Η Παρασκευή Κερασιώτη δείχνει τις λεπτομέρειες ενός ονείρου που γίνεται πράξη και μιλά συγκινημένη

Η Παρασκευή Κερασιώτη δείχνει τις λεπτομέρειες ενός ονείρου που γίνεται πράξη και μιλά συγκινημένη

«Προσπαθώ πάρα πολύ να τα καταφέρω μόνη χωρίς καμία βοήθεια ακολουθώντας την καρδιά μου», έγραψε η Παρασκευή Κερασιώτη και μας θύμισε ξανά μία αλήθεια.

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την επιχείρηση της Παρασκευής Κερασιώτη, του μοντέλου που κατάφερε να φτάσει ψηλά στο GNTM 3.

Μπορεί, τελικά, η Παρασκευή να μην κέρδισε το πολυπόθητο έπαθλο του διαγωνισμού, αλλά κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση και αγάπη του κόσμου, με αποτέλεσμα, πλέον, να βρίσκεται ένα βήμα πριν μας παρουσιάσει τη δική της συλλογή με ρούχα, αφού, όπως έχει ήδη ενημερώσει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στα Social Media, ετοιμάζεται να ανοίξει τη δική της επιχείρηση.

Οι προετοιμασίες μπορεί να την αγχώνουν αλλά η Παρασκευή έχει μάθει να κυνηγά τα όνειρά της και αυτό ακριβώς κάνει και αυτή τη φορά, παρά τις «φωνές» που προσπαθούν να την αποθαρρύνουν.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη. Εύχομαι να πάει καλά. Έχω βάλει πάρα πολλή αγάπη σε αυτό το βήμα, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Υπάρχουν πάρα πολύ άνθρωποι που μου λένε μην το κάνεις, πάρα πολλοί άνθρωποι που με ρίχνουν ψυχολογικά. Εύχομαι να πάει καλά, να τα καταφέρω, να αγαπήσετε τα ρούχα που θα σας δείξω», είπε στο νέο βίντεο που ανήρτησε στο TikTok, με πολλούς από τους χρήστες της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης να σπεύδουν να της γράψουν καλή επιτυχία και να της μεταφέρουν την θετική τους ενέργεια.

«Είναι πάρα πολύ όμορφο να κάνεις όνειρα να παλεύεις για αυτά να τα κυνηγάς»

Στην περιγραφή της ανάρτησής της, η Παρασκευή θέλησε να μιλήσει για τα όνειρα, την επίτευξή τους και τις δυσκολίες που η ίδια αντιμετωπίζει όσο βρίσκεται στην αρχή της διαδρομής αυτού του όμορφου ταξιδιού.

«Είναι πάρα πολύ όμορφο να κάνεις όνειρα να παλεύεις για αυτά να τα κυνηγάς να πιστεύεις σε εσένα να σε αγαπάς .Κακιά θα υπάρχει πάντα δυσκολίες πάρα πάρα πολλές εμένα προσωπικά μου έχουν έρθει απίστευτες δυσκολίες σας γράφω και είμαι πάρα πολύ συγκινημένη.

Προσπαθώ πάρα πολύ να τα καταφέρω μόνη χωρίς καμία βοήθεια ακολουθώντας την καρδιά μου, βάζοντας πολύ αγάπη, έχοντας πάρα πολύ πίστη, υπομονή και επιμονή. Ξεκινάω ένα βήμα που ήθελα αρκετό καιρό να το κάνω αλλά ίσως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή κάνω και άλλη δουλειά παράλληλα για να καταφέρω να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου για να καταφέρω να προσφέρω στην μαμά μου ότι μου έχει προσφέρει και αυτή.

Είμαι ευγνώμων για την αγάπη σας σας ευχαριστώ πάρα πολύ εύχομαι να αγαπήσετε τα ρούχα μου και αυτό που θα σας λέω πάντα είναι “Μην αφήνετε τα όνειρα σας να παραμείνουν όνειρα”».

Η Παρασκεύη Κερασιώτη γίνεται έμπνευση ξανά και ξανά για τα όνειρα

Αυτή, φυσικά, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Παρασκευή Κερασιώτη αναφέρεται στα όνειρα και τους στόχους. Σε παλαιότερες αναρτήσεις της, έχει ξαναμιλήσει για αυτό το θέμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτέλεσαν τα φετινά 22α γενέθλιά της. Στις 19 Ιουλίου ανέβασε ένα βίντεο με την τούρτα της και έγραψε, μεταξύ άλλων, στην περιγραφή «Να σας αγαπάτε, να χαμογελάτε, να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Η ζωή είναι πολύ μικρή και πολύ όμορφη. Να τη ζείτε τη ζωή. Προβλήματα υπάρχουν πολλά, πρέπει να έχουμε υπομονή, επιμονή και πίστη και όλα θα πάνε καλά».

Τις πρώτες μέρες του 2023, η όμορφη Παρασκευή είχε αναφερθεί και πάλι στα όνειρα, λέγοντας «Μην σταματάτε να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Να παλεύετε κάθε μέρα για αυτά, όσες δυσκολίες κι αν σας έρθουν μην τα παρατάτε. Αν το αγαπάτε, θα το καταφέρετε. Σας στέλνω την αγάπη μου».