Η Κατερίνα Παπουτσάκη εντυπωσιακή στην πρεμιέρα της με ασπρόμαυρο printed φόρεμα

Η Κατερίνα Παπουτσάκη εντυπωσιακή στην πρεμιέρα της με ασπρόμαυρο printed φόρεμα

Με ένα maxi φόρεμα και μποτάκια η Κατερίνα έκλεψε τις εντυπώσεις.

Οι θεατρικές πρεμιέρες συνεχίζονται και μάλιστα εχθές είδαμε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και πολυναμενόμενες παραστάσεις του φετινού χειμώνα. O «Ευαγγελισμός το μιούζικαλ» μία ιδιαίτερη μουσικοθεατρική παράσταση είχε την επίσημη πρεμιέρα του και στο κοινό βρέθηκαν πολλοί αγαπημένοι καλεσμένοι από το χώρο της υποκριτικής και όχι μόνο. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της παράστασης είναι ο Χρήστος Λούλης, η Νατάσσα Μποφίλιου και η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία μας έχει ομολογουμένως εντυπωσιάσει τελευταία και με τις φωνητικές της δυνατότητες.

https://www.instagram.com/p/Czx6KFsIRF6/

Μετά τις περσινές της εμφανίσεις στη σκηνή του Σταυρού του Νότου ένα τέτοιου είδους μιούζικαλ φαίνεται πως ήταν η κατάλληλη συνέχεια για την πολυτάλαντη Κατερίνα, που μας εξέπληξε ευχάριστα με αυτή την προσθήκη στη μέχρι τώρα πορεία της. Όπως είναι φυσικό, μετά το τέλος της παράστασης ηθοποιοί και συντελεστές φωτογραφήθηκαν μαζί με τους καλεσμένους της βραδιάς, το ίδιο έκανε και η Κατερίνα Παπουτσάκη, που επέλεξε ένα πολύ κομψό look για αυτή την ιδιαίτερη περίσταση.

https://www.instagram.com/p/CzQrnvZo1UX/

Αυτά είναι τα 5 items που αξίζουν μια θέση στις αγορές της φετινής Black Friday

Το ασπρόμαυρο φόρεμα της Κατερίνας Παπουτσάκη.

Η Κατερίνα είναι γνωστό ότι αγαπά πολύ τη μόδα και ανήκει στις γυναίκες αυτές που θέλουν να είναι πάντα in fashion, χωρίς ωστόσο να θυσιάζει τη δική της ιδιαίτερη αισθητική, η οποία είναι αρκετά πολύχρωμη και πολλές φορές ανατρεπτική. Της αρέσουν τα κλασικά items όπως τα τζιν παντελόνια και τα denim shorts, τα δερμάτινα jackets και τα αρβυλάκια, τα οποία φροντίζει να συνδυάζει με ιδιαίτερα κομμάτια που κάνουν το δικό τους statement.

IMG_0663.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Σε μία τόσο σημαντική βραδιά, λοιπόν, ακολούθησε το προσωπικό της στυλ και επέλεξε και πάλι ένα maxi, all over printed φόρεμα σε ένα πολύ χαρούμενο και ταυτόχρονα elegant μοτίβο. Το ασπρόμαυρο είναι ένα κλασικό combo, που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, ειδικά να το συνδυάσεις και εσύ όπως η Κατερίνα με μαύρα αξεσουάρ. Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός φόρεσε ένα ζευγάρι 70s, chunky μπότες με τετράγωνη μύτη, που έκαναν τέλειο matching με το υπόλοιπο κάπως groovy style του όλου look.

Tα κολιέ και τα chockers που φόρεσε στο λαιμό της ολοκλήρωσαν ιδανικά το outfit της βραδιάς.

IMG_0647.jpg

Photo: NDP Photo Agency