Η Αντριάνα Φουστάνου έχει γιορτή κι αυτές είναι οι καλύτερες στιγμές με την αδερφή της, Κριστιάνα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Αντριάνα Φουστάνου έχει γιορτή κι αυτές είναι οι καλύτερες στιγμές με την αδερφή της, Κριστιάνα

Η 23χρονη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, έχει την ονομαστική της γιορτή - όπως και ο μπαμπάς της Ανδρέας Φουστάνος- και το πιο ωραίο δώρο στη ζωή της είναι η μεγάλη της αδερφή.

Η μικρότερη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου έχει σήμερα την ονομαστική της γιορτή, αφού κάθε χρόνο στις 30 Νοεμβρίου η ορθοδοξία γιορτάζει τον Απόστολο Ανδρέα. Μαζί βέβαια, με εκείνη γιορτάζει και ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας, ο μπαμπάς της, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος.

Η 29χρονη Κριστιάνα είναι απόφοιτος Νομικής αλλά ασχολείται επαγγελματικά με τη ζωγραφική έχοντας κάνει ήδη κάποιες εκθέσεις, ενώ η 23χρονη Ανδριάνα - η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Ανδρέα Φουστάνο - τελείωσε το καλοκαίρι τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Οι στιγμές με την αδερφή της μέσα από σπάνιες φωτογραφίες

Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να της έχει κάνει η Νατάσα Θεοδωρίδου ωστόσο, είναι η αδερφή της η Κριστιάνα. Η Kριστιάνα είναι η 29χρονη κόρη που απέκτησε από τον πρώτο της γάμο με τον Τάκη Μπέττα η λαϊκή τραγουδίστρια.

1701338334509-234841124-kris_betta__1691754654_3166990038057753919_6107646839.jpg

Τα δυο κορίτσια μπορεί να μην έχουν τον ίδιο μπαμπά, είναι όμως πολύ αγαπημένες και όπως είχε γράψει τον Αύγουστο σε ανάρτησή της η Κριστιάνα για τη μικρή της αδερφή, εκείνη είναι «η καλύτερή της φίλη, η rockstar της, η ηλιαχτίδα» της.

Μπορεί η Αντριάνα σε αντίθεση με την Κριστιάνα να έχει το προφίλ της ιδιωτικό στο Instagram, όμως η αδερφή της αλλά και η Νατάσα Θεοδωρίδου δημοσιεύουν συχνά όμορφες στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Στην gallery μπορείς να διαπιστώσεις και μόνη σου πόσο δεμένες αδερφές είναι τα δύο κορίτσια αλλά και πόσο καλή σχέση έχουν με τη μαμά τους.

Αντριάνα και Κριστιάνα ακολουθούσαν το καλοκαίρι πολύ συχνά τη μαμά τους, στις εμφανίσεις της, ενώ από την περίοδο της καραντίνας και έπειτα, οι τρεις τους ξεκίνησαν να κάνουν διάφορα βιντεάκια στο TikTok με τους followers τους να λένε στα σχόλιά τους πόσο αξιαγάπητες είναι και πόσο όμορφο που μαμά και κόρες περνούν χρόνο μαζί.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ!», η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε πει για τις κόρες της και τη σχέση που έχουν οι τρεις τους: «Είναι μια χαρά παιδιά, με τα καλά τους και με τα πιο δύσκολα. Αγαπιόμαστε πολύ. Ποτέ δεν κάθισα να πω «δεν έκανα το ένα και δεν έκανα το άλλο» και να έχω τύψεις. Για να μην έχεις κάνει κάτι σημαίνει πως δεν μπορούσες ή πως δεν ήθελες. Πιστεύω κατά βάση πως ό, τι κάνεις, γιατί η ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων, είναι αυτό που θέλεις να κάνεις τη δεδομένη στιγμή. Εγώ είχα βρει τρόπους να τα συνδυάζω. Έχει τύχει να πάρω το παιδί μου μαζί στη δουλειά, γιατί κάτι συνέβη εκείνη την ημέρα και δεν μπορούσε κανείς να μου το φροντίσει. Έκατσε σε μια καρεκλίτσα, μετά κοιμήθηκε λίγο στο καμαρίνι μου, έκανα και εγώ τη δουλειά μου και όλοι μια χαρά. Έμεινα δέκα μέρες με τα παιδιά μου όταν είχα γεννήσει. Και μετά κατευθείαν δουλειά. Γιατί το ήθελα, όχι γιατί, για παράδειγμα, φοβήθηκα μην ξεχαστώ γιατί γέννησα».