Η Νεφέλη Λιβιεράτου είναι η πιο μεγάλη fan της Δανάης και ήταν «εκεί» στη νέα live εμφάνισή της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Νεφέλη Λιβιεράτου είναι η πιο μεγάλη fan της Δανάης και ήταν «εκεί» στη νέα live εμφάνισή της

Η Δανάη Λιβιεράτου έχει πάρει το ταλέντο του μπαμπά της στο τραγούδι και η αδερφή της μόνο να τη καμαρώνει μπορεί.

Η Δανάη και η Νεφέλη Λιβιεράτου - οι κόρες της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου - θα μπορούσαν να είναι και δίδυμες, αφού η ομοιότητά τους είναι μεγάλη. Παρ' όλα αυτά, η 21 έτους Δανάη σπουδάζει στην Αγγλία μουσική στο Royal Northern College of Music στο Manchester, αφού πέρα από τα όμορφα χαρακτηριστικά των γονιών της, έχει «κληρονομήσει» και το ταλέντο του μπαμπά της στο τραγούδι, ενώ η 23χρονη Νεφέλη, έχει ολοκληρώσει κι η ίδια τις σπουδές της στην Αγγλία στο κομμάτι όμως, των Οικονομικών και των επιχειρήσεων σε επίσης, ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια, το Bath College.

https://www.instagram.com/p/Cxfd8NequPS/

Η νέα live εμφάνιση της Δανάης και η αγάπη της αδερφής της

Η Δανάη Λιβιεράτου, όπως αναφέραμε έχει ξεκινήσει να κάνει ήδη πέρα από τις σπουδές της στη μουσική και κάποια live. Έτσι το βράδυ της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου , η Νεφέλη βρέθηκε στο πλευρό της Δανάης σε άλλο ένα live της, σε εκδήλωση που διοργάνωσε στην Αθήνα μεγάλη εταιρεία για το «Thanksgiving».

Μάλιστα, τα δυο κορίτσια έβγαλαν και μια τέλεια selfie μετά από καιρό, αφού το γεγονός πως η 21χρονη σπουδάζει στο εξωτερικό «ευθύνεται» που εκείνες δεν βρίσκονται όσο συχνά θα ήθελαν. Όπως θα δεις επέλεξαν κι οι δύο μαύρο φόρεμα, μία κλασσική αλλά πάντα κομψή επιλογή.

1700566126641-833675556-danaelivieratou_1700519620_3240515944185504356_1515734795.jpg

Η πρώτη φορά, πάντως που η Δανάη Λιβιεράτου τραγούδησε μπροστά στο ελληνικό κοινό, δείχνοντας το ταλέντο της, ήταν στο MadWalk το 2022 σε μια συνεργασία με τη σχεδιάστρια Celia Kritharioti.

Οι κοινές φωτογραφίες Δανάης - Νεφέλης

Τα δυο κορίτσια μπορεί να ζουν πιο μακριά η μία από την άλλη αλλά καταφέρνουν να βρίσκονται ανά σχετικά κοντινά διαστήματα είτε στην Ελλάδα είτε στην Αγγλία, ενώ συχνά διοργανώνουν κι εκδρομές στο εξωτερικό.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Νεφέλης

Η Νεφέλη αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της. Έτσι επέλεξε μια πιο «ζεστή» απόχρωση του καστανού επιστρέφοντας στα φυσικά της χρώματα «γλυκαίνοντας» τα χαρακτηριστικά του προσώπου της κι αναδεικνύοντας καλύτερα τα γαλάζια μάτια της που «κληρονόμησε» από τον Λάμπη Λιβιεράτο.

https://www.instagram.com/p/CzRdyN1AOmZ/

Κάπως έτσι, η Νεφέλη μοιάζει πλέον πάρα πολύ στη μαμά της, την Εύη Αδάμ.