Ο Μίλτος Πασχαλίδης νιώθει επαγγελματίας μπαμπάς παρά τραγουδοποιός: Η κούκλα σύζυγός του, Ανθή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Μίλτος Πασχαλίδης νιώθει επαγγελματίας μπαμπάς παρά τραγουδοποιός: Η κούκλα σύζυγός του, Ανθή

Η Ευγενία και η Χριστίνα είναι οι δύο αδυναμίες του Μίλτου Πασχαλίδη και οι λόγοι που άλλαξε η ζωή του.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης έχει διαγράψει μια μακρά πορεία στο τραγούδι, με πολλές επιτυχίες, συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες και ένα κοινό που τον ακολουθεί σε κάθε του live εμφάνιση. Ο ίδιος δεν έχει απασχολήσει ποτέ με την προσωπική του ζωή, αφού προτιμά να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

https://www.instagram.com/p/Cu3_ExFInZW/

Παρ' όλα αυτά, ο Μίλτος Πασχαλίδης είναι κι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς, αφού αν δεν το γνωρίζεις, έχει δύο κόρες, την 15χρονη Ευγενία από τον πρώτο του γάμο και την 3χρονη Χριστίνα από τον δεύτερο γάμο του με την πολύ γοητευτική Ανθή Πασιά, ο οποίος έγινε τον Μάιο του 2020.

Όταν γεννήθηκε η μικρή Χριστίνα, ο ίδιος έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στα social media του, κρατώντας την στην αγκαλιά του. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, αφού ευχαρίστησε τους γιατρούς του μαιευτηρίου, είχε γράψει «"Στα χεράκια σου σπάω...". Καλώς ήρθες μπέμπα!».

https://www.instagram.com/p/CC35enApMIl/

Όσα τον έχουν διδάξει οι κόρες του

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στην πρόσφατη συνέντευξή του με τον Τάσο Ιορδανίδη για την εκπομπή της ΕΡΤ «Μπαμπά-δες» εξομολογήθηκε πως πριν γεννηθεί η μεγάλη του κόρη, Ευγενία, δεν είχε υπομονή με τα παιδιά παρότι ήθελε να αποκτήσει κάποια στιγμή κι εκείνος τα δικά του.

«Ήθελα να γίνω πατέρας κάποια στιγμή. Πριν αποκτήσω όμως την πρώτη κόρη μου, ήμουν "Ηρώδης"» δήλωσε αρχικά για να προσθέσει «Ήθελα να τα εξαφανίσω, με ενοχλούσαν. Όταν γεννήθηκε η Ευγενία, τα αγάπησα όλα. Έγινα το άλλο άκρο. Εκεί που με εκνεύριζα, εκεί που ανεχόμουν των φίλων μου, μπορούσα να γίνω babysitter. Αυτό έγινε μέσα σε μία εβδομάδα. Όταν γεννήθηκε η Ευγενία μου πήρε κάνα εξάμηνο να συνηθίσω ότι θα την έχω για πάντα».

Όπως δήλωσε στη συνέχεια οι κόρες του τον έχουν διδάξει την υπομονή και την ανεκτικότητα.

Σε άλλη συνέντευξή του το 2022 στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και πάλι!, ο Μίλτος Πασχαλίδης είχε αναφερθεί ξανά στα όσα τον έχουν μάθει οι κόρες του, ενώ μετά τον ερχομό και της μικρότερης Χριστίνας δήλωσε πως νιώθει περισσότερο «επαγγελματίας μπαμπάς και ερασιτέχνης τραγουδοποιός».

«Είμαι ευτυχής με τις κόρες μου. Η μεγάλη μου κόρη είναι 13 και η μικρή σχεδόν δυο. Όταν γεννήθηκε η μικρή νομίζω ότι είμαι επαγγελματίας πατέρας και ερασιτέχνης τραγουδοποιός. Δυο είναι τα μαθήματα που έχω πάρει από τις κόρες μου. Το ένα είναι ότι έχω αναγκαστεί να κάνω υπομονή, πράγμα που είναι αντίθετο στον χαρακτήρα μου και το άλλο είναι ότι ακόμα και να θέλεις, δε μπορείς να κάνεις τα πάντα» είχε πει ο Μίλτος Πασχαλίδης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην κατάθλιψη που πέρασε όταν γεννήθηκε η πρώτη του κόρη, λέγοντας: «Πέρασα κατάθλιψη όταν γεννήθηκε η μεγάλη μου κόρη. Δε με βοήθησε στο να την ξεπεράσω και δε με βοήθησε γιατί δεν ήθελα να τη χρησιμοποιήσω σε αυτό. Τα παιδιά μας, δεν είναι δικά μας, είναι του εαυτού τους. Την κατάθλιψη την ξεπέρασα με ψυχοθεραπεία και βοήθεια από φίλους μου».

Οι στιγμές με τις γυναίκες της ζωής του και η μουσική που ακούει η έφηβη κόρη του

Αν και όπως αναφέραμε πιο πάνω ο Μίλτος Πασχαλίδης προτιμά να προβάλει περισσότερο την επαγγελματική του ζωή παρά την προσωπική, υπάρχουν κάποιες σπάνιες φωτογραφίες με τις κόρες του αλλά και τη σύζυγό του Ανθή, με την οποία είναι πολύ ερωτευμένος.

Όσο για το τι μουσική ακούει η έφηβη κόρη του ο Μίλτος Πασχαλίδης έχει αποκαλύψει πως ακούει ξένη ροκ αλλά και τον μπαμπά της και τους φίλους του.

«Η έφηβη κόρη μου ακούει και τον μπαμπά της, αλλά κυρίως ακούει ξένη ροκ. Από ελληνικά, ακούει...τους φίλους μου! Τους ξέρει από μωρό, τον Θηβαίο, τον Νταλάρα, τον Βασίλη, ε, τους ακούει, γιατί τους θεωρεί περίπου θείους της! Δεν ακούει τα πιο σύγχρονα πράγματα που βγαίνουν στην Ελλάδα, δεν νομίζω ότι την ενδιαφέρουν πολύ. Ούτε τις φίλες της, από ό,τι καταλαβαίνω» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.