Η Evangelista δεν βγαίνει πια ραντεβού και όλο αυτό έχει και θετική πλευρά (για εκείνη)

Η Evangelista δεν βγαίνει πια ραντεβού και όλο αυτό έχει και θετική πλευρά (για εκείνη)
©2023 Evan Agostini

Εκτός από την Linda Evangelista, οι Fran Drescher και Drew Barrymore, θέλησαν επίσης να «δουλέψουν» περισσότερο με τον εαυτό τους.

Η Linda Evangelista δε σκοπεύει να ξαναβγεί σύντομα κάποιο ραντεβού, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε μία νέα συνέντευξη που παραχώρησε στους Sunday Times.

Το 58χρονο σούπερ model με καταγωγή από τον Καναδά δήλωσε ότι «δεν ενδιαφέρεται» για ραντεβού. «Δεν θέλω να κοιμάμαι με κανέναν πια», δήλωσε η Evangelista. «Δεν θέλω να ακούω κάποιον να αναπνέει».

Το είδωλο του χώρου της μόδας αποκάλυψε ότι η τελευταία φορά που έβγαινε ραντεβού ήταν «σίγουρα πριν από το Cool-Sculpting», αναφερόμενη στη διαδικασία μείωσης του λίπους που, όπως είπε, την άφησε «μόνιμα και βάναυσα παραμορφωμένη» αφού υποβλήθηκε σε συνεδρίες από τον Αύγουστο του 2015 έως τον Φεβρουάριο του 2016.

Linda Evangelista

Η Evangelista ισχυρίζεται ότι ο πρώην της την κακοποίησε σωματικά

Η Evangelista ήταν προηγουμένως παντρεμένη με τον Gérald Marie, πρώην επικεφαλής του γραφείου Elite Model Management στο Παρίσι. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 1987, όταν εκείνη ήταν μόλις 22 ετών και εκείνος 37, και χώρισε το 1993.

«Δεν είχα ιδέα. Απολύτως ανίδεος...», δήλωσε η Evangelista για τη σχέση τους.

Στο ντοκιμαντέρ Apple TV+ The Super Models που έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, η Evangelista ισχυρίστηκε ότι ο πρώην σύζυγός της την κακοποιούσε σωματικά κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Η Evangelista δήλωσε στους Sunday Times ότι δεν μίλησε σε κανέναν για την υποτιθέμενη κακοποίηση εκείνη την εποχή, καθώς «φοβόταν» και «δεν ήξερε» αν κάποιος άλλος γνώριζε. Είπε ακόμα ότι ξόδεψε τα χρήματα που κέρδιζε από το modeling για να «ξεφύγει» από τον γάμο της.

Η Evangelista μίλησε επίσης για τη μητρότητα στη συνέντευξη, καθώς μίλησε για τον 17χρονο γιο της Augustin James Evangelista, τον οποίο μοιράζεται με τον πρώην σύντροφό της, τον Γάλλο επιχειρηματία François-Henri Pinault.

Το σούπερ model, όμως, δεν είναι η μόνη σταρ που αποφάσισε να εστιάσει στον εαυτό της, αφού την ίδια αντίληψη έχουν δηλώσει ότι έχουν και οι Fran Drescher και Drew Barrymore, οι οποίες θέλησαν να «δουλέψουν» περισσότερο με τον εαυτό τους.

Fran Drescher

Το 2021, η Fran Drescher δήλωσε στο People: «Το να συνδεθώ πραγματικά με τον εαυτό μου ήταν ένα σπουδαίο ταξίδι, γιατί τώρα δεν αισθάνομαι καν ότι πρέπει να είμαι σε σχέση, γιατί είμαι σε σχέση με τον εαυτό μου - και πάει αρκετά καλά».

«Είναι πάντα καλό επικεντρώνεσαι πραγματικά σε αυτό που αισθάνεσαι», πρόσθεσε η πρόεδρος του SAG-AFTRA.

Fran Drescher

Drew Barrymore

Σε μια ανάρτηση στο blog της το 2022, η Drew Barrymore έγραψε: «Μετά από δύο παιδιά και έναν χωρισμό από τον πατέρα τους, είχα την ευχαρίστηση να αλλάξω την εστίασή μου όσον αφορά την αγάπη για τον εαυτό μου και τις δύο κόρες μου. Ξέρω ότι αυτό δεν περιλαμβάνει έναν άνδρα ούτε και το έχει κάνει για κάποιο διάστημα. Και από τότε που ζω ως ανύπαντρη μητέρα, δεν μπόρεσα να έχω μια στενή σχέση. Είχα την τιμή και την ευχαρίστηση να δουλέψω πραγματικά πάνω στον εαυτό μου και να μάθω τι είναι η γονεϊκότητα».