Στην Παραλία ο δολοφόνος αποκαλύφθηκε αλλά το Twitter/Χ δεν πιστεύει (και σωστά) την αλήθεια

Κατερίνα Μπούσιου
Στην Παραλία ο δολοφόνος αποκαλύφθηκε αλλά το Twitter/Χ δεν πιστεύει (και σωστά) την αλήθεια

Οι ευχές των φανς της σειράς στη Δανάη Μιχαλάκη για την απόκτηση του πρώτου της παιδιού. Πώς θα συνεχίσει ο ρόλος της στην Παραλία;

Το πιο κρίσιμο και αποκαλυπτικό χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Η Παραλία» έφερε αρκετές αντιδράσεις από τους φανς στο Twitter/X οι οποίοι - όπως πάντα - προέβλεψαν και τη συνέχεια. Ο δολοφόνος της Ρηνιώς ομολόγησε αλλά ήταν τελικά ο Γράντος εκείνος που τη σκότωσε; Όλοι αμφιβάλουν ενώ παράλληλα έστειλαν και τις ευχές τους στην πρωταγωνίστρια Δανάη Μιχαλάκη η οποία μόλις απέκτησε σήμερα το πρωί το πρώτο της παιδί.

Όλοι πια ψάχνουν τον κανονικό δολοφόνο

Ήταν ήδη εμφανές από τα πρώτα επεισόδια της σειράς «Η Παραλία», πως ο Γράντος τον οποίο υποδύεται τόσο ιδιαίτερα ο ηθοποιός Νικόλας Παπαγιάννης, με το ύφος του το βράδυ της δολοφονίας και μετά τον λεκτικό διαπληκτισμό με το θύμα, ήταν ο ένοχος. Ενώ αρχικά αντιπαθήσαμε τον σκοτεινό ήρωα της σειράς, στη συνέχεια τον συμπαθήσαμε γιατί μας έδειξε τις τρωτές πλευρές του.

Στα τελευταία επεισόδια που είχε ταλαιπωρηθεί από το φάντασμα της Ρηνιώς, όλοι καταλάβαμε πως ήταν ο δολοφόνος. Χθες το ομολόγησε σε μία πολύ ωραία εξομολόγηση στον παπά - πεθερό του.

https://www.instagram.com/p/Cz3o8uaNrrS/

Όμως ήταν εκείνος ο δολοφόνος; Δεν είναι προφανές και πολύ απλοϊκό για να είναι αληθινό; Το Twitter/X δεν πιστεύει πως εκείνος ήταν τελικά αυτός που τη σκότωσε. Μπορεί να νομίζει εκείνο το βράδυ που ήταν μεθυσμένος πως το έκανε, αλλά κάποιος άλλος κρύβεται πίσω από την ιστορία.

Η Δανάη Μιχαλάκη θα πάρει μία τολμηρή απόφαση στην Παραλία και έτσι θα έχουμε πλέον δύο χωρισμούς

Πάντως στους υποψήφιους για δολοφόνους της νεαρής κοπέλας και κολλητής φίλης της Υπατίας - Δανάη Μιχαλάκη, μη ξεχνάς να βάζεις τον Δημοσθένη Παπαδόπουλο, τον κοινοτάρχη Λοΐζο. Θα αποκλείσω την περίπτωση του Δημητρού - Γιώργο Νινιού, γιατί δεν θα μπορούσε να κάνει σε κανέναν κακό.

Η σειρά χθες λόγω και των εξελίξεων σημείωσε πολύ καλά ποσοστά τηλεθέασης για σειρά της δημόσιας τηλεόρασης (έφτασε το 9,3% όσο και το Fame Story στο Star) και δείχνει ότι θα ανέβει ακόμη περισσότερο.

Πάντως οι φανς δεν παρέλειψαν σήμερα το πρωί να δώσουν τις ευχές τους στην πρωταγωνίστρια Δανάη Μιχαλάκη και τον σύζυγό της και επίσης ηθοποιό Γιώργο Παπαγεωργίου, για την απόκτηση του πρώτου της παιδιού. Παιδί θα αποκτήσει και η τηλεοπτική της ηρωΐδα, η Υπατία, καθώς έγινε προσαρμογή του σεναρίου, ενώ ήταν έγκυος η ηθοποιός.

paralia18.png