Το minimal σπίτι της Γιούλικας Σκαφιδά «ετοιμάζεται» να υποδεχτεί τον μικρό Αγγελή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το minimal σπίτι της Γιούλικας Σκαφιδά «ετοιμάζεται» να υποδεχτεί τον μικρό Αγγελή

Η Γιούλικα Σκαφιδά δεν έχει ξεκινήσει ακόμα να ετοιμάζει το δωμάτιο του γιου της αλλά σίγουρα όταν το κάνει θα είναι minimal όπως και το σπίτι της.

Η Γιούλικα Σκαφιδά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το The 2night show, όπου μίλησε πέρα από τους τηλεοπτικούς της ρόλους τη φετινή σεζόν - στην Παραλία και τις Ψυχοκόρες - για τον μεγαλύτερο ρόλο που προετοιμάζεται να αναλάβει, αυτόν της μητέρας.

Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει στα γενέθλιά της την εγκυμοσύνη της με μια ανάρτηση στα social media της, η οποία ήταν όπως είπε κάτι που δεν προγραμμάτιζε από μικρή. Η γέννηση της ανιψιάς της πριν από 2 χρόνια ίσως ήταν και αυτή που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη σχέση της με τη μητρότητα. Όπως είπε: «Ήταν κάτι που δεν φανταζόμουν ποτέ, όπως δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα γίνω ηθοποιός, ήθελα να γίνω αστροφυσικός. Δεν σχεδίαζα ποτέ τα πράγματα, το μωρό δεν το είχα σκεφτεί, είχα αφιερωθεί στην καριέρα μου, έκανα ότι ήθελα. Η αδελφή μου έχει ένα μωράκι 2 ετών Από τότε που γεννήθηκε η ανιψιά μου που τώρα είναι δύο ετών άρχισα να το σκέφτομαι έντονα. Τότε είχα αρχίσει και είχα κάποιους εφιάλτες ότι είμαι έγκυος και πρέπει να πάω στο θέατρο και σκεφτόμουν που θα αφήσω το παιδί. Μετά ξυπνούσα, καταλάβαινα ότι ήταν όνειρο και ηρεμούσα».

Η ηθοποιός λοιπόν, βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και παρότι αναμένεται να γεννήσει τον γιο της στις αρχές Δεκεμβρίου, αποκάλυψε πως δεν έχει ετοιμάσει ακόμα το δωμάτιό του. Χαρακτηριστικά είπε: «Μέχρι στιγμής δεν έχω φτιάξει ακόμα το δωμάτιο. Παίρνω λίστες από φίλες που έχουν ήδη παιδιά και είναι τόσο μεγάλες που λέω ότι αν πάρω όλα αυτά δεν θα χωράμε στο σπίτι»

και πρόσθεσε για τις αλλαγές στη διατροφή της και τα κιλά της εγκυμοσύνης:

«Είμαι στον 8ο μήνα. Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρει λίγα κιλά. Δουλεύω πάρα πολύ, δεν έχει αλλάξει κάτι γενικά, κάνω την ζωή μου κανονικά απλώς προσέχω πολύ. Έχω βάλει έξι κιλά μέχρι στιγμής, δεν προσέχω καθόλου στο φαγητό, είμαι τυχερή γιατί έχω μία πολύ εύκολη εγκυμοσύνη, είναι το σκαρί τέτοιο προφανώς. Δεν με πιάνει μανία με το φαγητό. Νομίζω το αντίθετο με πιάνει κάποια φαγητά που αγαπούσα πολύ, τώρα δεν θέλω ούτε να τα βλέπω. Πίνω πολύ παγωμένο νερό που δεν έπινα, έπινα ζεστό νερό ακόμα και το καλοκαίρι. Τώρα λαχταράω να πιω με πολλά παγάκια νερό».

Η Γιούλικα Σκαφιδά γιορτάζει τα γενέθλιά της και έχει έναν υπέροχο λόγο να ανυπομονεί για το μέλλον

Το minimal σπίτι της Γιούλικας Σκαφιδά

Και μπορεί όπως ανέφερε κι η ίδια η ηθοποιός να μην έχει ακόμα έτοιμο το δωμάτιο του Αγγελή της - αφού αποκάλυψε στη συνέντευξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως θα του δώσει το όνομα «Άγγελος», όπως λένε τον μπαμπά της - σίγουρα όμως, θα ακολουθεί το minimal στυλ που έχει και το υπόλοιπο σπίτι της στο Χαλάνδρι, από τα στιγμιότυπα που έχουμε δει να δημοσιεύει στο προφίλ της στο Instagram.

Στο σαλόνι της κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις του μπεζ, του καφέ και του γκρι δίνοντας αυτή την minimal και μοντέρνα ταυτόχρονα αίσθηση, ενώ τη διαφορά κάνουν το σκουρόχρωμο μπλε τζάκι αλλά και το λευκό μαρμάρινο τραπέζι στο κέντρο του σαλονιού. Παράλληλα, ο καναπές σε σχήμα -Π- μπροστά από την τηλεόραση δημιουργεί μια πιο cozy αίσθηση ενώ υπόσχεται χαλαρές βραδιές με φίλους και ταινίες.

Όσον αφορά το υπνοδωμάτιο της ηθοποιού και αυτό ακολουθεί την ίδια minimal αισθητική. Τα υφάσματα στο κρεβάτι είναι κι αυτά σε γκρι αποχρώσεις ακολουθώντας τα χρώματα του σαλονιού ενώ υπάρχει κι ένα μεγάλο παράθυρο από το οποίο μπαίνει άπλετο το φως του ήλιου μιας και οι διάφανες λευκές κουρτίνες που έχει επιλέξει η ηθοποιός εξυπηρετούν αυτόν τον σκοπό.

Και η κουζίνα της ηθοποιού είναι σε ανάλογο στυλ όπως θα δεις κι από τις φωτογραφίες, με το μαύρο χρώμα να κυριαρχεί στον τοίχο αλλά και τις ηλεκτρικές συσκευές, ενώ υπάρχει κι ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι στο κέντρο του.

Στην gallery θα δεις φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της: