Μία μυστική απιστία στη Γη της ελιάς και μία πρόταση γάμου φέρνει προβλήματα σε δύο ζευγάρια

Κατερίνα Μπούσιου
Μία μυστική απιστία στη Γη της ελιάς και μία πρόταση γάμου φέρνει προβλήματα σε δύο ζευγάρια

Η εγκυμοσύνη της Ιουλίας αλλάζει τα δεδομένα στη Γη της ελιάς. Και δε φέρνει μόνο χαρά. 

Εν αναμονή δύο διαζυγίων βρισκόμαστε στη Γη της ελιάς αλλά και εν αναμονή δύο γάμων. Ο ένας ωστόσο θα κινδυνέψει καθώς θα προηγηθεί μία απιστία, ενώ ο άλλος είναι αμφίβολο αν θα πραγματοποιηθεί. Ο Χρήστος «κινδυνεύει» να αποκαλυφθεί.

Γάμος με απρόοπτα

Στα διαζύγια που σου προανέφερα, το ένα θεωρείται τετελεσμένο και με τη βούλα. Χάιδω και Λουκούργος και τυπικά, δεν θα είναι ζευγάρι στη Γη της ελιάς. Το δεύτερο στην περίπτωση της Άννας και του Πότη, υπάρχει μία μικρή πιθανότητα την τελευταία στιγμή να αποτραπεί. Όλοι θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τη γνώμη της Άννας. Ειδικά όταν εκείνη υποπτευθεί την εγκυμοσύνη της. Σε κάθε περίπτωση, ο χωρισμός θα είναι περιστασιακός.

Δεν έχουμε μόνο χωρισμούς σε αυτή τη σειρά. Έχουμε και προσεχώς γάμους. Για τον έναν ήδη σου έχω μιλήσει. Ο Χρήστος με την Αφροδίτη είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ εκείνη την ημέρα. Είναι όμως πραγματικά και οι δύο χαρούμενοι;

Τα πρώτα πλάνα από τον νέο γάμο στη Γη της ελιάς & οι δυο γυναίκες μυστήριο που προκαλούν διλήμματα

https://www.instagram.com/p/Cz1sCAdoHxT/

Και σου το λέω αυτό, γιατί η έλξη της Αριάδνης για τον Χρήστο και το αντίθετο, θα οδηγήσει τον μέλλοντα γαμπρό σε απιστία, δύο μέρες πριν τον γάμο του. Η απιστία αυτή όμως, δεν θα τον κάνει να αισθάνεται τόσο άνετος στον γάμο του, από τύψεις προς την Αφροδίτη. Θα έχει όμως και μετά έναν μόνιμο φόβο, μήπως οι κινήσεις της Αριάδνης, αποκαλύψουν τι συνέβη μεταξύ τους. Θα γίνει η νεαρή Καπερνάρου, ο εφιάλτης του.

https://www.instagram.com/p/CkWVbEpLz6d/

Ένας δεύτερος γάμος φαίνεται στον ορίζοντα. Η πρόταση θα γίνει, αλλά το μυστήριο θα καθυστερήσει αρκετά. Μη σου πω, μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Στάθης όταν μαθαίνει ότι η Ιουλία περιμένει το παιδί του, αισθάνεται την ευθύνη και την υποχρέωση να της κάνει πρόταση γάμου. Συγκινητική μεν θα είναι η στιγμή, αλλά η Αντιγόνη Κουλουκάκου η οποία υποδύεται την Ιουλία, δεν σκοπεύει να φορέσει νυφικό.

Το μυστικό που κρύβει η Ιουλία στη Γη της ελιάς είναι το μεγάλο εμπόδιο στη σχέση με την κόρη της

Αυτό που θα ζητήσει από τον έρωτα της ζωής της είναι να περιμένουν μέχρι να γεννηθεί το μωρό τους και μέχρι και οι δυο να είναι σίγουροι πως είναι ξανά ερωτευμένοι. Δεν θέλουν προφανώς να κάνουν τα λάθη του παρελθόντος.

Πάντως θα ήταν πολύ ωραία αυτή η τηλεοπτική σκηνή του γάμου τους. Έχοντας πια αποκτήσει το μωρό τους και έχοντας στο πλευρό τους και την Αριάδνη. Μακρινό είναι αυτό το σενάριο, αρκετά μακρινό.