόλια ήταν πολλά

Γεωργία Βλαχοπούλου
To Fame Story χάρη στο live streaming μπήκε ξανά στα trends του Twitter και τα σχόλια ήταν πολλά

Ο Γιάννης δεν ήξερε τον Elvis, η Megan θα τραγουδήσει Βανδή, η Ελεάννα το «Barbie Girl» και το Twitter/X δεν γινόταν να μην σχολιάσει.

Μπορεί το Fame Story του 2023 να μην έχει την επιτυχία που γνώρισε τότε ο πρώτος πρώτος κύκλος πίσω στο μακρινό 2002 αλλά οι μικρές τονωτικές «ενέσεις» που έκαναν οι ιθύνοντες, όπως το να βάλουν live streaming μετά το τέλος κάθε καθημερινού επεισοδίου φαίνεται πως κέντρισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο τελικά με τα σχόλιά του έβαλε ξανά τη «μουσική ακαδημία» στα trends του Twitter.

Και πώς να μην τη βάλει άλλωστε, αφού αυτός ήταν και ο λόγος που το Fame Story που θυμόμασταν είχε πετύχει τότε. Βέβαια, όσον αφορά το live streaming πολλοί περίμεναν να δουν τις «φοβερές» εξελίξεις μετά το τέλος του επεισοδίου της Δευτέρας - αφού η ζωντανή μετάδοση ξεκινά μετά την προβολή του επεισοδίου - και αντ' αυτού απλά παρακολούθησαν τους περισσότερους σπουδαστές να...κοιμούνται.

Βέβαια, κατά τη διάρκεια όσων είδαμε όλοι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, οι fans του Fame Story είχαν αρκετό υλικό για να σχολιάσουν στο Twitter/X. Από το ότι τα δίδυμα Danny και Victor μαζί με τον Γιάννη έχουν γίνει η νέα «τριάδα φωτιά» μέχρι το ότι η Megan θα τραγουδήσει Δέσποινα Βανδή, ενώ η Ελεάννα το «Barbie Girl».

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα καλύτερα σχόλια του Twitter/X.

Κάθε Δευτέρα οι σπουδαστές παίρνουν στα χέρια τους τα τραγούδια που θα τραγουδήσουν στο live της Παρασκευής. Αυτή την φορά την επιλογή την έκαναν οι καθηγητές και θα σκεφτόταν κανείς πως θα ήταν επιτυχημένη. Βέβαια, το ότι η Megan θα τραγουδήσει την «Αυλή του Παραδείσου» ενώ δεν ήξερε καν το κομμάτι, ότι ο Γιάννης θα πει Elvis Presley και δεν ήξερε καν ποιος είναι αλλά και το ότι η Ελεάννα, που έχει μια από τις καλύτερες φωνές θα πει το «Βarbie Girl» δεν άφησαν καθόλου ασυγκίνητο το κοινό που έσπευσε να σχολιάσει και τις επιλογές των καθηγητών αλλά και την άγνοια των τραγουδιστών για τα κομμάτια που θα τραγουδήσουν.

Πέρα από τη Megan - που ξεκάθαρα έχει ξεχωρίσει, κυρίως με την προσωπικότητά της στο show - και η Αριστέα έχει κοινό που την παρακολουθεί, βέβαια μάλλον για τους λάθους λόγους, αφού όπως είδαμε στα σχόλια που έγιναν για εκείνη οι τηλεθεατές «αγαπούν να την μισούν» βλέποντας την αντίδρασή της για τη «Μάντισσα» της Μαρίνας Σάττι που θα τραγουδήσει αλλά και τα διαρκή στεναχώρια της για τις κατα τ' άλλα αξιοπρεπείς εμφανίσεις της.

Όσον αφορά την «τριάδα φωτιά» που έχει δημιουργηθεί στο σπίτι με τον Γιάννη και τα δίδυμα αγόρια Danny και Victor να κρίνουν τους πάντες και τα πάντα, αυτή έχει εξοργίσει το κοινό. Το αποκορύφωμα για όσους παρακολουθούν τα όσα γίνονται στο μουσικό show ήταν που τα δυο αδέρφια δήλωσαν πως τους «ζηλεύουν για την επιτυχία τους» οι υπόλοιποι «σπουδαστές». Η αλήθεια ωστόσο, είναι πως το ευρύ - αν όχι όλο το κοινό - δεν τους γνώριζε πριν τη συμμετοχή τους στο Fame Story, παρότι οι δυο τους έχουν εδώ και δυο χρόνια συμβόλαιο με γνωστή δισκογραφική εταιρεία.

Πάντως, μπορεί τα νούμερα τηλεθέασης να μην είναι - κατά πολύ - τα αναμενόμενα, ωστόσο στα social media, όπως το Twitter/X και το TikTok υπάρχει κοινό που παρακολουθεί ενεργά τους «σπουδαστές». Ειδικά τώρα που οι περισσότεροι έχουν αρχίσει να ξεδιπλώνουν τον χαρακτήρα τους και εξαιτίας της επιλογής του live streaming. Ίσως αν υπήρχε η ζωντανή παρακολούθηση εξ αρχής και λίγο πιο «πικάντικοι» χαρακτήρες με λίγο καλύτερες φωνές, αυτή τη στιγμή το show να είχε εκτοξευθεί, αφού ήταν ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που οι τηλεθεατές περίμεναν εναγωνίως να ξαναδούν.