Αλίκη Συνατσάκη: Έγινε παρουσιάστρια στο YouTube ακολουθώντας τα βήματα της αδερφής της & αποθεώθηκε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Αλίκη Συνατσάκη: Έγινε παρουσιάστρια στο YouTube ακολουθώντας τα βήματα της αδερφής της & αποθεώθηκε

«Αλίκη είσαι ανακάλυψη» έγραψαν όσοι είδαν το πρώτο podcast της Αλίκης Συνατσάκη στο YouTube.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι η αλήθεια πως έχει ένα φανατικό κοινό που την ακολουθεί εδώ και χρόνια σε ό,τι κάνει. Από την εκπομπή στο MAD TV, μέχρι το blog της, τα βίντεο στο YouTube και αργότερα το Instagram και το Viber. Πρόσφατα, η ίδια και ο Fipster άνοιξαν το δικό τους στούντιο, το Rawhouse, το οποίο μπορεί ο καθένας που δημιουργεί περιεχόμενο στα social media, να χρησιμοποιήσει νοικιάζοντας το δωμάτιο που επιθμεί - μιας και διαθέτει από κουζίνα για βίντεο μαγειρικής μέχρι χώρο για να κάνεις podcast.

https://www.instagram.com/p/CzmAyBVIwyo/

Σαφώς εκείνη και ο Fipster είναι οι πρώτοι που έκαναν χρήση του συγκεκριμένου στούντιο, όπως και οι φίλοι τους. Ήδη βγήκε στον αέρα το πρώτο τους βίντεο με την Ελένη Φουρέιρα και την Νατάσα Μποφίλιου, ενώ και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε ένα βίντεο στο οποίο μαγειρέυοντας απαντούσε σε άβολες ερωτήσεις.

https://www.instagram.com/p/Cz5wOTMooMz/

Παρ' όλα αυτά, ένα άτομο που δεν περιμέναμε να δούμε να κάνει μόνη της κάποιο βίντεο στο Rawhouse ήταν η Αλίκη Συνατσάκη, η δίδυμη αδερφή της Μαίρης. Κι αυτό γιατί η ίδια δεν είχε δείξει μέχρι στιγμής πως θα ήθελε να βρεθεί μπροστά από την κάμερα. Οι περισσότεροι είχαν συνηθίσει να την βλέπουν κυρίως μέσα από τα βίντεο της Μαίρης ή μέσα από τον λογαριασμό στα social media του e-shop τους παρουσιάζοντας τις νέες παραλαβές τους.

Πάντα βέβαια, ξεχώριζε για το χιούμορ της σε όλα αυτά τα βίντεο, ενώ στα πιο πρόσφατα που μοιράστηκε η Μαίρη Συνατσάκη με κάποια q&a που απαντούσαν οι δυο τους και με healthy μαγειρικές που έκαναν, οι περισσότεροι στα σχόλιά τους ζήτησαν να βλέπουν την Αλίκη πιο συχνά.

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Μαίρη!

Έτσι, λοιπόν η επιθυμία τους εισακούστηκε και η Αλίκη έγινε παρουσιάστρια, ακολουθώντας τα βήματα της αδερφής της. Η ίδια αποφάσισε να κάνει σταθερά podcast κάθε βδομάδα επιλέγοντας ως θεματολογία της τα θέματα γύρω από τις σεξουαλικές επαφές. Ήταν κάτι, που όπως ανέφερε στο πρώτο της βίντεο ήθελε να κάνει καθώς το κομμάτι των ερωτικών σχέσεων συνήθως δεν αγγίζεται εύκολα δημόσια, με αποτέλεσμα πολλές φορές να αποτελεί και ταμπού. Για τον λόγο αυτό εκείνη θέλει μέσα από τα podcasts της να δημιουργήσει μια μικρή κοινότητα, όπου ο καθένας αλλά και η ίδια θα μοιράζεται τις εμπειρίες αλλά και τις απορίες του πάνω σε αυτό το κομμάτι. Μάλιστα, ο τίτλος που διάλεξε για τα podcasts της της ταίριαξε άψογα, αφού η στήλη λέγεται «Σεξουαλική Αγωγή» και στην ουσία εμπεριέχει με το όνομά της μέσα στη θεματολογία της.

Για το πρώτο της λοιπόν, βίντεο και η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής ευχήθηκαν στην Αλίκη «καλή αρχή» μέσα από Instagram stories τους, ενώ όπως πρόσθεσε η Μαίρη, πάντα το ήξερε ότι η αδερφή της «το 'χει» (σ.σ με την παρουσίαση) κι ήρθε ο καιρός να το δει κι ο υπόλοιπος κόσμος.

Παρουσιάζοντας λοιπόν, για το πρώτο της podcast θέματα που αφορούσαν την πρώτη σεξουαλική επαφή που έχει κάποιος, μέσα από ιστορίες και δικές της και των διαδικτυακών της φίλων, η Αλίκη όχι απλά συγκέντρωσε πολλά views στο YouTube - 83.000 σε μόλις 1 μέρα - αλλά δέχθηκε και τα διθυραμβικά σχόλια από πάρα πολλά άτομα, τα οποία συμφώνησαν αφενώς ότι της πηγαίνει πολύ ο νέος της αυτός «ρόλος», αφετέρου ότι η θεματολογία που διάλεξε και το βίντεο που έκανε ήταν «ένα βίντεο που δεν ήξεραν ότι χρειάζονταν».

Όλοι φυσικά ανυπομονούν για το επόμενο podcast της «Σεξουαλικής Αγωγής», αφού η Αλίκη με την ήρεμη φωνή της, την άνεση που μιλούσε και το πόσο αληθινή ήταν σε όσα μοιράστηκε σε αυτό το πρώτο βίντεό της κατάφερε να «κερδίσει» όσους την παρακολούθησαν.