Νίκος Μάνεσης, Μπέττυ Μαγγίρα και η Γη της ελιάς πήραν πρωτιά στην τηλεθέαση και έκαναν την έκπληξη

Κατερίνα Μπούσιου
Νίκος Μάνεσης, Μπέττυ Μαγγίρα και η Γη της ελιάς πήραν πρωτιά στην τηλεθέαση και έκαναν την έκπληξη

Το «Σόι σου» συνεχίζει να κάνει την έκπληξη στο repeat στη βραδινή ζώνη. Σκληρή μάχη για την Ναταλία Γερμανού και τον Κώστα Τσουρό. 

Η Μπέττυ Μαγγίρα με το «I love ΣΟΥ ΚΟΥ» φαίνεται πως αλλάζει τα πρωινά του Σαββατοκύριακου και μας το έδειξε και τις δύο μέρες της πρεμιέρας της εκπομπής της στον ΑΝΤ1. Κυρίαρχη σειρά στο prime time ήταν η «Γη της ελιάς», αλλά μία ακόμη «μάχη» του Σαββατοκύριακου, είχε ενδιαφέρον. Ναταλία Γερμανού ή Κώστας Τσουρός; Ακόμη δεν είδαμε τίποτε, σε σχέση με τις τηλεοπτικές μάχες του φετινού χειμώνα.

https://www.instagram.com/reel/CxV5xY1MM5B/

Η Μαρινέλλα της έφερε γούρι

Αν και αρχικά αγχωμένη, η Μπέττυ Μαγγίρα έδειξε από την πρώτη της εκπομπή το Σάββατο το πρωί, πως είναι υπολογίσιμη δύναμη. Με τον αέρα της περσινής της επιτυχίας στο Open, με το γνωστό της κέφι και το χιούμορ της, μοιράστηκε με το κοινό τη μεγάλη της χαρά για τη φετινή συνεργασία της με τη Μαρινέλλα για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Και επειδή όπως μας είπε η Μπέττυ, η μεγάλη ερμηνεύτρια παρακολουθούσε και την εκπομπή της, μάλλον της έφερε γούρι.

Νικητής της πρωινής ζώνης είναι ο Νίκος Μάνεσης (με διαφορετικού τύπου εκπομπή) με 15,9% μέσο όρο στο νεανικό κοινό, ενώ ακολούθησε η Μπέττυ με 15,6% και η Σίσσυ Χρηστίδου με 12,3%. Μικρές οι διαφορές, αλλά αυτό θα συμβεί φέτος σε όλες τις ζώνες. Πρωί και βράδυ.

Αφού σου ανέφερα το βράδυ, ας ρίξουμε μία ματιά στην prime time. Χθες είχαμε μία πρώτη μάχη μεταξύ των σειρών μυθοπλασίας. Η πρεμιέρα της τρίτης σεζόν της σειράς «Η Γη της ελιάς», κονταροχτυπήθηκε με τον «Έρωτα Φυγά» στο Οpen, αλλά και την έκτακτη προβολή της σειράς «Ψυχοκόρες» στον ΑΝΤ1. Νικήτρια, ήταν όμως η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο Μega.

Ο 3ωρος μαραθώνιος της πρεμιέρας στη Γη της ελιάς έφερε παράπονα αλλά και τη μέγιστη ανατροπή

Παρά τα παράπονα των φανς για τις συχνές διακοπές, λόγω έκτακτης επικαιρότητας με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, η σειρά διατήρησε το ενδιαφέρον του κοινού, στο διπλό επεισόδιο που κράτησε συνολικά 3 ώρες. Έφτασε μέχρι 17,8% στο νεανικό κοινό και στο γενικό μέχρι και 28,5%.

Δυνατός αντίπαλος όμως, όπως και όλες τις ημέρες της εβδομάδας, παραμένει η επανάληψη της σειράς «Το σόι σου» που έφτασε μέχρι 19,7%. Οι κλασσικές σειρές του παρελθόντος, όσα χρόνια και αν περάσουν, δεν χάνουν τη δυναμική τους. Και η κωμωδία του Alpha εξελίσσεται σε «Κωνσταντίνου και Ελένης» στη διαχρονικότητά της.

Και αφού σου μιλώ περί κλασσικών αξιών, ας μιλήσουμε για την Ναταλία Γερμανού η οποία επίσης έκανε πρεμιέρα το μεσημέρι του Σαββάτου με την έκτη σεζόν του «Καλύτερα δε γίνεται». Την πρώτη μέρα φυσικά και ήταν η νικήτρια, αλλά την Κυριακή ανταγωνίστηκε σθεναρά τον πρώην συνεργάτη της Κώστα Τσουρό με την νέα του εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτε» στο Mega. Οριακή η διαφορά στον μέσο όρο του νεανικού κοινού: 12,8% ο Κώστας, 12,5% η Ναταλία. Ενώ στο γενικό 13,1% η εκπομπή του Alpha και 14,2% η εκπομπή του Mega.

https://www.instagram.com/p/CuKb3PuMYUD/

Όλων των ειδών οι εκπομπές, ψυχαγωγικές, ενημερωτικές ή infotainmet, δεν έχουν δείξει ακόμη όλα τους τα ατού. Είναι μακρύς ο δρόμος φέτος στην ελληνική τηλεόραση και όπως σου έχω ξαναπεί θα κερδίσει εκείνος ή εκείνη που θα δείξει αυτοπεποίθηση, σταθερή δομή και ενδιαφέροντα για το κοινό θέματα.