Η Γιούλικα Σκαφιδά γιορτάζει τα γενέθλιά της και έχει έναν υπέροχο λόγο να ανυπομονεί για το μέλλον

Η Γιούλικα Σκαφιδά γιορτάζει τα γενέθλιά της και έχει έναν υπέροχο λόγο να ανυπομονεί για το μέλλον
ndpphoto@gmail.com

Η Γιούλικα Σκαφιδά γιορτάζει τα γενέθλιά της λίγο πριν γίνει μαμά και έστειλε ένα τρυφερό μήνυμα. Η νέα φωτογραφία σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, το τελευταίο γύρισμα και το ταξίδι της ηθοποιού στις Σπέτσες.

Μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Γιούλικα Σκαφιδά αφού σε δύο περίπου μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, όπως αποκάλυψε πρόσφατα μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram.

Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και συγκεκριμένα στον έβδομο μήνα κύησης. Πριν λίγες εβδομάδες η 42χρονη ξάφνιασε τους πάντες όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, αφού διατηρεί πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή.

Η Γιούλικα Σκαφιδά σε «επίθεση» αγάπης για την εγκυμοσύνη και η Παπούλια έκανε το πιο σοφό σχόλιο

Γιούλικα Σκαφιδά: Το ιδιαίτερο μήνυμα για τα γενέθλιά της

Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η εγκυμονούσα καλλιτέχνης και από νωρίς το πρωί δέχεται ευχές φίλων και συνεργατών στα social media.

Η ίδια έκανε πριν λίγες ώρες μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram στην οποία έγραψε: «Μέρα γενεθλίων σήμερα! Η χρόνια που πέρασε ήταν γεμάτη, απ’όλες τις απόψεις! Κάτι μου λέει όμως πως οι επόμενες που θα έρθουν θα είναι συναρπαστικές!».

https://www.instagram.com/p/Cx7QursAAPS/

Πριν λίγες ώρες η πρωταγωνίστρια της σειράς «Η παραλία» πραγματοποίησε το τελευταίο της γύρισμα αφού ο ρόλος της τροποποιήθηκε έτσι ώστε να σταματήσει τα γυρίσματα λόγω κύησης. Η σκηνή της τηλεοπτικής Αντιγόνης που πεθαίνει ξαφνικά από ανακοπή συγκίνησε το κοινό.

Screenshot-2023-10-03-143712.png

Οι fans της 42χρονης έχουν ωστόσο την ευκαιρία να την απολαύσουν στους δέκτες τους μέσα από τη σειρά «Ψυχοκόρες» και από αρχές Νοεμβρίου στο «Milky Way».

«Αποχαιρετώ την παραλία απόψε. Χαρά και ευγνωμοσύνη που περπάτησα στην αμμουδιά της», έγραψε η ηθοποιός σε Instagram-story.

Το ταξίδι στις Σπέτσες

Η Γιούλικα Σκαφιδά είναι μια από τις πιο fit γυναίκες και τα τελευταία χρόνια δίνει συχνά το παρών σε αθλητικές διοργανώσεις.

gioulika1.png

Παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της, η ηθοποιός δεν δίστασε να κάνει μια δραστηριότητα που απολαμβάνει κάθε χρόνο και βρέθηκε πριν λίγα 24ωρα στο «Spetses Mini Marathon» όπου έτρεξε τα πέντε χιλιόμετρα.

https://www.instagram.com/p/CxS_-nSM021/

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» η ηθοποιός ανέφερε: «Κάναμε τα 5χλμ, κάναμε γρήγορο βάδην γιατί δεν επιτρέπεται να τρέχω. Ήταν πολύ ωραία, μια πολύ ωραία διοργάνωση. Έχουμε την χαρά εμείς οι ερασιτέχνες αθλητές να τρέχουμε δίπλα σε επαγγελματίες αθλητές και αθλήτριες που θαυμάζουμε».

Και πρόσθεσε: «Είναι η 7η φορά, συνήθως κάνω τα 25χλμ, αλλά τώρα λόγω της κατάστασης έκανα τα 5… Όλοι μπορούμε να αθληθούμε, δεν χρειάζεται να είμαστε αθλητές, άλλωστε στο τέλος έτσι όπως θα φερθούμε στο σώμα μας έτσι θα μας φερθεί».

Πηγή κεντρικής: youlika.skafida