Στο νέο βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη, όλοι συμφώνησαν ότι η Αλίκη είναι η αδερφή που θα θέλαμε όλες

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο νέο βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη, όλοι συμφώνησαν ότι η Αλίκη είναι η αδερφή που θα θέλαμε όλες

Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε στο νέο της βίντεο της δικές της «συνταγές» για υγιεινά σνακς και η Αλίκη ήταν η πολύτιμη βοηθός της.

Η Μαίρη Συνατσάκη μπορεί τους τελευταίους 11 μήνες να έχει μια «γεμάτη» καθημερινότητα, αφού ήρθε στη ζωή η Ολίβια - η κόρης της με τον Ίαν Στρατή - όμως προσπαθεί να μένει «πιστή» στο ραντεβού με τους διαδικτυακούς της φίλους κάθε Τετάρτη μέσα από το YouTube και τα βίντεο που δημοσιεύει.

mairiboo_1699800150_3234480551451600924_3771522.jpg

Με ένα χιουμοριστικό video ο Ίαν Στρατής έδειξε την πιο αληθινή πλευρά ενός σύγχρονου μπαμπά

Τα σνακς της Μαίρης και η sous-chef Αλίκη

Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά η Μαίρη Συνατσάκη επέλεξε στο βίντεο που δημοσίευσε να δείξει κάποια από τα σνακ που προτιμά μέσα στη βρομάδα για να τρέφεται πιο υγιεινά, αφού όπως είπε πολλές φορές δεν προλαβαίνει να ετοιμάσει κυρίως γεύματα.

Έτσι, στο βίντεό της δείχνει από χειροποίητα nachos με αραβικές πίτες μέχρι και «donuts» μήλου με επικάλυψη σοκολάτας. Σε αυτό το βίντεο βέβαια, πέρα από τις πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις της Μαίρης Συνατσάκη, εντύπωση έκανε για ακόμα μια φορά η Αλίκη Συνατσάκη, τόσο με τις ατάκες της όσο και με το πόσο καλή sous-chef ήταν για την αδερφή της, σηκώνοντάς την μάλιστα με τα χέρια της για να πιάσει ένα τάπερ.

Στα σχόλια που έκαναν κάτω από το βίντεο οι fans των κοριτσιών συμφώνησαν πως η Αλίκη είναι η αδερφή που όλες θα θέλαμε, ενώ «απαιτούν» περισσότερα βίντεο με τις δυο τους.

Η Αλίκη Συνατσάκη και τα social media

Η Αλίκη συγκριτικά με την Μαίρη διατηρεί ένα πιο χαμηλό προφίλ όσον αφορά τα social media της, ωστόσο τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται πιο συχνά στα βίντεο της αδερφής της και μάλιστα, όπως ανακοίνωσε θα κάνει podcast στο στούντιο που δημιούργησε η Μαίρη Συνατσάκη με τον Fipster και το πρώτο θέμα, με το οποίο θα ασχοληθεί είναι οι ερωτικές επαφές.

Στο Q&A πάντως που έκαναν οι δυο τους πριν από λίγο καιρό οι δίδυμες αδερφές μίλησαν και για τη σχέση τους μετά την άφιξη της Ολίβιας. Όπως είπαν κι οι δύο άλλαξε αλλά προς το καλύτερο, αφού οι δυο τους εξαιτίας της μικρούλας βρίσκονται πιο συχνά, ενώ όπως είπε η Μαίρη Συνατσάκη, η Αλίκη είναι η πρώτη στη «λίστα» που έχει με άτομα που μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστεί να κρατήσουν τη μικρούλα γιατί της έχει μεγάλη εμπιστοσύνη κι έτσι όπως συμπλήρωσε η Αλίκη «έχει κερδίσει πάρα πολλές στιγμές με την Ολίβια».

https://www.instagram.com/p/CpDS5N0IuOE/