Ένα δραματικό φινάλε για γνωστή ηρωίδα του Έρωτα Φυγά και ο άγνωστος άντρας στο παρασκήνιο 

Κατερίνα Μπούσιου
Ένα δραματικό φινάλε για γνωστή ηρωίδα του Έρωτα Φυγά και ο άγνωστος άντρας στο παρασκήνιο 

Η Ευγενία οδεύει προς το τέλος του ρόλου της; Ο Έρωτας Φυγάς έχει μία εξέλιξη μη αναμενόμενη. 

Τα επεισόδια των μεγάλων συγκρούσεων θα βιώσουν οι φανς του Έρωτα Φυγά. Και των παρασκηνιακών κινήσεων ενός άγνωστου προς το παρόν εχθρού που εμφανίζεται στη σειρά. Ενώ η Πέμη Ζούνη προσπαθεί να σώσει τον Σταύρο Ζαλμά από έναν μεγάλο κίνδυνο κατά της ζωής του, δημιουργείται ένα μεγάλο ερωτηματικό με τον ρόλο της Ευγενίας. Η διαφυγή της θα σημάνει και το φυσικό της τέλος;

https://www.instagram.com/p/Cvc4UNOIAC3/

Τα spoiler για αυτοκτονία, ακόμη και για φόνο

Η ηθοποιός Αρετή Πασχάλη η οποία υποδύεται την Ευγενία για δεύτερη σεζόν στη σειρά Έρωτας Φυγάς, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Κυρίως με τις σπασμωδικές της κινήσεις, λόγω της ζήλιας της για την Αλεξάνδρα και του έρωτά της για τον Μάρκο. Τον οποίο θέλει να εκδικηθεί, όταν πια καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ τους. Και για αυτό τον λόγο θα «χρησιμοποιήσει» το παιδί τους, τον Στέφανο.

Πριν δούμε τις εξελίξεις που την αφορούν, ένας άλλος Στέφανος, τον οποίο υποδύεται ο Σταύρος Ζαλμάς, θα γλιτώσει την τελευταία στιγμή και με την κρυφή παρέμβαση της Μαργέτας από την απόπειρα δολοφονίας που επιχειρείται εναντίον του. Ο Μάρκος αρχικά εστιάζει στην εξαφάνισή του (φυγάδευση στην ουσία) και δεν αντιλαμβάνεται το κρυφό σχέδιο της συζύγου του.

Μόλις καταλάβει το ψέμα της για δήθεν εγκυμοσύνη, θα την αναζητήσει, αλλά εκείνη με δόλιο τρόπο, έχει πάρει τον γιο της από την Αλεξάνδρα που τον έχει υπό την εποπτεία της και θα διαφύγει από το Κιάρι. Σκοπός της είναι φυσικά να φύγει και από τη Μεσσηνία και να χάσει ολοκληρωτικά ο Μάρκος τα ίχνη τους.

Μέχρι την μεγάλη διαφυγή θα χρησιμοποιήσει τη βοήθεια του Φάνη Παράσχου. Αλλά δεν θα τα καταφέρουν τελικά.

Μόνο που εδώ υπάρχει ένα μυστήριο. Από το καλοκαίρι είχαν κυκλοφορήσει διάφορα spoilers και σενάρια που έλεγαν είτε πως η ίδια από απόγνωση αυτοκτονεί, είτε πως ο Μάρκος τη δολοφονεί. Το δεύτερο αποκλείστε το. Για το πρώτο κρατήστε μία μικρή επιφύλαξη.

Ένα κρυφό, ένα μελλοντικό ειδύλλιο και μία εγκυμοσύνη στον Έρωτα Φυγά προκαλούν νέες συγκρούσεις

Το σίγουρο είναι πάντως πως θα έχουμε το φινάλε της Ευγενίας ως ρόλο. Αυτό θα προοκαλέσει ένα ντόμινο εξελίξεων και στην ουσία θα δώσει ξανά ελπίδα στον Μάρκο για να διαφύγει εκείνος με την Αλεξάνδρα και τα παιδιά τους από το Κιάρι. Άλλωστε αυτές τις ελπίδες του τις δίνει η ίδια στα επεισόδια που θα δεις.

Η επιστροφή της Μαργέτας θεωρείται πια επιβεβλημένη και είναι εκείνη που τελικά θα καθορίσει και τις εξελίξεις. Η Αλεξάνδρα θα λάβει υπόψη της την γνώμη της.

Αυτός που μας έχει εξάψει την περιέργεια, είναι ο προαναφερόμενος άγνωστος άντρας που όλους τους απειλεί. Ο Κοντογιάννης ή ο Φάνης κρύβονται πίσω από αυτόν;