O Πρώτος Από Εμάς: Στο ερωτικό τρίγωνο με επίκεντρο την εγκυμοσύνη, η Κάτια έγινε στόχος στο Twitter

O Πρώτος Από Εμάς: Στο ερωτικό τρίγωνο με επίκεντρο την εγκυμοσύνη, η Κάτια έγινε στόχος στο Twitter

Η εγκυμοσύνη της Κάτιας ήταν το βασικό θέμα που απασχόλησε τους fans της σειράς «Ο Πρώτος Από Εμάς» στο Χ (πρώην Twitter).

Ένα ακόμα επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 «Ο Πρώτος Από Εμάς» προβλήθηκε την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και το δράμα της Αθηνάς Οικονομάκου ως Κάτια συνεχίζεται αφού ο Έβαν έμαθε για την εγκυμοσύνη της.

Συγκεκριμένα, η Κάτια αναγκάστηκε να αποκαλύψει στον Έβαν ότι περιμένει παιδί, γεγονός που δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα στους fans της σειρά που έσπευσαν να σχολιάσουν στο Χ/Twitter τις εξελίξεις.

Την ίδια στιγμή, η Βίβιαν Κοντομάρη ως Σοφία έχοντας εξασφαλίσει την οικονομική στήριξη του Νικόλα, ξεκίνησε να υλοποιεί τα σχέδια της για την επιχείρηση με γλυκά που ονειρεύεται να ανοίξει.

Η τρίτη της παρέας, η Έλενα (Λένα Δροσάκη), αισθάνεται ότι βρήκε «τον έρωτα της ζωής της» στο πρόσωπο του βιολόγου Δάνη (Παναγιώτης Καρμάτης), ο οποίος μπαίνει ξαφνικά στη ζωή της, μέσω μίας εφαρμογής γνωριμιών και φαίνεται ότι θα αποτελέσει την σπίθα που θα πυροδοτήσει τη ζήλια του Νικόλα.

Για την Βίβιαν Κοντομάρη «πρώτος απ' όλους» έρχεται ο γιος της και οι στιγμές που περνούν μαζί

Πώς το X/Twitter σχολίασε τις εξελίξεις με την Κάτια, τον Άλκη και την εγκυμοσύνη

Η εγκυμοσύνη της Κάτιας ήταν το βασικό θέμα που απασχόλησε τους fans της σειράς στο Χ (πρώην Twitter).

Κάποιοι από αυτούς θέλουν ο Άλκης να μάθει ότι το παιδί είναι δικό του, να χωρίσει η Κατια με τον Έβαν και να ζήσει τον έρωτα με τον παιδικό της φίλο. Η περιπέτεια που βιώνει με την υγεία του ο Άλκης φαίνεται ότι ενισχύει την ανάγκη να υπάρξει αυτή η εξέλιξη, ωστέ ο τραγικός ήρωας της ιστορίας να ζήσει λίγες στιγμές ευτυχίας με την γυναίκα που ερωτεύτηκε.

Άλλοι, τονίζουν ότι ο Έβαν δεν ευθύνεται σε τίποτα και η Κάτια τα έχει κάτι «μαντάρα». Ένας fan έγραψε χαρακτηριστικά: «Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Έβαν δεν φταίει που χαίρεται για το παιδί. Είναι ο άντρας της και νομίζει ότι είναι δικό του. Η Κάτια είναι που πρέπει να πει την αλήθεια..».

Είναι, όμως, πράγματι τόσο αθώες οι πράξεις του Έβαν ή μήπως έχει καταλάβει τι συμβαίνει ανάμεσα σε Κάτια και Άλκη;

Αυτό είναι ένα ερώτημα που φαίνεται να απασχολεί πλέον όσους παρακολουθούν τη σειρά, ιδιαίτερα μετά την επιμονή του να αποκαλύψει στον Άλκη και τον Νικόλα ότι η Κάτια είναι έγκυος, παρά το γεγονός ότι εκείνη τον παρακαλούσε να μη το κάνει.

Επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της Κάτιας στα επόμενα επεισόδια

Στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να δούμε τον Έβαν να αναχωρεί για τη Γερμανία για επαγγελματικούς λόγους και την Κάτια να ξαναέρχεται κοντά με τον Άλκη, ο οποίος θα την στηρίξει σε μια αναπάντεχη αιμορραγία, συνοδεύοντας την στον γυναικολόγο.

Εκεί, με αγωνία περιμένει να μάθει αν το μωρό τους είναι καλά, δείχνοντας την ανησυχία του για την υγεία του αγέννητου παιδιού τους.

Την ίδια στιγμή, το ειδύλλιο που ξεκίνησε στο χθεσινό επεισόδιο ανάμεσα στην Έλενα και τον μυστήριο Δάνη, εξελίσσεται με όχι και τόσο θετικό τρόπο, αφού μετά από μια αποκάλυψη της Δροσάκη, ο Δάνης θα απομακρυνθεί, αλλάζοντας τις ισορροπίες στη σχέση τους.

Αθηνά Οικονομάκου στο Queen: «Η πιο σημαντική επιλογή της ζωής μου ήταν η ψυχοθεραπεία, τώρα νιώθω ελεύθερη»

Πηγή κεντρικής εικόνας: @ant1tv