Η Μπέττυ Μαγγίρα έγινε viral στο Tik Tok με μια ατάκα για εσένα που ξεκινάς ξανά από την αρχή

Τζένη Ντεμιράι
Η Μπέττυ Μαγγίρα έγινε viral στο Tik Tok με μια ατάκα για εσένα που ξεκινάς ξανά από την αρχή

Η πλατφόρμα του TikTok φαίνεται να εκτίμησε τον δυναμισμό της παρουσιάστριας του I Love ΣΚ, Μπέττυς Μαγγίρα.

«Δεν θα μασήσω ποτέ ξανά στη ζωή μου. Δεν μασάω. Ξανά; Ξανά!», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα για την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ελένη» όπου βρέθηκε καλεσμένη στις 23 Νοεμβρίου και από τότε η φράση της έχει γίνει viral στο TikTok, με πολλούς χρήστες της πλατφόρμας να ταυτίζονται και να την αναπαράγουν ξανά και ξανά.

Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι μία πολύ δυναμική προσωπικότητα, η οποία, όμως, δεν αγαπά τις αλλαγές. Επομένως, η απόφαση να πάει από το OPEN βρέθηκε στον ANT1 ήταν κάτι που αρχικά τη δυσκόλεψε.

Η πλατφόρμα του TikTok φαίνεται να εκτίμησε τον δυναμισμό της παρουσιάστριας του I Love ΣΚ, αφού στα σχόλια των βίντεο που αναδημοσιεύτηκαν χρήστες την αποθέωσαν γράφοντας «σωστά τα είπε» και ότι «είναι καταπληκτική γυναίκα, τη γουστάρω πολύ».

Ένας χρήστης, μάλιστα, έγραψε «Ερωτευτείτε, ζήστε, σπάστε τα όλα πάλι και πάλι και πάλι και πάλι! Έτσι, όταν θα έχει έρθει η ώρα μας πάμε γεμάτοι και πανευτυχείς», στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα υπέροχο μήνυμα, του οποίου έμπνευση έγινε η Μπέττυ Μαγγίρα.

401255357_1607223756719459_8276446207434049206_n.jpg

«Δεν μασάω. Ξανά; Ξανά»!

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 εξήγησε ότι η αλλαγή τηλεοπτικής στέγης ήταν μία δύσκολη απόφαση ενώ δήλωσε ότι δεν θα δειλιάσει να δοκιμάσει τον εαυτό της σε κάτι καινούργιο: «Για να πάρω εγώ αυτή την απόφαση -γιατί είμαι και πιστός άνθρωπος, μου αρέσει όταν είμαι κάπου και δημιουργώ και μια κατάσταση που είναι ωραία… Ήταν πάρα πολύ δύσκολη απόφαση. Είναι μια νέα αρχή. Πας σε μια άλλη ζώνη, δεν είναι ότι πήραμε την ίδια εκπομπή και την πήγαμε σε ένα μεγαλύτερο κανάλι με τους ίδιους συντελεστές. Ξανά μανά από την αρχή. Αλλά να σου πω κάτι Ελένη; Δεν θα μασήσω ποτέ ξανά στη ζωή μου. Δεν μασάω. Ξανά; Ξανά! Από την αρχή; Από την αρχή! Δεν πειράζει. Εδώ είμαστε. Όλα γύρω μας γυρίζουν και επιλέγουμε εμείς τι θέλουμε να κάνουμε και τι θέλουμε να δώσουμε προς τα έξω».

Είναι όμως αύτη η μόνη φράση που έχει πει η Μπέττυ και μπορεί να σε εμπνεύσει; Μάλλον όχι.

«Δε θέλω να τα παίρνουμε τόσο σοβαρά τα πράγματα»

«Δε θέλω να τα παίρνουμε τόσο σοβαρά τα πράγματα. Δεν θέλω να με παίρνουν από κάτω πράγματα τα οποία ουσιαστικά δε θα έπρεπε να μας παίρνουν από κάτω», ανέφερε η παρουσιάστρια του I Love ΣΚ ανέφερε κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης.

«Προτιμώ να πάω σπίτι μου από το να αλλάξω προσωπικότητα»

«Προτιμώ να πάω σπίτι μου. Το να αλλάξω ως χαρακτήρας ή προσωπικότητα για να κάνω νούμερα ή να υπηρετήσω ένα τηλεοπτικό προϊόν που δεν μου αρέσει μόνο και μόνο για τα νούμερα είναι κάτι που δεν θα επέλεγα ποτέ – και το λέω τόσο απόλυτα! Δεν είναι ο στόχος μου η δόξα, να κάνω νούμερα και να γίνω η Νο 1 παρουσιάστρια με μια εκπομπή που δεν μου αρέσει και δεν με αντιπροσωπεύει», είχε πει η Μπέττυ σε προηγούμενη συνέντευξή της δείχνοντας τον δυναμισμό της αλλά και το γεγονός ότι δεν αφήνει τις δυσκολίες να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα της.