Λίγο πριν τη γιορτή της η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέβασε φωτογραφία με μία νέα μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά

Λίγο πριν τη γιορτή της η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέβασε φωτογραφία με μία νέα μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά

«Έπαθε» Έλλη Κοκκίνου κατά τους θαυμαστές της. Η ομοιότητα με την τραγουδίστρια. 

Την εορτάζουσα Κατερίνα Παπουτσάκη, την έχουμε δει με ποικιλία looks, μιας και φαίνεται πως μέσα από τις αλλαγές ανανεώνεται και αποκτά εκείνο το απαραίτητο ψυχολογικό boost. Από καστανή με μακριά μαλλιά, μέχρι κοντό και μακρύ καρέ, μπορεί να υποστηρίξει τα πάντα με την ίδια άνεση, μιας και τα κάνει αμέσως «δικά της» και τα ενσωματώνει στο στιλ της. Μάλιστα, την έχουμε δει ακόμη και ξανθιά για τις ανάγκες της σειράς «Έχω ένα μυστικό», στην οποία υποδύθηκε την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

alikh.jpg
https://www.instagram.com/p/Czk1CsoIX-B/

Τώρα λοιπόν και συγκεκριμένα εδώ και μερικούς μήνες- από τον περασμένο Ιούλιο- έχει υιοθετήσει ένα πολύ κομψό και σύγχρονο καρέ κούρεμα που της πηγαίνει πολύ. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχει «στείλει» πολλές γυναίκες στο hair saloon να ζητήσουν από τον κομμωτή τους κάτι παρόμοιο, δείχνοντας φωτογραφία της.

https://www.instagram.com/p/CzCSlorItLi/

Το βράδυ της Παρασκευής (24/11) λοιπόν και λίγο πριν την ονομαστική της εορτή, αποφάσισε να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες της από τα backstage του Madwalk 2023, που πραγματοποιήθηκε προ ολίγων ημερών. Στα εν λόγω στιγμιότυπα την βλέπουμε με πολύ μακριά καστανά μαλλιά, καθώς χρειάστηκε να κάνει και πάλι μια μικρή αλλαγή για την εμφάνισή της εκεί. Προφανώς έχουν χρησιμοποιηθεί clip-in hair extensions, μέσω των οποίων πολλές γυναίκες από τον χώρο του θεάματος, μπορούν να «μεταμορφώνονται» μέσα σε λίγα λεπτά, αναλόγως των αναγκών του εκάστοτε performance.

Το concept την ήθελε να είναι rock chic, με το συνολικό της outfit να επιμελείται για ακόμη μια φορά η αγαπημένη της στιλίστρια Βίβιαν Ρουβέλα. Μίνι φόρεμα γεμάτο ασημί παγέτες, μαύρες ψηλές μπότες και μαύρο δικτυωτό καλσόν ήταν ο go-to τρόπος της να ξεχωρίσει, ενώ δεν παρέλειψε να προσθέσει και ένα ασημί κρίκο-piercing στη μύτη.

Τα μαλλιά και το μακιγιάζ ανέλαβε ο ταλαντούχος Δημήτρης Σταματίου, δημιουργώντας αυτό το άκρως νεανικό και φρέσκο χτένισμα με ελαφρύ «σπάσιμο» και πολύ όγκο. Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά, ήταν η σκιά ματιών της ηθοποιού που έκανε matching με το glam φόρεμά της.

https://www.instagram.com/p/C0CI3SgIiy9/

Οι ακόλουθοί της επικρότησαν τις στιλιστικές επιλογές της, αλλά και το beauty look της, γεμίζοντας το post με εγκωμιαστικά σχόλια για την εμφάνιση, αλλά και το vibe της. Μάλιστα, μερικοί επεσήμαναν και την ομοιότητά της με την Έλλη Κοκκίνου.