Η Δανάη Μιχαλάκη θα πάρει μία τολμηρή απόφαση στην Παραλία και έτσι θα έχουμε πλέον δύο χωρισμούς

Κατερίνα Μπούσιου
Η Δανάη Μιχαλάκη θα πάρει μία τολμηρή απόφαση στην Παραλία και έτσι θα έχουμε πλέον δύο χωρισμούς

Ο Γιώργος Νινιός ως Δημητρός βιώνει ίσως τη δυσκολότερη στιγμή του στην Παραλία. Αλλά δεν είναι ο μόνος που έχει μυστικά στη σειρά. 

Η σειρά «Η παραλία» στην ΕΡΤ, έχει ένα σταθερά μεγάλο κοινό στο Ertflix που παρακολουθεί τα επεισόδια σημειώνοντας ρεκόρ προβολών (μόνο τον Σεπτέμβριο έφτασε τα δύο εκατομμύρια) και μία σταθερά ανοδική πορεία στην τηλεθέαση, για τα δεδομένα της δημόσιας τηλεόρασης. Σε λίγο διάστημα από σήμερα, θα δούμε τη Δανάη Μιχαλάκη ως Υπατία να ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της, μετά από την προσαρμογή του σεναρίου στην πραγματική της εγκυμοσύνη. Πριν από αυτό όμως θα δούμε δύο σημαντικές εξελίξεις.

Δύο χωρισμοί και μία κατάθλιψη

Η Δανάη Μιχαλάκη, η οποία αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις αρχές Δεκεμβρίου κατά δήλωση και της πεθεράς της Φιλαρέτης Κομνηνού, είχε δηλώσει πως λόγω του ευχάριστου γεγονότος, έπρεπε να γίνει σεναριακή αλλαγή και στην Παραλία.

Έτσι θα την δούμε ως έγκυο και στη σειρά, περιμένοντας το παιδί του Χάρι. Πριν όμως από αυτό το ζευγάρι θα χωρίσει. Έχεις ήδη δει αποσπασματικά το μεγάλο μυστικό που κρατά εκείνος και κάποιες διάσπαρτες εικόνες από βασανιστήρια που υπέστη και του δημιουργούν εφιάλτες. Άλλωστε χρονικά βρισκόμαστε τηλεοπτικά στα χρόνια της δικτατορίας. Τον έχεις δει επίσης να ζητά την βοήθεια του αστυνόμου Καραχάλιου για ένα πρόσωπο.

https://www.instagram.com/p/CzZW-DNK5tj/

Όλο αυτό τον βαραίνει και η Υπατία θα διαπιστώσει και αλλαγή στην συμπεριφορά του. Στις επίμονες ερωτήσεις της, εκείνος δεν θα αποκαλύπτει τίποτε και οι συχνές προστριβές θα οδηγήσουν στον χωρισμό.

Περιστασιακό όπως καταλαβαίνουμε όλοι. Ο Χάρι τελικά θα αποδειχθεί ότι βοήθησε έναν φίλο του, αλλά αγνοεί αν τελικά εκείνος επέζησε.

https://www.instagram.com/p/CyvLk1fipz3/

Μόνιμος ωστόσο θα είναι ο χωρισμός που θα έχει η κολλητή φίλη της Υπατίας, Μαρία, που υποδύεται η Γωγώ Καρτσάνα. Δεν μπορεί να αντέξει την παραβατική συμπεριφορά του Μαρκ και για να μην βρεθεί απολογούμενη, θα οδηγηθεί σε οριστική ρήξη μαζί του.

Αυτό ένα και μόνο πράγμα σημαίνει: Ότι πλέον είναι μονόδρομος να είναι μαζί με τον αστυνόμο. Ένας έρωτας σβήνει, ένας νέος γεννιέται.

https://www.instagram.com/p/CyLFFhaRHPH/

Εκείνος που επίσης «σβήνει» μέρα με την ημέρα είναι ο Δημητρός - Γιώργος Νινιός και αγαπημένος τηλεοπτικός ήρωας του κοινού. Γιατί ξέρει ότι λόγω της κατάστασής του δεν μπορεί να ζήσει όπως οι υπόλοιποι. Δεν μπορεί να πλησιάσει την Νάταλι και έτσι απομονώνεται. Λίγο πριν φθάσει στα όρια της κατάθλιψης, η μητέρα του τον παίρνει για μία μικρή εκδρομή στο Ηράκλειο. Είναι η μόνη που μπορεί να τον κάνει καλά και η μόνη που μοιράζεται το μυστικό του από το παρελθόν.

Η Παραλία κάνει την έκπληξη στην τηλεθέαση πριν «χαθεί» ο Δημητρός: Λιβανού και Νινιός έγιναν viral

Αυτό που θα έχει ενδιαφέρον είναι να δούμε το τι τον συνδέει με τη Ρηνιώ που δολοφονήθηκε. Ήταν κόρη του;