Τα πρώτα πλάνα από τον νέο γάμο στη Γη της ελιάς & οι δυο γυναίκες μυστήριο που προκαλούν διλήμματα

Κατερίνα Μπούσιου
Τα πρώτα πλάνα από τον νέο γάμο στη Γη της ελιάς & οι δυο γυναίκες μυστήριο που προκαλούν διλήμματα

Ο Βασίλης Μίχας ντύθηκε γαμπρός στη Γη της ελιάς, αλλά άλλος θα είναι το κεντρικό πρόσωπο των επόμενων ημερών. 

Ανάμεσα στα δράματα, έχουμε και χαρές στη Γη της ελιάς. Ένας ακόμη γάμος σε σύντομο διάστημα από τον προηγούμενο δίνει άλλη πνοή στη σειρά, ενώ δύο γυναίκες μυστήριο που εμφανίζονται βάζουν σε δεινή θέση τους δύο από τους από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές της σειράς. Ο ένας είναι ο Νίκος Γαλανός.

Χαρές και γέλια στον γάμο, θλίψη και ζήλια για τη συνέχεια

Παρά τις πιέσεις και το φλερτ της Αριάδνης στον Χρήστο, εκείνος τελικά θα πάρει την απόφαση στη Γη της ελιάς να παντρευτεί την Αφροδίτη. Το γύρισμα του γάμου έγινε μόλις χθες και όλα τα φώτα πήγαν πάνω στον γαμπρό και ηθοποιό Βασίλη Μίχα.

Στη γαμήλια δεξίωση που ακολούθησε έγινε και η μεγάλη έκπληξη του σκηνοθέτη και δημιουργού της σειράς, Ανδρέα Γεωργίου στον Γιώργο Παρτσαλάκη για τα γενέθλιά του.

Ένας γάμος με απρόοπτα και μία φιλία που καταστρέφεται στη Γη της ελιάς με ευθύνη του Ντάνου

https://www.instagram.com/reel/CzmQgbIMzCK/

Οι άλλες χαρές της σειράς, προκαλούν προβληματισμό. Μόλις για παράδειγμα, η Ιουλία ανακοινώνει με χαρά στον Στάθη πως είναι έγκυος, δεν εισπράττει τον ενθουσιασμό που περίμενε. Άλλωστε εκείνος εξαρχής της είχε πει πως η επανασύνδεσή τους δεν θεωρείται δεδομένη. Με τον καιρό ωστόσο και αφού λύσουν τα μεγάλα ζητήματα που έχουμε με την κόρη τους Αριάδνη, θα έρθει και η αποδοχή.

Όπως καταλαβαίνεις η μία έκπληξη διαδέχεται την άλλη στις οικογένειές τους. Αφού μάθουν όλοι πως έχουν ένα παιδί, θα τους ανακοινώσουν πως περιμένουν ένα ακόμη. Ευφάνταστο το σενάριο, οφείλω να πω.

https://www.instagram.com/p/Cxnd-C9oH8f/

Την μεγαλύτερη αναστάτωση ωστόσο θα βιώσει ο Ισίδωρος. Ο Νίκος Γαλανός για αρκετό καιρό ακόμη θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον της σειράς και του κοινού. Σε έχω ήδη ενημερώσει πως ο Δημοσθένης σε μία ληστεία που οργανώνει στο σπίτι των Βρετάκων, θα ανακαλύψει τη διαθήκη του και την παράγραφο που λέει πως αφήνει ένα εκατομμύριο ευρώ σε μία άγνωστη γυναίκα.

Έκρηξη ζήλιας στη Γη της ελιάς και ο γιος του Δημοσθένη γίνεται το πιο hot θέμα της Μάνης

Η έρευνα λοιπόν που θα ξεκινήσει ο Δημοσθένης, θα αποδώσει καρπούς και σύντομα θα μας αποκαλυφθεί ποια είναι. Ο άμεμπτος, ο δίκαιος και δυναμικός Ισίδωρος, έκανε ένα μεγάλο σφάλμα στο παρελθόν. Σε ένα τροχαίο ατύχημα άφησε μία γυναίκα ανάπηρη και για να μην τραυματιστεί η υπόληψή του, την ενισχύει δια βίου οικονομικά. Προβλέποντας ακόμη και την περίπτωση να φύγει εκείνος πρώτος από τη ζωή.

Αυτό το στοιχείο - δυναμίτης στα χέρια του Δημοσθένη, θα λειτουργήσει στη συνέχεια ως απειλή προς τον Νίκο Γαλανό. Νικητής ωστόσο σε αυτό το beef θα είναι ο δεύτερος.

Έχουμε επίσης ένα ακόμη new entry στη σειρά. Η Λουκία (την οποία θα υποδυθεί η ηθοποιός Δήμητρα Δημητριάδου), παλαιά φίλη του Λυκούργου τον επισκέπτεται στη Μάνη και θυμούνται το παλιό τους φλερτ. Καταλαβαίνεις πως αυτό θα προκαλέσει τη ζήλια από την πρώην σύζυγό του, τη Χάιδω.

Ο έρωτας δεν έχει ηλικία.