Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μάς έδειξε το σαλόνι της και την αλλαγή μετά από πολλά χρόνια

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μάς έδειξε το σαλόνι της και την αλλαγή μετά από πολλά χρόνια

Ως καλή νοικοκυρά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξέρει πώς να περιποιείται κάθε γωνία και του νέου της σπιτιού. 

Έχοντας προχωρήσει από πέρσι σε μια αλλαγή σπιτιού, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μας δείχνει τακτικά το νέο της σπίτι στο οποίο δεν έχει παραδεχτεί ποτέ ότι συγκατοικεί με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Έτσι κι αλλιώς, η παρουσιάστρια του Mega, έχει εξηγήσει πως δεν θα προβάλλει ποτέ ξανά σχέση της, με τον τρόπο που έκανε στον εξαετή δεσμό της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Μετά το Survivor η προσωπική μου ζωή σχολιαζόταν και είναι λογικό. Η αναγνωρισιμότητα αυτή όμως με έχει φέρει αρκετές φορές σε πολύ δύσκολη θέση.

Δεν είναι μόνο ο χωρισμός. Και όταν ήμασταν ζευγάρι ερχόμασταν συχνά σε πολύ δύσκολη θέση. Συχνά κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα που έγραφαν: Βλέπουμε τη Βαλαβάνη με φουσκωμένη κοιλιά, άρα είναι έγκυος. Μετά με έπαιρναν τηλέφωνο γνωστοί μου και μου έλεγαν με το καλό. Ήταν πάρα πολύ άβολο», είχε πει η Ευρυδίκη ενώ μιλώντας στον Fipster είχε πει χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι ανάγκη να τα δείχνουμε όλα», ενώ παραδέχθηκε πως η ίδια όσον αφορά τα media, έχει σταματήσει να προβάλλει ή να απαντάει για την προσωπική της ζωή αφού όπως είπε «θέλει να κρατήσει κάποια πράγματα πιο προσωπικά».

Νέο σπίτι, νέα ντουλάπα για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Το μοντέρνο σαλόνι:

405269326_792359788948503_7679563188704675889_n.jpg

Για τα προσωπικά ζητήματα, η Ευρυδίκη μιλά ελάχιστα πια αλλά όσον αφορά το νέο της σπίτι, η Βαλαβάνη, για πρώτη φορά είχε τη μαμά της στο πλευρό της για να στρώσουν μαζί τα χαλιά.

Και με ένα στόρι στο Instagram, η Βαλαβάνη μας έδειξε όλη τη διαδικασία μαζί με τη μαμά της και κατόπιν και τα ευχαριστημένα και ντυμένα γιορτινά γατάκια της.

403917354_280153211680631_3073602141637585285_n.jpg

Στο νέο σπίτι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη όλα αλλάζουν εκτός από τη μία και μεγάλη της αγάπη

H νέα ήρεμη εκδοχή της Ευρυδίκης:

Η φετινή χρονιά βρήκε τη Βαλαβάνη να έχει επιστρέψει στην τηλεόραση και η ίδια δείχνει πιο σίγουρη από ποτέ.

«Προσωπικά η ψυχοθεραπεία, που είναι το καλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου, με έχει μάθει πια ότι προτεραιότητα μου πρέπει να είμαι εγώ και όχι το τι θα πουν οι άλλοι. Αυτό μου έκανε πολύ καλό. Μεγαλώνοντας αλλάζεις και εξελίσσεσαι. Έτσι έγινε και στη δική μου περίπτωση. Δεν σημαίνει πως στο μέλλον δεν θα δημοσιεύσω μια φωτογραφία με τη σχέση μου, γιατί είμαι και αυθόρμητος άνθρωπος.

Προτεραιότητα μου είναι ο εαυτός μου. Παλιότερα, προσπαθούσα να έχω ευτυχισμένους όλους εκείνους που ήταν γύρω μου, τους φίλους μου, την οικογένεια μου, τη σχέση μου. Είχα αφήσει πολύ πίσω τον εαυτό μου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως και τώρα δεν είμαι δοτική στους ανθρώπους μου»», είπε πρόσφατα η Βαλαβάνη για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της.