Στις νέες photos με φουσκωμένη κοιλίτσα η Δανάη Μιχαλάκη ποζάρει στην «Παραλία» της καρδιάς της

Στις νέες photos με φουσκωμένη κοιλίτσα η Δανάη Μιχαλάκη ποζάρει στην «Παραλία» της καρδιάς της

Η Δανάη Μιχαλάκη μετρά αντίστροφα για τη γέννηση της κόρη της. Οι νέες φωτογραφίες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και η επιθυμία για την ανατροφή του παιδιού.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου αφού σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Η ηθοποιός την οποία απολαμβάνουμε φέτος στην σειρά της ΕΡΤ, «Η παραλία», βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και μετρά αντίστροφα μέχρι την ημέρα που θα κρατήσει στην αγκαλιά της την κόρη της.

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2021, στην γενέτειρα της ηθοποιού, την πανέμορφη Σύρο, έχοντας στο πλευρό του ελάχιστους συγγενείς, στενούς φίλους και συνεργάτες.

Έκτοτε οι ηθοποιοί απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα και ανυπομονούν για τη γέννηση της μικρής της πριγκίπισσας, η οποία αναμένεται να γεννηθεί σε περίπου τέσσερις μήνες.

Οι νέες φωτογραφίες της Δανάης Μιχαλάκη με φουσκωμένη κοιλίτσα

Πριν από λίγες ημέρες η εγκυμονούσα ηθοποιός έκανε μια σύντομη απόδραση στο νησί της καρδιάς της και μοιράστηκε στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Σύρο.

Μιχαλάκη και Παπαγεωργίου περνούν μεγάλο μέρος καλοκαιρινών τους διακοπών στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και την επισκέπτονται όσο πιο συχνά τους το επιτρέπει το πρόγραμμά τους.

https://www.instagram.com/p/CyD8oRqK7op/

Φορώντας ροζ oversized φόρεμα που αγκαλιάζει τη φουσκωμένη της κοιλιά, η 28χρονη πόζαρε με φόντο τη θάλασσα και έγραψε: «Η αγάπη διαρκεί για πάντα».

https://www.instagram.com/p/Cx2JeT5qP1l/

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» η ηθοποιός ανέφερε για τη γενέτειρά της: «Μεγαλώσαμε στη Σύρο με τον αδερφό μου γιατί οι γονείς μας θέλανε να έχουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Ήταν τεράστια θυσία και για τους δυο γονείς αυτό… Μπορεί να το έκανα κι εγώ, δε το αποκλείω. Δεν είναι κάτι που έχουμε συζητήσει με τον Γιώργο αλλά θα ήθελα κι εγώ το παιδί μου να μεγαλώσει με μια μεγαλύτερη ασφάλεια από ότι εδώ στην Αθήνα. Δε με απασχολεί καθόλου το θέμα καριέρας. Όταν κάτι το καθυστερούμε και το αναβάλλουμε και περιμένεις τη σωστή στιγμή, μπορεί να μην είσαι και ποτέ. Εγώ ήμουν πολύ έτοιμη για την εγκυμοσύνη. Δεν ήθελα να σκέφτομαι το μετά».

Με pink look, η Δανάη Μιχαλάκη είπε πως περιμένει κορίτσι αλλά η καλύτερη ανακοίνωση ήταν για άλλον

Πριν λίγες ημέρες η Δανάη Μιχαλάκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να εδραιωθεί στον χώρο της υποκριτικής.

https://www.instagram.com/p/CySu_y8oIjN/

«Βέβαια, πρέπει να προσπαθούμε κι εμείς. Πρέπει να πιστέψουμε σε κάτι, να το κυνηγήσουμε και να το αξίζουμε κιόλας. Δεν θα μας χτυπήσει κανείς την πόρτα για να μας πει «σε θέλουμε». Εγώ επτά χρόνια πάλευα να βρω δουλειά. Πιστεύω λοιπόν σε κάποια ενέργεια, στη μοίρα ή απλώς στη δύναμη του να μην τα παρατάς», τόνισε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Είναι από τις ωραιότερες της ζωής μου και την απολαμβάνω στο μέγιστο γιατί περνάει πολύ γρήγορα. Ανυπομονώ και για το επόμενο στάδιο, ανυπομονώ για όλα. Έχω ανυπομονησία και ενθουσιασμό για όλα όσα θα έρθουν. Δεν έχω άγχος, δεν έχω στρες. Ό,τι έρθει είναι καλοδεχούμενο».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις φωτογραφίες της Δανάης Μιχαλάκη με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Πηγή κεντρικής: danae_michalaki