Στο Προξενιό της Ιουλίας, η Ευγενία Ξυγκόρου προτιμά τη φυγή από την προδοσία λίγο πριν τον γάμο της

Κατερίνα Μπούσιου
Στο Προξενιό της Ιουλίας, η Ευγενία Ξυγκόρου προτιμά τη φυγή από την προδοσία λίγο πριν τον γάμο της

Η καρμική συνάντηση της Ιουλίας με τον γιο του μελλοντικού της συζύγου. Το Προξενιό της Ιουλίας μπαίνει στην πιο δραματική του στιγμή. 

Η σειρά του Alpha Το Προξενιό της Ιουλίας που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Γιώργου Πολίτη, μπαίνει πια σε μία πολύ κρίσιμη φάση της πλοκής της. Κυρίως με τα διλήμματα που θα προκύψουν και τις ξαφνικές αλλαγές. Η Ευγενία Ξυγκόρου, η νεαρή πρωταγωνίστρια που υποδύεται την Ιουλία, αναγκάζεται να παραδεχτεί το μεγάλο της μυστικό και αυτό φέρνει μόνο εντάσεις. Και την αναγκάζει να πάρει το δρόμο της φυγής, από όλους και από όλα.

Τα πιο ακατάλληλα πρόσωπα μαθαίνουν το μυστικό της

Ζώντας την ιδιαίτερη συνθήκη της εγκυμοσύνης της, η Ιουλία στο Προξενιό της Ιουλίας κάνει μία τελευταία προσπάθεια για να σώσει τη σχέση της με τον Γρηγόρη. Το να φύγουν ξαφνικά μακριά από όλους, φαντάζει ως η ιδανική (και η μόνη) λύση, αλλά εκείνος της ζητά πίστωση χρόνου. Ο χρόνος που ζητά, θα λειτουργήσει τελικά εις βάρος τους.

Η μητέρα της όπως θα δεις θα αντιληφθεί πια την εγκυμοσύνη της, όπως και ο αδελφός της και αυτό δεν είναι καθόλου καλή εξέλιξη για εκείνη. Ειδικά ο τελευταίος, o Ρήγας, θα απειλήσει μέχρι και να τη σκοτώσει, για να σώσει από την κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας, την οικογένειά του.

https://www.instagram.com/p/CwKcSNpAsMN/

Το θέμα όμως είναι πως σταδιακά και εντελώς τυχαία αυτό το μυστικό, θα φτάσει και στα αυτιά της μητέρας του Γρηγόρη, την οποία τόσο ιδιαίτερα, υποδύεται η Πέγκυ Τρικαλιώτη. Δεύτερη κακή εξέλιξη. Το προξενιό με τον Γιωργίκη - Μελέτη Ηλία μοιάζει αναπόφευκτο για την μητέρα της Ιουλίας, Στάσα, η οποία παρασκηνικά αλλά και φανερά κάνει τα πάντα για να κινήσει μέσω της προξενήτρας τις διαδικασίες για το γάμο της κόρης της. Όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα για να μην αντιληφθεί κανείς άλλος το τι συμβαίνει.

Ένα λάθος καταστρέφει μία ζωή: Στο προξενιό της Ιουλίας ξεκινά ένας γάμος με βία και σκοτάδι

Η Ιουλία ωστόσο θα προτιμήσει σε αυτή την δύσκολη στιγμή της να φύγει μακριά από όλους και να βρει καταφύγιο σε ένα μοναστήρι. Το σημαντικότερο όμως είναι πως, ενώ η μητέρα της την έχει πιέσει να καταγγείλει τον Γρηγόρη για τη δολοφονία του πατέρα της, την τελευταία στιγμή το αποφεύγει. Η προδοσία αυτή θα έδινε τη χαριστική βολή στη σχέση τους.

https://www.instagram.com/reel/CzGqpcBs77W/

Σε αυτό το ησυχαστήριο όμως θα καταφύγει και ο Χρήστος και γιος του Γιωργίκη, ο οποίος πρωτύτερα θα έχει κάνει μία ακόμη αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας.

Και αυτή η συνάντηση, είναι μία σημαντική εξέλιξη γιατί στην ουσία θα γνωρίσει και θα έρθει κοντά για πρώτη φορά με τη μέλλουσα σύζυγο του πατέρα του.

https://www.instagram.com/p/Czti3pxM4qp/

Αυτή η τρυφερή σχέση που θα προκύψει μεταξύ τους, θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για εκείνη για το μέλλον. Γιατί ο γάμος της με τον μεγάλο γαιοκτήμονα και πατέρα του νεαρού που γνωρίζει στο μοναστήρι θα αποδειχθεί πως όχι απλά δεν ήταν ο ιδανικός σύζυγος, αλλά ο πλέον ακατάλληλος.