Η Νεφέλη Λιβιεράτου είναι η μεγαλύτερη fan της Εύης Αδάμ- Οι #tbt photos και η υπέροχη σχέση τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Νεφέλη Λιβιεράτου είναι η μεγαλύτερη fan της Εύης Αδάμ- Οι #tbt photos και η υπέροχη σχέση τους

Η Νεφέλη Λιβιεράτου δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίες της μαμάς της. Η αξιοζήλευτη σχέση μαμάς-κόρης και οι ωραιότερες φωτογραφίες τους.

Πίσω στα 90s, η Εύη Αδάμ και ο Λάμπης Λιβιεράτος υπήρξαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Το γνωστό μοντέλο και ο τραγουδιστής έζησαν ένα μεγάλο έρωτα και απέκτησαν ό,τι πιο σημαντικό έχουν μέχρι σήμερα στη ζωή τους: τις δύο κόρες τους.

Το 2012 το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και το μόνο που τους ενώνει πλέον είναι η αγάπη που τρέφουν για τις κόρες τους.

Η Εύη Αδάμ έχει ένα πολύ ιδιαίτερο δέσιμο με τις κόρες της αλλά όπως είχε εξηγήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello, νιώθει περισσότερο μαμά παρά φίλη για τη Νεφέλη και τη Δανάη.

Η Nεφέλη Λιβιεράτου μεγάλωσε και είναι το mini me της μαμάς της

H 23χρονη κοπέλα δεν θυμίζει σε τίποτα τη γλυκιά έφηβη που πόζαρε στον φακό με τη μαμά της πριν λίγα χρόνια και μετά την πρόσφατη αλλαγή στα μαλλιά της είναι κυριολεκτικά αγνώριστη.

https://www.instagram.com/p/CzV83H-NUhf/

Η Νεφέλη αποχωρίστηκε τη ξανθιά απόχρωση που είχε υιοθετήσει και έβαψε τα μαλλιά της καστανά, με το νέο χρώμα να αναδεικνύει τα υπέροχα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Οι σπάνιες #throwback φωτογραφίες της Εύης Αδάμ

Πριν από λίγες ώρες η Νεφέλη Λιβιεράτου δημοσίευσε μερικά Instagram-stories και μοιράστηκε σπάνιες throwback φωτογραφίες της μητέρας της, Εύης Αδάμ. Η 23χρονη είχε μέχρι πρότινος ιδιωτικό λογαριασμό στην εφαρμογή ωστόσο τους τελευταίους μήνες μετέτρεψε το προφίλ της σε δημόσιο και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αγαπημένα στιγμιότυπα.

adam29.jpg

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε το γνωστό μοντέλο να ποζάρει κατά τη διάρκεια φωτογράφισης ενώ στη δεύτερη λήψη η Εύη Αδάμ φορά ένα εντυπωσιακό maxi, κόκκινο φόρεμα.

adam30.jpg

«Μαμά», έγραψε η νεαρή κοπέλα στην ανάρτησή της, εκφράζοντας για μια ακόμα φορά την αγάπη και το θαυμασμό που τρέφει για τη μητέρα της.

Μιλώντας για τη σχέση με τις κόρες της η Εύη Αδάμ είχε αναφέρει: «Τη διαδικασία της τριβής στις φιλικές σχέσεις θα την περάσουν με άλλους. Εγώ είμαι μαμά τους. Αλλά, ίσως, και να είμαι η καλύτερή τους φίλη, υπό την έννοια ότι βρίσκομαι εκεί όταν χρειαστεί. Είμαι ο άνθρωπος που θα πρέπει να μπορούν να εμπιστευτούν την ώρα που θα χρειαστεί».

Η 50χρονη πραγματοποιεί πολύ συχνά δημόσιες εμφανίσεις με τις δύο κόρες της και φωτογραφίζεται μαζί τους, αποδεικνύοντάς μας πως στο πέρασμα του χρόνου είναι ολοένα και πιο δεμένες.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Νεφέλης Λιβιεράτου με την Εύη Αδάμ.

Πηγή κεντρικής: NDP