Το μυστικό που κρύβει η Ιουλία στη Γη της ελιάς είναι το μεγάλο εμπόδιο στη σχέση με την κόρη της

Κατερίνα Μπούσιου
Το μυστικό που κρύβει η Ιουλία στη Γη της ελιάς είναι το μεγάλο εμπόδιο στη σχέση με την κόρη της

Το νέο στοιχείο για την περίπλοκη υπόθεση υιοθεσίας βάζει σε κίνδυνο όχι μόνο τη σχέση της Ιουλίας με την κόρη της στη Γη της ελιάς, αλλά και με τον Πασχάλη Τσαρούχα. 

Η αποδοχή είναι το ζητούμενο στα επόμενα επεισόδια στη Γη της ελιάς. Και όλα τα «φώτα» πέφτουν πάνω στην Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία ως Ιουλία θα βρεθεί μπροστά σε μία νέα περιπέτεια. Ποιο μυστικό κρύβει και θέτει σε κίνδυνο τις σχέσεις με τους αγαπημένους της;

Το δώρο που δημιουργεί ίντριγκες και η σκληρή διαπίστωση

Πριν η Αντιγόνη Κουλουκάκου ως Ιουλία στη Γη της ελιάς, ζήσει την ιδιαίτερη συνθήκη να είναι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, μαμά δύο παιδιών (η Αριάδνη και το παιδί που περιμένει από τον Στάθη), θα κάνει μία μεγάλη προσπάθεια για να επαναπροσεγγίσει την μέχρι πρόσφατα, χαμένη κόρη της. Όλες όμως οι προσπάθειες «πέφτουν» στο κενό. Είναι σωστή μεν η πρόθεση, αλλά είναι εντελώς λάθος οι κινήσεις της.

Όλοι πια λόγω της Αρετής, γνωρίζουν το μεγάλο μυστικό του Στάθη και της Ιουλίας και η οικογένεια Βρετάκου είναι η πρώτη που θα προσπαθήσει να αγκαλιάσει το νέο μέλος της. Ο Ισίδωρος κάνει μία συζήτηση και με τους δύο για την αποδοχή της Αριάδνης.

Ωστόσο η μαμά Ιουλία πάνω στον ενθουσιασμό της, ανακοινώνει πως μεταβιβάζει ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας της σε εκείνη ως δείγμα καλής θέλησης. Κάτι που ωστόσο εξαγριώνει τη μικρή και βρίσκει αντίθετο τον Στάθη. Το θεωρούν και οι δυο ως κίνηση δωροδοκίας, που αντί να θερμάνει τις σχέσεις τους, τις οδηγεί σε ολοκληρωτική ρήξη.

https://www.instagram.com/p/Curxrj6oO0L/

Όμως σε λίγο χρονικό διάστημα θα ξεσπάσει μία νέα τηλεοπτική «καταιγίδα». Ο Λυκούργος, ο οποίος ερευνά την υπόθεση της υιοθεσίας της νεαρής Αριάδνης, παίρνει τα αποτελέσματα του γραφολούγου από την Αθήνα, ο οποίος τον διαβεβαιώνει πως η υπογραφή της Ιουλίας στην πράξη υιοθεσίας είναι γνήσια, καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς της, πως έγινε εν αγνοία της.

Το νέο ζευγάρι στη Γη της ελιάς είναι Γκερέκου - Γκλέτσος αλλά πριν από αυτό έχουμε νέα εγκυμοσύνη

Εδώ δημιουργείται ένα μυστήριο. Βέβαια, σε κάποιο από τα επεισόδια της προηγούμενης σεζόν, εκείνη σε μία εξομολόγηση στον Στάθη, είχε αναφέρει πως όταν έμεινε έγκυος απομονωμένη από την οικογένειά της στην Αθήνα, ζούσε μία περίεργη ζωή στα άκρα. Δικαιολογεί αυτό την πράξη της; Ή κάποιος υπέκλεψε με δόλο την υπογραφή της;

https://www.instagram.com/p/CxyHAXtIMwu/

Μέχρι να λυθεί το μυστήριο θα έχουμε αρκετές εντάσεις. Γιατί η Αριάδνη όχι μόνο θα συνεχίσει να έχει απέχθεια για τη βιολογική της μητέρα, αλλά θα έχει και άρνηση να δημιουργήσει καλές σχέσεις με τους Βρετάκους.