Ο Σάκης Τανιμανίδης βρήκε τη no1 παρέα για ταξίδια και δεν είναι άλλη από τη Χριστίνα Μπόμπα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Σάκης Τανιμανίδης βρήκε τη no1 παρέα για ταξίδια και δεν είναι άλλη από τη Χριστίνα Μπόμπα

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έκαναν μια σύντομη απόδραση μόνο για δύο στη Βρετανική πρωτεύουσα. Το φωτογραφικό άλμπουμ από το Λονδίνο και οι ωραιότερες εικόνες από τα ταξίδια τους στο εξωτερικό.

Τον ωραιότερο τρόπο για να αποχαιρετήσουν την εβδομάδα βρήκαν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, πραγματοποιώντας μια μικρή απόδραση στο εξωτερικό.

Το ερωτευμένο ζευγάρι άφησε για λίγο στην άκρη κάθε επαγγελματική υποχρέωση και ταξίδεψε στην Αγγλία, αυτή τη φορά χωρίς τις μονάκριβες κόρες του (Αριάνα και Φιλίππα).

Το ταξίδι Τανιμανίδη-Μπόμπα στο Λονδίνο

Ο παρουσιαστής και η influencer- επιχειρηματίας είναι λάτρεις των ταξιδιών και έχουν επισκεφθεί μερικά από τα πιο εντυπωσιακά μέρη του πλανήτη. Μετά τη γέννηση των παιδιών τους, Μπόμπα-Τανιμανίδης πηγαίνουν σχεδόν παντού με τα δίδυμα ωστόσο φροντίζουν να ξεκλέβουν συχνά χρόνο μόνο για εκείνους.

Την αποκάλυψη για το weekend χαλάρωσης που θα περάσει το ζευγάρι στο Λονδίνο έκανε η Χριστίνα Μπόμπα το πρωί της Παρασκευής (3/11), δημοσιεύοντας στο Instagram φωτογραφίες από το αεροδρόμιο αλλά και από την άφιξή τους στην Αγγλία.

Λίγο αργότερα ο Σάκης Τανιμανίδης πόσταρε ένα Instagram story μαζί με τη σύζυγό του αποκαλύπτοντας πως η 35χρονη αποτελεί την καλύτερη παρέα σε όλα τα ταξίδια.

Οι ευτυχισμένοι γονείς αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν το διήμερο μακριά από την πρωτεύουσα και έκαναν ρομαντική βόλτα με βάρκα στον ποταμό Τάμεση.

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε αρκετά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό, με τη χαρά της να είναι εμφανής. Φορώντας total white look, ροζ ψηλοτάκουνες γόβες και ασορτί τσάντα, η influencer πόζαρε με φόντο το φωτισμένο «London eye» και μοιράστηκε τις λήψεις με τους διαδικτυακούς της φίλους.

https://www.instagram.com/p/CzMe-SwKBfT/

Μπόμπα - Τανιμανίδης έκαναν έξοδο με φίλους και μια «παραδοχή» για τη ζωή τους μετά τον γάμο

«London by night», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Πριν λίγα 24ωρα η Χριστίνα Μπόμπα είχε κάνει repost μια throwback φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την αδερφή της, η οποία έμενε μέχρι πρόσφατα στο Λονδίνο.

Η 35χρονη τόνισε πόσο πολύ της λείπει η Ελίνα δίνοντάς μας την υποψία πως ο λόγος του ταξιδιού δεν είναι άλλος από το reunion με το mini me της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι του ζευγαριού.

Οι ωραιότερες#travelphotos Μπόμπα-Τανιμανίδη

Τον τελευταίο χρόνο το ζευγάρι έχει πραγματοποιήσει αρκετά ταξίδια εκτός συνόρων, δημιουργώντας αναμνήσεις και ένα αξιοζήλευτο φωτογραφικό άλμπουμ.

Πηγή κεντρικής: chrismpo