Μπέσσυ Μάλφα: Mε την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της μοιάζει ακόμα περισσότερο στην κόρη της, Όλγα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μπέσσυ Μάλφα: Mε την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της μοιάζει ακόμα περισσότερο στην κόρη της, Όλγα
ndpphoto@gmail.com

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Όλγα και η Νίκη καμάρωσαν την Μπέσσυ Μάλφα στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο Ελέφας» που πρωταγωνιστεί.

Η Μπέσσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου κι όχι άδικα, αφού πέρα από εξαιρετικοί ηθοποιοί έχουν καταφέρει να μεγαλώσουν με πολύ όμορφο τρόπο και τα τρία παιδιά τους, τις δίδυμες Όλγα και Νίκη και τον γιο τους τον Γιάγγο.

bessy.malfa_1664826869_2941103410183613829_6685015895.webp

Αν και, ο γιος των ηθοποιών φαίνεται πως δεν θα ακολουθήσει την επαγγελματική πορεία των γονιών του, αφού πέρασε στην σχολή που ήθελε στο Πανεπιστήμιο, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τις δίδυμες κόρες τους. Η Όλγα και η Νίκη εκτός του ότι ασχολούνται με την υποκριτική - έχοντας συμμετοχές και σε κάποιες τηλεοπτικές σειρές και σε θεατρικές παραστάσεις - από την περίοδο της καραντίνας κι έπειτα, έγιναν ιδιαίτερα γνωστές ως «Σκιαδαρέσες» κυκλοφορώντας στο YouTube τα δικά τους τραγούδια. Κάπως έτσι έχουν, πλέον το δικό τους κοινό που τις ακολουθεί σε κάθε τους live εμφάνιση.

https://www.instagram.com/reel/CyYVoEiIDIp/

Η αλλαγή στα μαλλιά της Μπέσσυς Μάλφα και η ομοιότητα με την κόρη της

Τα δίδυμα κορίτσια και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης λοιπόν, βρέθηκαν το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο Ελέφας» στην οποία πρωταγωνιστεί η Μπέσσυ Μάλφα. Όπως ήταν φυσικό μετά το τέλος της παράστασης έβγαλαν και κάποιες αναμνηστικές φωτογραφίες κι εκεί ήταν που προσέξαμε καλύτερα και την αλλαγή στα μαλλιά της ηθοποιού, αφού πλέον έγινε καστανή.

Η ίδια είχε αρχίσει να αποχωρίζεται τα ξανθά μαλλιά της εδώ και λίγο καιρό, επιλέγοντας πρώτα έναν πιο σκούρο τόνο ξανθού και στη συνέχεια το καστανό που είδαμε στην πρεμιέρα της παράστασής της.

Κάπως έτσι κι ενώ ήδη η Όλγα έμοιαζε πολύ με την Μπέσσυ Μάλφα, μετά από αυτή την αλλαγή η ομοιότητά τους είναι ακόμα πιο μεγάλη.

Βέβαια, κι ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δεν πρέπει να νιώθει «παραπονεμένος», αφού η Νίκη έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτόν. Οι δίδυμες Σκιαδαρέσες, όπως παραδέχονται όλοι όταν τις δουν έχουν «μοιραστεί» τέλεια όσον αφορά τα χαρακτηριστικά που έχουν κληρονομήσει από τους γονείς τους.

Πάντως όσον αφορά το γεγονός πως οι κόρες τους ασχολούνται και αυτές με τον καλλιτεχνικό χώρο η Μπέσσυ Μάλφα σε συνέντευξή της στο «Πάμε Δανάη!» τον περασμένο Φλεβάρη είχε δηλώσει με απόλυτη ειλικρίνεια: «Δεν ήταν το πιο ευχάριστο που μου συνέβη όταν τα παιδιά μου είπαν πως θα ασχοληθούν με την καλλιτεχνία. Έχει ανασφάλεια αυτό το επάγγελμα. Ο γιος μου δεν έχει καμία σχέση με τα καλλιτεχνικά, θέλει να σπουδάσει αστροφυσική».

https://www.instagram.com/p/CZTqj2uLz6Z/

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP PHOTO AGENCY