Η αναπάντεχη εγκυμοσύνη της Μάρμως στους Πανθέους προκαλεί το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της

Κατερίνα Μπούσιου
Η αναπάντεχη εγκυμοσύνη της Μάρμως στους Πανθέους προκαλεί το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της
STUDIO FOTOGENIA

Ο χωρισμός, τα γενέθλια και η αναπάντεχη τροπή που θα πάρουν τα γεγονότα στη σειρά «Οι Πανθέοι» ανάμεσα στον Αιμίλιο Χειλάκη, τη Μελία Κράιλινγκ και τον Μιχάλη Σαράντη. 

Με δύο μεγάλα μυστικά βρίσκεται αντιμέτωπος ο Ανδρέας Πανθέος και ο Αιμίλιος Χειλάκης βρίσκεται μέσω του ρόλου του σε ένα πολύ σημαντικό υποκριτικά πλαίσιο στη σειρά «Οι Πανθέοι». Όμως μία ακόμη είδηση θα τον προβληματίσει και θα τον φέρει σε δίλημμα. Το μεγαλύτερο όμως δίλημμα θα το αντιμετωπίσει η γυναίκα του, η Μάρμω. Η εγκυμοσύνη της «σκάει» σα βόμβα στην οικογένεια.

Η μοίρα τελικά τους θέλει μαζί

Στα απόνερα του οριστικού χωρισμού του Κίτσου και της Μάρμως, βρισκόμαστε στα τωρινά επεισόδια στη σειρά «Οι Πανθέοι» με τον Μιχάλη Σαράντη, πιο αποφασισμένο από ποτέ, να μείνει μακριά από την αγαπημένη του. Το υπόσχεται μάλιστα με σθένος στη μητέρα του.

Εν μέρει είναι σα να το υπόσχεται και στον ίδιο τον Ανδρέα Πανθέο. Ο θείος του έχει καταλάβει τα πάντα, αλλά αξιοπρεπώς τα υπομένει όλα. Στην επίσκεψη που είδες να κάνει στο ατελιέ του, ήταν σα να τα είπαν όλα, χωρίς καν να πουν τίποτε.

Όμως εν αναμονή της μεγάλης έκπληξης με το πάρτι γενεθλίων που ετοιμάζει η Μάρμω στον σύζυγό της, με καλεσμένη όλη την οικογένεια (οι οποίοι και δεν τη συμπαθούν) θα έρθει η ίδια η ζωή να τους παίξει ένα περίεργο παιχνίδι. Όταν συνειδητοποιήσει πως είνα έγκυος. Γνωρίζοντας ή διασθανόμενη πως το παιδί είναι του εραστή της.

https://www.instagram.com/p/C0B7PoJt76B/

Για τα ήθη της προπολεμικής Ελλάδας, αυτό είναι σκανδαλώδες. Αλλά η οικογένεια των Πανθέων όπως ήδη θα έχεις διαπιστώσει, ξέρει καλά να κρύβει τα μεγάλα της μυστικά. Η Μάρμω ακόμη δε γνωρίζει τον τρόπο. Βρίσκεται σε δίλημμα μεν, αλλά ξέρει πως αναγκαστικά αυτό το παιδί θα μεγαλώσει ως Πανθέος και όχι ως Γαλάτης.

Το μυστικό του Αιμίλιου Χειλάκη στους Πανθέους αποκαλύφθηκε και η Χρυσοστόμη καταστρέφει τα στοιχεία

Μέχρι να βρει τρόπο να διαχειριστεί η κυρία Πανθέου την εγκυμοσύνη της, ο Ανδρέας θα πρέπει να βρει τρόπο να ελέγξει το θυμό του, για το μυστικό που είναι σίγουρος πια πως του κρύβουν τα αδέλφια του. Ο Ισίδωρος και η Χρυσοστόμη δεν μπορούν πια να κρύψουν το στοιχείο που διάβασαν στα αρχεία του πατέρα τους. Μένει να δούμε ωστόσο αν τελικά ο ίδιος καταλάβει πως δεν είναι γνήσιος Πανθέος, ή αν εκείνοι (αναγκαστικά) του το μαρτυρήσουν.

Όλα αυτά συμβαίνουν λίγο πριν ξεσπάσει ο πόλεμος. Που ούτως ή άλλως θα τα αλλάξει όλα.