Ανδρόγυνο στυλ: Η Μπέττυ Μαγγίρα μας έδειξε πώς να το υιοθετήσουμε με τα basics της ντουλάπας μας

Ανδρόγυνο στυλ: Η Μπέττυ Μαγγίρα μας έδειξε πώς να το υιοθετήσουμε με τα basics της ντουλάπας μας

Η Μπέττυ Μαγγίρα χρησιμοποίησε το αξεσουάρ που είδαμε σε όλα τα catwalks.

Η επιστροφή της Μπέττυς Μαγγίρα φέτος στην τηλεόραση ήταν λίγο πιο ενδιαφέρουσα και η αλήθεια είναι ότι την περιμέναμε πολύ. Λίγο η επιλογή να αφήσει την καθημερινή της εκπομπή στο OPEN, λίγο η έναρξη της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1, λίγο το νέο κοντό καρέ και το ξανθό χρώμα που επέλεξε για φέτος και κέρδισε ήδη τις καρδιές μας. Γενικά, είναι μια παρουσιάστρια πολύ αγαπητή στο κοινό, γιατί είναι ο εαυτός της και δεν φοβάται να δείξει το στυλ και την αισθητική της. Μέσα σε αυτά τα πρώτα Σαββατοκύριακα που ήπιαμε καφέ παρέα, είδαμε την Μπέττυ ανανεωμένη αλλά πιστή στο minimal chic στυλ, με το οποίο την έχουμε συνηθίσει.

Ωστόσο, μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε δημιούργησε το πιο εντυπωσιακό από όλα τα σύνολα που είδαμε μέχρι στιγμής, επιλέγοντας το ανδρόγυνο style, που όμως το έφερε φυσικά στα μέτρα της, συνδυάζοντας το αυστηρό ασπρόμαυρο με θηλυκές γραμμές.

Οδηγός αγοράς: Η πλεκτή ζακέτα είναι το hero piece του φθινοπώρου και έχουμε τις 10 καλύτερες

Το ασπρόμαυρο, ανδρόγυνο look της Μπέττυς που θα αντιγράψουμε.

Το ανδρόγυνο style μπορεί να γίνει πολύ θηλυκό. Και αυτό το λέω γιατί συνήθως οι περισσότερες από εμάς το φοβόμαστε, γιατί νιώθουμε ότι μπορεί να μας στερήσει το σεξαπίλ μας. Αν ρίξεις μια ματιά στο τελευταίο look της Μπέττυς θα διαπιστώσεις ότι η θηλυκότητα είναι κάτι που δεν μπορεί να κρυφτεί και ότι μάλιστα πολλές φορές μία αντίθετη αισθητική μπορεί να την απογειώσει. Η Μπέττυ Μαγγίρα, λοιπόν, έκανε ένα ασπρόμαυρο look που θα αντιγράψουμε άμεσα.

https://www.instagram.com/p/CyarM1QI91j/

Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε με μια maxi, δερμάτινη φούστα με μεγάλο σκίσιμο στα πόδια, ενώ από πάνω έβαλε ένα λευκό πουκάμισο σε cropped γραμμή. Μια μικρή, μαύρη, δερμάτινη ζώνη και μια μαύρη γραβάτα ήταν αυτά που συμπλήρωσαν το look. Σημείωσε ότι η γραβάτα είναι το αξεσουάρ που είδαμε σε πάρα πολλά catwalks όπως αυτό του οίκου Valentino και του Louis Vuitton.

betty_maggira-(2).jpg

Φυσικά, η Μπέττυ δεν θα μπορούσε να μην συμπληρώσει το look με ένα ζευγάρι μαύρες, sling back γίβες με μεταλλική μύτη από το ελληνικό brand Envie Shoes.

1697436785763-662219059-betty_maggira-(1).jfif