Η Κατερίνα Λέχου αποκτά στη Μάγισσα την εχθρό που δεν ήθελε: Η Μεταξία ορκίζεται εκδίκηση

Κατερίνα Μπούσιου
Η Κατερίνα Λέχου αποκτά στη Μάγισσα την εχθρό που δεν ήθελε: Η Μεταξία ορκίζεται εκδίκηση

Το γόητρο της κυρίας των Λασκαραίων στη Μάγισσα χάνεται από τις υποψίες και τις αποκαλύψεις. 

Η αγωνία θα είναι το κυρίαρχο συναίσθημα στη Μάγισσα στα προσεχή επεισόδια. Οι τηλεοπτικοί ήρωες έχουν πολλά να κρύψουν και πολλά να ξεχάσουν, αλλά ο φόβος ότι θα αποκαλυφθούν δεν τους αφήνει σε ηρεμία. Αυτή που θα περάσει δύσκολα, είναι η Δαμιανή - Κατερίνα Λέχου. Εκτός από τη Θεοφανώ, αποκτά μία εχθρό που δεν έχει υπολογίσει. Και είναι αδίστακτη.

Η μικρή μάγισσα κάνει pause στα κρυφά της ταλέντα και η Μεταξία καραδοκεί

Η περιπέτεια της Θεοφανώς με τον εγκλεισμό της στο μοναστήρι μέχρι να εξαγνιστεί, θα αφήσει τα σημάδια της στην ίδια αλλά και στο περιβάλλον της. Στη Μάγισσα όπως ήδη σου έχω πει, κάποιοι στον πύργο των Λασκαραίων δεν θέλουν να υπάρχει δίπλα τους και κυρίως πλέον η Δαμιανή και η Πολυξένη. Φοβούνται πως το χάρισμά της θα προδώσει πολλά από τα μυστικά τους. Με το κυριότερο τη δολοφονία του παιδιού του Μάρκου.

Η Δαμιανή - Κατερίνα Λέχου όμως σε λίγο διάστημα, θα ευχόταν να ήταν το μόνο της πρόβλημα η Θεοφανώ. Γιατί χωρίς να το καταλάβει, η Μεταξία θα ακούσει κάποιες περίεργες συνομιλίες της με την Πολυξένη και ενστικτωδώς θα αποκτήσει υποψίες. Παρά τη ζήλια της και την απέχθειά της για τη Θεοφανώ, την οποία εξαρχής έχει κατηγορήσει για τον φόνο, θα καταλάβει πως κάνει λάθος. Κάποια στιγμή μάλιστα θα σιγουρευτεί για αυτές τις υποψίες και το σοκ με την αποκάλυψη θα είναι μεγάλο. Αλλά ξέρει πως θα πρέπει να κινηθεί έξυπνα.

Θέλει όσο τίποτε να πάρει εκδίκηση για τον φόνο του γιου της.

https://www.instagram.com/p/CxnSM7qszyC/

Αλλά από την άλλη πλευρά, αυτό το μυστικό θα καταστρέψει όλη την οικογένεια. Σε μία στιγμή όμως η που ίδια γνωρίζει προνόμια, ως σύζυγος του αρχηγού πλέον της φαμίλιας και συζύγου της Μάρκου. Πάντως κάποια στιγμή θα τη δεις να κάνει μία ολομέτωπη επίθεση στη Δαμιανή. Αν υποψιάζεσαι πως στην υπόθεση θα εμπλακεί και η Γερακίνα, σωστά εικάζεις.

Ο Αναστάσης Ροϊλός στη Μάγισσα είναι ο διάδοχος των Λασκαραίων και το κοινό ήδη πανηγυρίζει

Η Έλλη Τρίγγου προς το παρόν όταν πια επιστρέψει στα καθήκοντά της, θα γνωρίσει την καχυποψία των άλλων, αλλά θα έχει την προστασία του Μάρκου και του Κανέλλου. Θα αποφασίσει πως η μόνη επιλογή είναι να βάλει περιορισμό στις μαγικές της ικανότητες, γιατί αυτές, μόνο μπελάδες τις δημιουργούν. Ειδικά όταν δει ως όραμα την Πολυξένη να πνίγει το βρέφος στο ποτάμι.

https://www.instagram.com/p/Cx2tvsEIpc3/

Φοβάται επίσης μην αποκαλυφθεί η εγκυμοσύνη της, καθώς το σχέδιο διαφυγής της με τον Μάρκο έχει ναυαγήσει. Αυτό θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον στα επεισόδια που θα δούμε λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Θα γεννήσει το παιδί του Μάρκου;