Χριστίνα Μπόμπα: Η αλήθεια για το τι συμβαίνει με το σπίτι της και η γλυκιά αναφορά στον Βασάλο

Χριστίνα Μπόμπα: Η αλήθεια για το τι συμβαίνει με το σπίτι της και η γλυκιά αναφορά στον Βασάλο

Στο νέο Q & A της, η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε τι ακριβώς συμβαίνει με το σπίτι της, πόσο γυμνάζεται τελικά το διάστημα αυτό 

Πάντα είναι ειλικρινής στις απαντήσεις που δίνει στους fans της Χριστίνα Μπόμπα η οποία μίλησε σε νέο Q&A στο Instagram. Οι ερωτήσεις οι οποίες σχετίζονταν σε μεγάλο βαθμό με τη μητρότητα και το φορτωμένο πρόγραμμα της νέας μαμάς αλλά και το τι ακριβώς συμβαίνει με το σπίτι της Χριστίνας και του Σάκη Τανιμανίδη:

Στην ερώτηση «τι σε δυσκολεύει στην καθημερινότητα σου;», η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη απάντησε:

mpompa2.jpg

«Πώς θα πολλαπλασιαστώ να τα προλάβω όλα! Οικογένεια, την εταιρεία μου, τις δουλειές μου, τα του σπιτιού, ανακαινίσεις, γυμναστικές, τον εαυτό μου, τους φίλους μου… αχ, ατελείωτη η λίστα μαμάδες!

Αλλά… λίγα λίγα κι όλα γίνονται! Συνήθως κάτι μένει πάντα πίσω αλλά δεν πειράζει κι αύριο μέρα είναι»!

chris-mpoompa.png

Ενώ σε επόμενο ερώτημα που αφορούσε το τρέξιμο και τη γυμναστική, η Χριστίνα είπε:

«Έχω μία εβδομάδα να τρέξω/γυμναστώ. Είναι αυτό το πρόβλημα του πολλαπλασιασμού που λέγαμε κ που κάτι μένει πίσω! Αύριο το βάζω στόχο»!

Το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά το διάλειμμα που έκανε το καλοκαίρι από τα social media, η Χριστίνα έχει ακούσει πολλά σχόλια για την εμφάνισή της και τα κιλά. Η ίδια και νωρίτερα φέτος είχε απαντήσει:

«Έχουν περάσει χρόνια που είμαι μπροστά στα φώτα, έχω διαβάσει τόσα σχόλια, ειδικά αυτά που αφορούν τα κιλά δεν με απασχολούν καθόλου. Τώρα πια έχω περάσει απ’ όλα τα στάδια απέναντι στα αρνητικά σχόλια, στεναχώρια, νεύρα, να κάνω λίγο πίσω στις αποφάσεις μου. Τώρα είμαι στη φάση αδιαφορία, δεν με ενδιαφέρει, κάνω τα δικά μου και αυτά που πιστεύω και ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Στο παρελθόν με πείραζαν πολύ.

Πάντα τα συζητούσα με τον Σάκη γιατί και εκείνος είναι πολύ προβεβλημένος, οπότε έχει αυτή την εμπειρία. Είναι πολύ ορθολογιστής και εννοείται δεν μπορούν να σε αγαπάνε όλοι. Πάντα με τον Σάκη συζητάω τα συγκεκριμένα θέματα. Δεν τα συζητάω πια, έχω φτάσει στην αντίπερα όχθη» τόνισε η Χριστίνα Μπόμπα.

mpompa4.jpg

Όσο για το ποια είναι η αντίδρασή της σε όσους την βάζουν στη λίστα με τις πιο ωραίες Ελληνίδες, η ίδια απάντησε επικά, βάζοντας και τον Κωνσταντίνο Βασάλο στην κουβέντα.

Ο Κωνσταντίνος έχει πει άλλωστε πολλές φορές πως η Μπόμπα είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες στην Ελλάδα.

1701160452879-717358618-mpoma6.jpg

Βασάλος και Βαλαβάνη είχαν δώσει το παρών στον γάμο του Τανιμανίδη με τη Μπόμπα το 2018.

mpompa_basalos.jpg

Μιλώντας για το άγχος που προκαλεί στους περισσότερους από μας η καθημερινότητα, η Χριστίνα Μπόμπα τόνισε:

«Ευτυχώς είμαι ψύχραιμος άνθρωπος και δεν πανικοβάλλομαι! Όταν έχω όμως πολύ άγχος προσπαθώ να ξεσπάσω, να ξεκουράζομαι και πάνω απ’ όλα να μιλάω! Στο Σάκη, στους δικούς μου, στους φίλους μου, στον ψυχαναλυτή μου(που τώρα δεν πάω αλλά στο παρελθόν με είχε βοηθήσει πολύ) και πάντα σκέφτομαι, αν σε πέντε χρόνια αυτό δε θα έχει σημασία, δε χρειάζεται άγχος».

Screenshot-2023-11-28-093305.png

Μιχόπουλος, Τσαγκρίδης- Μπόμπα: Μια γιορτή, πολλές ευχές στη showbiz

Τι συμβαίνει με το σπίτι της Χριστίνας;

mpompa5.jpg

Θυμόμαστε όλοι πως το σπίτι που είχαν αγοράσει η Χριστίνα με τον Σάκη απαιτούσε κάποιες αλλαγές και επισκευές, οι οποίες δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί. Για τον λόγο αυτό, η οικογένεια της Μπόμπα θα ταξιδέψει οικογενειακώς τα Χριστούγεννα ενώ η influencer είναι φουλ αφοσιωμένη στην διακόσμηση του νέου της σπιτιού.

mpompa3.jpg

Τα tips της Χριστίνας Μπόμπα για την ιδανική skin care routine !

Φυσικά, οι φανς της Χριστίνας ενδιαφέρθηκαν να μάθουν και τα μυστικά ομορφιάς της, με την ίδια να δίνει ως tip για μία ιδανική skin care routine τον καλό καθαρισμό και την ενυδάτωση.

Ενώ αναφορικά με το άρωμα που φοράει, η Μπόμπα αποκάλυψε ότι δεν φοράει άρωμα αλλά ούτε και αποσμητικό! Ενώ τόνισε πως «άρωμα σε κάποιες περιπτώσεις, αν κάτι με συνεπάρει, μπορεί να φοράω για λίγο διάστημα».

mpompaa.png

Μαζί με αυτές και η Χριστίνα, η οποία μέσα από το Q&A της έδειξε για ακόμα μία φορά έναν από τους λόγους που τα social media είναι στα high τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα έβαλε το δερμάτινο παντελόνι της στο πιο κομψό athleisure look