Η Μπέττυ Μαγγίρα με πιο ξανθά & κοντά μαλλιά από ποτέ και αποχαιρετάμε ακόμα μία ορκισμένη μελαχρινή

Η Μπέττυ Μαγγίρα με πιο ξανθά & κοντά μαλλιά από ποτέ και αποχαιρετάμε ακόμα μία ορκισμένη μελαχρινή
Instagram

Το σύνολο με το οποίο «εγκαινίασε» το hair look και τα σχόλια για ένα θέμα της lifestyle επικαιρότητας. 

Πιο ξανθιά από ποτέ εμφανίστηκε στην εκπομπή της το πρωινό του Σαββάτου (7/10) η Μπέττυ Μαγγίρα. Η γνωστή performer και παρουσιάστρια, που για χρόνια την έχουμε ταυτίσει με μελαχρινά μαλλιά, έχει αποδείξει πως δεν φοβάται τις αλλαγές στο μήκος και τώρα πήγε το hair challenge στο επόμενο level αποδεικνύοντας πως τολμά να πειραματιστεί και με το χρώμα.

https://www.instagram.com/p/CxiUc0sMz_J/

Φορώντας ένα εφαρμοστό σύνολο σε απόχρωση του καφέ που κολάκεψε τη σιλουέτα της, η παρουσιάστρια «εγκαινίασε» τη νέα απόχρωση με τον καλύτερο τρόπο. Μάλιστα, η ξανθιά εν λόγω απόχρωση με την ελαφρώς πιο σκούρα ρίζα είναι μία πολύ καλή ombre ιδέα για τις γυναίκες που έχουν υιοθετήσει μία πολύ μεγάλη hair τάση που δεν είναι άλλη από το καρέ. Όπως θα δεις και παρακάτω, και η ίδια έκοψε ακόμα πιο κοντά τα μαλλιά της -λίγες εβδομάδες αφότου είχε υιοθετήσει το μακρύ καρέ.

Η Μπέττυ Μαγγίρα ξεκινάει τη νέα τηλεοπτική σεζόν με μία ανατρεπτική αλλαγή στα μαλλιά της

https://www.instagram.com/reel/CyHE3NOrS6t/

Η θέση της Μαγγίρα για το θέμα Τούνη - Αλεξάνδρου

Τη ίδια ημέρα, η εκπομπή του ΑΝΤ1 που κάνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης σε ένα σαββατοκύριακο που προβλέπεται άκρως ανταγωνιστικό σε πρωινή και μεσημεριανή ζώνη, ασχολήθηκε και με το θέμα που έχει προκύψει αναφορικά με τη βάφτιση του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Οι δηλώσεις δε, του μοντέλου, επιχειρηματία και παρουσιαστή, έκαναν την οικοδέσποινα του «Ι love Σουκου» να πάρει και εκείνη θέση αναφορικά με το αν έπρεπε να διαρρεύσουν πληροφορίες της βάφτισης.

Νίκος Μάνεσης, Μπέττυ Μαγγίρα και η Γη της ελιάς πήραν πρωτιά στην τηλεθέαση και έκαναν την έκπληξη

Ακολουθούν αποσπάσματα από τα λεγόμενα της Μπέττυς Μαγγίρα:

«Ήταν τόσο τραγικό που αναφέρθηκε το όνομα του παιδιού; Συγγνώμη, αλλά όταν μέσα από τα instagram τους μας δείχνουν, τον θηλασμό, την αλλαγή πάνας, την ώρα που κλαίει. Όλο αυτό δε δίνει το "δικαίωμα" στα media να είναι λίγο πιο αδιάκριτα; Είναι τόσο τραγικό; Όταν έχεις έναν λογαριασμό που τα μοιράζεσαι όλα, σε πείραξε που είπαν ότι μπορεί να πάρει το όνομα "Πάρης"; Δεν είναι ένα ζευγάρι που κρατάει τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τα δείχνουν όλα, οπότε και οι άλλοι παίρνουν θάρρος. Δε δείξανε το πρόσωπο του παιδιού, ένα όνομα είπαν. Το ότι μπορεί να φοβήθηκε μη τυχόν δείξουν το πρόσωπο, του δίνει το δικαίωμα να πάει να απειλήσει κάποιον;».

«Δε στείλανε κάμερες στη βάπτιση. Είπε ότι δε σεβαστήκανε οι εκπομπές τη βάπτιση του παιδιού και παίξανε βίντεο, δεν ανέβηκαν βίντεο στα social; Όλος ο κόσμος τα είδε εκεί, δηλαδή τί διαφορά έχει; Επίσης, εγώ γιατί να πιστέψω τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που λέει ότι δεν έστειλε απειλητικό μήνυμα και στέλνει ο άλλος άνθρωπος το μήνυμα εκείνη την ώρα και τα έχει πει όντως αυτά;».

«Δε μπορείς να λες ότι δεν είπες κάτι τέτοιο και να σε διαψεύδουν έτσι στον αέρα. Είναι κάπως αυτό. Και για τη Σίσσυ είπε ότι την έπαιρνε και δεν απαντούσε. Και βγήκε η Σίσσυ και λέει ότι δεν την πήρε ποτέ, και του έστειλε μήνυμα να τον ρωτήσει και της απάντησε, "γιατί να σε πάρω". Κάποιος λέει ψέματα… Είναι δουλειά της παρουσιάστριας να πάρει κάποιον και να του πει ότι δε θα συνεχίσει;».

387598852_292380146916484_7185553764450732378_n.jpg