Το επόμενο βήμα στη σχέση των Σαμπάνη- Σαρρή είναι γεγονός: Το σπίτι που στεγάζει τον έρωτά τους

Το επόμενο βήμα στη σχέση των Σαμπάνη- Σαρρή είναι γεγονός: Το σπίτι που στεγάζει τον έρωτά τους

Γιώργος Σαμπάνης και Ιωάννα Σαρρή ζουν κάτω από την ίδια στέγη και παραμένουν full in love στο πέρασμα του χρόνου. Νέα πλάνα από το ζεστό διαμέρισμα του τραγουδιστή στα νότια προάστια.

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ είναι η Ιωάννα Σαρρή και ο Γιώργος Σαμπάνης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής και το μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό από τη συμμετοχή του στο GNTM είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια και πρόσφατα αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, η οποία γίνεται ολοένα και πιο ισχυρή στο πέρασμα του χρόνου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι συγκατοικεί στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στο μοντέρνο διαμέρισμα του τραγουδιστή στην Αργυρούπολη. Αν και στις αρχές της γνωριμίας τους κρατούσαν πολύ χαμηλούς τόνους και προσπαθούσαν να προφυλάξουν τη σχέση τους από τα media, Ιωάννα και Γιώργος αδιαφορούν πλέον για τα αδιάκριτα βλέμματα.

https://www.instagram.com/p/CwnMCE2MsR-/

Άτομα από το στενό τους κύκλο αλλά και όλοι όσοι τους βλέπουν μαζί τονίζουν πως ο γάμος δεν αργεί να έρθει μιας και το ζευγάρι έχει βρει τις ιδανικές ισορροπίες ανάμεσα σε καριέρα και προσωπική ζωή.

https://www.instagram.com/reel/CoihSDdIh6g/

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι δυο τους εμφανίζονται χέρι-χέρι σε κοσμικά events είτε ποζάρουν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό, χαρίζοντάς μας τρυφερά στιγμιότυπα.

«Το σημαντικό είναι ότι στην σχέση μου υπάρχει ηρεμία και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια συνθήκη πολύ σοβαρή. Έχουμε σκεφτεί και τον γάμο με την Ιωάννα, έχουμε σκεφτεί διάφορα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα βγει να πει τέτοια πράγματα στις κάμερες. Αν γίνει πάντως θα το μάθετε, δεν θα το κρύψουμε», είχε δηλώσει ο Γιώργος Σαμπάνης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Happy Day».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Ο Γιώργος Σαμπάνης απαντάει για τον υποτιθέμενο τσακωμό με την Ιωάννα Σαρρή μπροστά σε κόσμο

Το σπίτι που στεγάζει τον έρωτά τους

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει ενεργή παρουσία στο Instagram όπου έχει μοιραστεί πλάνα από το μοντέρνο σπίτι στο οποίο μένει με την σύντροφό του. Όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω ο Γιώργος Σαμπάνης τραγουδά συχνά σε μερικές από τις αγαπημένες του γωνιές είτε χαλαρώνει παρέα με αγαπημένα πρόσωπα.

Το σαλόνι είναι αρκετά minimal με τις γήινες αποχρώσεις να πρωταγωνιστούν στο χώρο μαζί με τον μπλε καναπέ.

sabanis6.jpg

Το χρώμα του δεν επιλέχθηκε τυχαία καθώς ο καλλιτέχνης τρέφει μεγάλη αδυναμία στο μπλε και το έχει ενσωματώσει επιτυχώς στη διακόσμηση του σπιτιού.

https://www.instagram.com/reel/Cul_CrErgK6/

Κάδρα, διακοσμητικά και οι κιθάρες του τραγουδιστή δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το διαμέρισμα ενώ το deco ολοκληρώνουν μερικά φωτιστικά, καθρέπτες και οι πλατινένιοι δίσκοι του Γιώργου Σαμπάνη.

Πηγή κεντρικής: ndp