Ο Αναστάσης Ροϊλός στη Μάγισσα είναι ο διάδοχος των Λασκαραίων και το κοινό ήδη πανηγυρίζει

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Αναστάσης Ροϊλός στη Μάγισσα είναι ο διάδοχος των Λασκαραίων και το κοινό ήδη πανηγυρίζει

Πώς και πότε θα γίνει η αποκαλύψη για τον Αντρέι που θα φέρει την απόλυτη ανατροπή στη Μάγισσα.

Φαίνεται πως τίποτε δεν έχει σχεδιαστεί τυχαία στο σενάριο της Μάγισσας και ήδη μας έχει δώσει δείγματα για το τι θα επακολουθήσει στο μέλλον. Είναι βέβαιο πια πως ο Αντρέι είναι ο διάδοχος των Λασκαραίων και γιος του Τζαννέτου, με το Twitter ήδη να γνωρίζει το spoiler και να πανηγυρίζει ανάλογα. Πότε και πώς θα μάθει την αλήθεια ο Αναστάσης Ροϊλός; Και πώς θα κορυφωθεί η μεγάλη κόντρα του Μάρκου με εκείνον;

Η Θεοφανώ ανάμεσα σε δύο άντρες και το κοινό ήδη υπέρ του Αντρέι

Με τον Γιώργο Γάλλο που υποδύεται τον μέγα καπεταναίο, Μιχάλη Λάσκαρη, τα έβαλε χθες το κοινό της Μάγισσας. Αφορμή φυσικά, στάθηκε το flashback που μας έδειξε πως υπονόμευσε την επιστροφή του αδελφού του Τζαννέτου στη Μάνη και δήλωσε στον πατέρα τους πως είναι νεκρός. Φάνηκε πως έχει τύψεις. Αλλά η κίνησή του να παραδώσει την εξουσία του στον Μάρκο, έπεσε σα «βόμβα» στον Πύργο. Προφανώς θέλει να αποποιηθεί τις ευθύνες.

Η Δαμιανή - Κατερίνα Λέχου και ο γιος της Τζανής, σχεδόν κεραυνοβολήθηκαν από την είδηση. Και τη ζήλια τους φυσικά.

tzanis.jpg

Έτσι ο Μάρκος ματαιώνει οριστικά το σχέδιό του να φύγει από τη Μάνη με τη Θεοφανώ. Άτυχο το ζευγάρι. Γιατί η Έλλη Τρίγγου έχει να αντιμετωπίσει και την επίθεση των ιερέων που την κρατούν στο μοναστήρι μετά την προδοσία της Αγάθης. Τη θεωρούν πια...διαβολική. Θα ξεφύγει με δυσκολία και με τη βοήθεια του Μάρκου. Αλλά πριν θα επιτεθεί στην Αγάθη.

Ο μόνος που θα πρέπει να χαίρεται στη Μάνη αλλά δεν το ξέρει ακόμη, είναι ο Αντρέι. Από τις περιγραφές του Τζαννέτου στο flashback για τον γιο του, αλλά και τα spoilers που κυκλοφόρησαν, είναι βέβαιο πως εκείνος είναι ο χαμένος γιος του. Αυτό σημαίνει ότι είναι ο πρώτος κληρονόμος των Λασκαραίων.

https://www.instagram.com/p/Cz60beFrKjm/

Η μεγάλη αποκάλυψη θα γίνει σε λίγες ημέρες. Ο Κανέλλος θα του αποκαλύψει κάποια στοιχεία για τη γυναίκα που αγαπούσε ο αδελφός του και ο Αντρέι θα καταλάβει πως «φωτογραφίζει» τη μητέρα του!

Και τι θα αναμένεις από τη νέα χρονιά; Κόντρα μέχρι τέλους για Μάρκο και Αντρέι όχι μόνο για την εξουσία αλλά και για την καρδιά της Θεοφανώς. Ήδη έχουμε δει πως υπάρχει έλξη μεταξύ τους.

Οι φανς στο Twitter πανηγύρισαν χθες για τον Αντρέι. Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι ο πιο αγαπητός χαρακτήρας της σειράς. Και τον περιμένουν να εξουσιάσει στους Λασκαραίους και να τιμωρήσει και το δολοφόνο του βρέφους αλλά και του πατέρα του Τζανέτου.