Στην single ζωή της η Κατερίνα Παπουτσάκη θα σε εμπνεύσει με το ρετρό της σπίτι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στην single ζωή της η Κατερίνα Παπουτσάκη θα σε εμπνεύσει με το ρετρό της σπίτι

Το νέο σπίτι της Κατερίνας Παπουτσάκη θυμίζει το σπίτι της στα «Καλύτερά μας χρόνια» στην πιο μοντέρνα εκδοχή του.

Το τέλος της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» την περσινή σεζόν συνέπεσε με μια ακόμα αλλαγή στην πραγματική ζωή της πρωταγωνίστριάς Κατερίνας Παπουτσάκη. Η ηθοποιός, αφού χώρισε με τον Παναγιώτη Πιλαφά το 2022, ύστερα από 10 χρόνια κοινής πορείας, όπως ανέφερε τον Μάρτιο στην εκπομπή Dot βρισκόταν, μαζί με τους γιους της Μάξιμο και Κίμωνα, σε διαδικασία μετακόμισης.

«Μετακομίζω τώρα και χρειάζομαι χρόνο να φτιάξω το καινούργιο σπίτι. Έχω χαρά όμως, είναι καινούργια αρχή. Είναι μια φάση καινούργια που αρχίσει που μπορεί να έχει μέσα μια αίσθηση λίγο γκρίζα. Τα πρακτικά πράγματα μού φέρνουν άγχος και είναι πάρα πολύ δύσκολα να τα διαχειριστώ, αλλά με βοηθάει ο αδελφός μου, γιατί σε αυτά είμαι τραγική» είχε πει χαρακτηριστικά η ίδια στον Μίνωα Θεοχάρη και τη Νάντια Κοντογεώργη.

Το ρετρό σπίτι της Κατερίνας Παπουτσάκη

Το τελευταίο διάστημα λοιπόν, η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα από το σπίτι της - το οποίο έχει έναν ρετρό χαρακτήρα - θέλοντας να δείξει τις αγαπημένες της γωνιές. Όπως θα δεις και από την gallery πιο κάτω μπορεί να έχει minimal διακόσμηση όσον αφορά τα χρώματα και τα έπιπλα, με το λευκό να κυριαρχεί στο μεγαλύτερο μέρος του αλλά έχει αρκετά στοιχεία που δίνουν μια vintage αίσθηση, κυρίως από την εποχή των 70's.

Η χαρακτηριστική καφέ δερμάτινη πολυθρόνα στο σαλόνι της ηθοποιού δίνει τον απαραίτητο «χαρακτήρα», ενώ τα ιδιαίτερα vintage πορτοκαλί στρογγυλά φωτιστικά τόσο στο σαλόνι όσο και στον χώρο της τραπεζαρίας, με τον οποίο ενώνεται, ενισχύουν τη ρετρό διάθεση που εναρμονίζεται τέλεια με τα υπόλοιπα μοντέρνα έπιπλα. Αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά των σπιτιών της δεκαετίας του '70, το να οδηγεί δηλαδή το σαλόνι σε μία ανοιχτή τραπεζαρία που έρχεται σε άμεση επαφή με την κουζίνα.

Ως προς τα διακοσμητικά η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει επιλέξει να προσθέσει μικρά χαλιά, χρωματιστά βάζα σε πιο απρόσμενα σχήματα, αρωματικά κεριά και φυσικά, μικρές και μεγάλες γλάστρες για να δώσει την απαραίτητη ανάσα «πράσινου» στο σπίτι της. Ταυτόχρονα δεν λείπουν και τα μικρά καδράκια σε διάφορα σημεία στους τοίχους.

Στα συν του σπιτιού της ηθοποιού και η αρκετά μεγάλη βεράντα της η οποία έχει vintage ψάθινα έπιπλα αλλά και αρκετές γλάστρες με φυτά, τα οποία όπως φαίνεται αγαπάει πολύ η Κατερίνα Παπουτσάκη.

370615138_990994951985025_8575602172166555604_n.jpg

Η αγάπη της στη θάλασσα

Πέρα πάντως από τις στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι της η Κατερίνα Παπουτσάκη απολαμβάνει πολύ και το να βρίσκεται κοντά στη θάλασσα. Γι' αυτό και χάρη στον καλό καιρό, παρότι βρισκόμαστε μέσα στο φθινόπωρο, εκείνη επέλεξε να αποχαιρετίσει τον Οκτώβρη με μια βουτιά στη θάλασσα παρέα με τον Μάξιμο και τον Κίμωνα.

https://www.queen.gr/juicy/juicy-news/story/278719/i-katerina-papoutsaki-apoxairetise-ton-oktovri-me-magio-alla-kai-ena-poly-simantiko-minyma

Untitled.png