Ο μπαμπάς Γεράσιμος στηρίζει τις κόρες Σκιαδαρέση και στα δύσκολα και στα εύκολα

Ο μπαμπάς Γεράσιμος στηρίζει τις κόρες Σκιαδαρέση και στα δύσκολα και στα εύκολα

Η οικογένεια Σκιαδαρέση είναι #familygoals και ο μπαμπάς Γεράσιμος ξέρει πώς να στηρίζει τις κόρες του έμπρακτα. 

Οι Σκιαδαρέσες, άκα οι δίδυμες αδερφές Νίκη και Όλγα Σκιαδαρέση είναι πια σε περιοδεία και σκίζουν και στο Tik Tok.

Μετά το Instagram στο οποί τα δύο ταλαντούχα κορίτσια διαθέτουν το δικό τους ξεχωριστό προφίλ, έχουν και ένα κοινό πια προφίλ με δεκάδες followers, το προφίλ Σκιαδαρέσες, στο οποίο ενημερώνουν τους fans τους για τις επερχόμενες εμφανίσεις τους.

Η Νίκη έχει το δικό της ξεχωριστό προφίλ στο Tik Tok ενώ από τις 4 Σεπτεμβρίου προβάλλεται και το «Thursday night sorbet», η ταινία μικρού μήκους στην οποία συμμετέχει η 26χρονη κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα.

skiadaresi.jpg
https://www.instagram.com/reel/CwZ5lLOoXVM/

Νίκη και Όλγα, έχουν χιούμορ άπαιχτο, και ακόμα και η περιγραφή των συναυλιών που διοργανώνουν σε όλη την Ελλάδα- με επόμενη εκείνη στο Φάληρο στις 29 Σεπτεμβρίου, μιλάει μόνη της:

«Οι Σκιαδαρέσες είναι ένα θρυλικό ελληνικό συγκρότημα της αρχαιότητας, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία.Φημολογείται ότι ιδρύθηκε από τη Νίκη και την Όλγα Σκιαδαρέση, κόρες του Θεού της ομορφιάς και του κάλλους και από τον Σταμάτιο Σέμση, γιο του Μιχάλη. Σύμφωνα με μελετητές, αποτέλεσαν έμπνευση για το κίνημα της ρωσικής σχολής, της κλασικής μουσικής κι έπαιξαν και ασαφή ρόλο στην ανακάλυψη του τροχού. Το συγκρότημα, διαλύθηκε τον Οκτώβριο του 1929 με το μεγάλο κραχ, όπου κουφάθηκαν τα 3/3 του συγκροτήματος. Τελευταία καταγραφή των Σκιαδαρέσες, ήταν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, το 2012. Φέτος το καλοκαίρι, αναμένεται να επανενωθούν για μια τελευταία καλοκαιρινή περιοδεία», γράφουν γεμάτες χιούμορ οι δύο αδερφές.

https://www.instagram.com/p/CwuTa6FoMZG/

Ο μπαμπάς Γεράσιμος καμαρώνει!

Τρελός fan και δυναμικός υποστηρικτής των κοριτσιών του, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, προμοτάρει και μέσα από το δικό του προφίλ τη δουλειά της Νίκης και της Όλγας.

https://www.instagram.com/reel/Ct44VwxO6vV/

Και τον λογαριασμό στο Tik Tok, και τις επόμενες εμφανίσεις, ακόμα κι εκείνες που ακυρώνονται, ο μπαμπάς Γεράσιμος τις δημοσιεύσει, είναι εκεί για τα δίδυμες και είναι ο πιο πιστός τους fan.

https://www.instagram.com/p/Cww4xujIE-4/

Η Όλγα και η Νίκη Σκιαδαρέση ποζάρουν με μαγιό και θυμίζουν μοντέλα της δεκαετίας του '70

Το καλοκαίρι της Νίκης και της Όλγας:

Οι δύο αδερφές, ανάμεσα στις εμφανίσεις τους, δεν σταμάτησαν να κάνουν βουτιές στη θάλασσα και οι πόζες με μαγιό μας θύμισαν μοντέλα της δεκατίας του 70!

https://www.instagram.com/p/CwkJqWDM1rS/
https://www.instagram.com/p/Cv7PugNID-W/

«Ποτέ δεν είναι ο χρόνος αρκετός για να περάσεις με την οικογένεια σου. Τις αποφάσεις μου για τη δουλειά δεν τις συζητάω με τη σύζυγο μου αλλά όταν είναι μεγάλο το δίλλημα σίγουρα θα ζητήσω τη γνώμη της. Η Μπέσυ είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Όταν έχουμε περιόδους ανεργίας περνάμε περισσότερο χρόνο με τη γυναίκα μου», έχει πει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στην εκπομπή «Ελένη» για την οικογένειά του.

https://www.instagram.com/p/CjQ5fgLry2F/

Ήταν 1994, όταν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσυ Μάλφα συναντήθηκαν για πρώτη φορά.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη σειρά της ΕΡΤ1 το «Πανδοχείο βρικολάκων» και δεν άργησαν να ερωτευτούν.

«Παίζαμε μαζί σε μία σειρά της ΕΡΤ, γνωριστήκαμε κάναμε παρέα, μιλούσαμε πολύ ωραία για το θέατρο και σιγά σιγά ερωτευτήκαμε. Στον Γεράσιμο μου άρεσε η απόσταση που κρατάει από τους ανθρώπους, το οποίο το θαυμάζω και προσπαθώ και εγώ να το πετύχω. Για εμένα ήταν μια πρόκληση να σπάσω τα όρια του Γεράσιμου. Είναι ήρεμος, ήταν εξαιρετικός ηθοποιός, τον λάτρευα, πολύ γοητευτικός για εμένα και πολύ σέξι. Επικοινωνήσαμε αμέσως. Ήταν ωραίος ο τρόπος που προσέγγισε ο ένας τον άλλο. Υπήρχε ευγένεια και σεβασμός», έχει πει χαρακτηριστικά η Μάλφα για τον άντρα της ζωής της.

Ο έτερος άντρας στη ζωή της Μπέσσυς Μάλφα, είναι ο 18χρονος Γιάγκος, ο γιος που απέκτησε μετά τις δίδυμες με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση. Ο Γιάγκος θα γίνει επιστήμονας και δεν είναι φλέβα καλλιτεχνική όπως οι αδερφές του.