Η μία μοιάζει στον Γεράσιμο κι η άλλη στην Μπέσσυ: Οι αδερφές Σκιαδαρέση είναι ο τέλειος συνδυασμός

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η μία μοιάζει στον Γεράσιμο κι η άλλη στην Μπέσσυ: Οι αδερφές Σκιαδαρέση είναι ο τέλειος συνδυασμός

Η Όλγα και η Νίκη Σκιαδαρέση ή αλλιώς «Σκιαδαρέσες» κερδίζουν όλο και μεγαλύτερο φανατικό κοινό, ενώ όσο μεγαλώνουν τα χαρακτηριστικά τους αρχίζουν να διαφοροποιούνται.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσσυ Μάλφα είναι από τα πιο αγαπητά και αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τις 26χρονες δίδυμες Όλγα και Νίκη και τον 18χρονο Γιάγγο. Αν και, ο γιος των ηθοποιών φαίνεται πως δεν θα ακολουθήσει την επαγγελματική πορεία των γονιών του, αφού πέρασε στην σχολή που ήθελε στο Πανεπιστήμιο, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τις δίδυμες κόρες τους.

https://www.instagram.com/p/CjQ5fgLry2F/

Οι «Σκιαδαρέσες»

Η Όλγα και η Νίκη Σκιαδαρέση ποζάρουν με μαγιό και θυμίζουν μοντέλα της δεκαετίας του '70

Στην περίπτωση της Όλγας και της Νίκης «τα μήλα έπεσαν κάτω από τη μηλιά» και εκτός του ότι ασχολούνται με την υποκριτική - έχοντας συμμετοχές και σε κάποιες τηλεοπτικές σειρές και σε θεατρικές παραστάσεις - από την περίοδο της καραντίνας κι έπειτα, έγιναν ιδιαίτερα γνωστές ως «Σκιαδαρέσες» κυκλοφορώντας στο YouTube τα δικά τους τραγούδια, τα οποία έγραφαν και σκηνοθετούσαν μόνες τους και κυρίως στο σπίτι τους.

Πλέον, οι «Σκιαδαρέσες» έχουν τον δικό τους λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος έχει ήδη κοντά στις 30.000 ακολούθους, ενώ κάνουν τις δικές τους συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, οι οποίες αρκετές φορές είναι sold out, με το κοινό τους να αυξάνεται συνεχώς. Και όλα αυτά μόνο από τα social media, αφού δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα κάποιον δίσκο.

rejected.gr_355865600_3567333523541881_8016971303226615936_n.jpg

Τα δυο νεαρά κορίτσια πέρα από τα τραγούδια τους, ανεβάζουν στο προφίλ τους και χιουμοριστικά βίντεο για να προωθήσουν τις συναυλίες τους, έχοντας βρει τους πιο ευφάνταστους τρόπους για να διαφημίσουν τη δουλειά τους.

https://www.instagram.com/reel/CuCndMdoj_g/

Κάτι αντίστοιχο έκαναν και στο πρόσφατο βίντεό τους, με την επερχόμενη συναυλία τους που θα είναι την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.

https://www.instagram.com/reel/CxNaUIPodZX/

Όπως και σε αυτό, έτσι και σε όλα τους τα βίντεο οι fans τους πάντα σχολιάζουν πόσο «υπέροχες» και «θεές» είναι οι δυο τους. Στην gallery πιο κάτω θα δεις κάποια από τα σχόλια που τους κάνουν.

Η ομοιότητα με τους γονείς τους

Πέρα από το πόσο ταλαντούχες είναι οι δίδυμες κόρες των Σκιαδαρέση - Μάλφα, οι fans τους σχολιάζουν και την τρομερή ομοιότητα που έχει η μία με τον μπαμπά της και η άλλη με τη μαμά της, όπως θα δεις στα ενδεικτικά σχόλια πιο κάτω.

Όσο ήταν πιο μικρές δεν φαινόταν ξεκάθαρα με ποιον μοιάζει η κάθε μία, αλλά τώρα που είναι ολόκληρες γυναίκες και τα χαρακτηριστικά τους έχουν διαφοροποιηθεί ξεκάθαρα όλοι μπορούν να δουν πως η Όλγα είναι «ίδια» η Μπέσσυ Μάλφα και η Νίκη «ίδια» ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @skiadaresess