Στην πόζα της Μαίρης Συνατσάκη με το μίνι μαύρο φόρεμα, η ομοιότητα με τη Meghan Markle ήταν μεγάλη

Στην πόζα της Μαίρης Συνατσάκη με το μίνι μαύρο φόρεμα, η ομοιότητα με τη Meghan Markle ήταν μεγάλη

Inspired by Meghan Markle; Αυτό ήταν ένα από τα σχόλια που δέχτηκε η Μαίρη Συνατσάκη στη νέα πόζα της με το Little black mini φόρεμά της στο Instagram. 

Στις δύο Δεκεμβρίου 2022, η Ολίβια Στρατή ήρθε στη ζωή της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή και την άλλαξε ολοκληρωτικά. Έναν χρόνο μετά - πλην μερικές ημέρες- η νέα μαμά πόζαρε ξανά με μαύρο φόρεμα, όπως ακριβώς και πέρσι και μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως η Μαίρη βρήκε την Μαίρη ξανά σε μια νέα εκδοχή του εαυτού της.

Τελικά, άλλαξε η Μαίρη τον τελευταίο χρόνο;

https://www.instagram.com/p/ClomG2CLr4V/

Θυμάσαι άλλωστε, το βίντεο της Συνατσάκη με χειρότερο σχόλιο που είχε δεχτεί από follower.

«Τι έχεις πάθει; Τσίμπησες κατάθλιψη με το παιδί; Δεν ήσουν έτσι. Εύχομαι να επανέλθεις στην Μαίρη το icon που όλοι αγαπήσαμε. Αν εσύ κάνοντας παιδί έγινες έτσι, τότε τι να πουν οι άλλες καψερές», είχε πει με άκομψα λόγια μια follower στη Μαίρη που στα μέσα καλοκαιριού είχε ένα μωρό έξι μηνών που ακόμα καλά καλά δεν είχε ξεκινήσει τις στερεές τροφές.

https://www.instagram.com/p/Czy41mfLngO/

Οι ειδικοί επιμένουν πως ο πρώτος χρόνος στη ζωή ενός παιδιού θυμίζει ανεμοστρόβιλο με δεκάδες αλλαγές. Και είναι αλήθεια πως στον πιο όμορφο ανεμοστρόβιλο της ζωής της, η Συνατσάκη όχι μόνο τα έβγαλε πέρα αλλά επέστρεψε πιο σίγουρη από ποτέ.

Στην πόζα με το LBD, δεν θα σταθεί κανείς στα κιλά εγκυμοσύνης που έχουν φύγει εδώ και καιρό - η ίδια η Μαίρη έχει εξηγήσει πως ήταν έτσι το σώμα της που τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη ήταν συγκεκριμένα- αλλά θα σταθούμε στην σιγουριά της νέας Μαίρης, που όχι δεν είναι σε καμία περίπτωση εκείνη που γνωρίσαμε αλλά πολύ καλύτερη, γιατί ξέρει πόσα πολλά πράγματα μπορεί να καταφέρει ενώ ταυτόχρονα μεγαλώνει μια νέα ζωή.

«Inspired by Meghan Markle»;

Αυτό ήταν ένα από τα σχόλια που δέχτηκε η Μαίρη Συνατσάκη στη νέα πόζα της με το Little black mini φόρεμά της στο Instagram και ναι, το λες και αλήθεια. Αν η Μαίρη στην περσινή καμπάνια της θύμιζε Jlo, φέτος τα vibes Δούκισσας του Sussex είναι επίσης πολλά.

Η Μαίρη άφησε τη γυναίκα που ήταν μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2022 αλλά λατρεύουμε τρελά τη γυναίκα που βλέπουμε λίγο πριν την 1η Δεκεμβρίου του 2023

«Αυτό το μήνυμα έχει να κάνει με την ανοχή ή τη μη ανοχή που έχει κάποιος στην αλλαγή που θα έχεις ως προσωπικότητα. Εγώ ως άνθρωπος φοβόμουν πάρα πολύ την αλλαγή και ενώ ξεκίνησα ψυχοθεραπεία πάρα πολύ μικρή, είχα πολύ μεγάλη αντίσταση... Με διέλυε αυτό, με άγχωνε πως θα αντιμετωπίσουν οι άλλοι την αλλαγή...Είχε μία δόση αλήθειας αυτό το μήνυμα.

Μία δόση αλήθειας για την οποία δεν μιλάμε συχνά στο θέμα της μητρότητας. Δεν μιλάμε συχνά για το «πένθος» όταν αφήνεις τη γυναίκα που ήσουν μέχρι αυτή τη στιγμή πίσω και γίνεσαι μία άλλη.

Δεν μιλάμε για το πόσο δύσκολο είναι αυτό, για το πόσο μπορεί να το κλάψει η κάθε μία, πόσο θα τη ζορίσει, πόσο θα την μπερδέψει...Δεν μιλάμε για αυτό, γιατί μας υπερβαίνει το θαύμα της ζωής και όλη τη χαρά που φέρνει», είχε πει η Μαίρη μετά από εκείνο το σχόλιο που την πλήγωσε και σήμερα, μπορεί να χαμογελάσει πιο πλατιά από ποτέ με όσα κατάφερε.

Επιλέγουμε κι εμείς το "Ευτυχώς που άλλαξε", αντί του "δυστυχώς έχει χάσει τον εαυτό της"».

Η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε στο χειρότερο μήνυμα που έχει λάβει ποτέ για την κατάθλιψη & τη μητρότητα